Saturday, 2021-01-16, 5:38 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » December » 5 » Zeljko Bebek - Diskografija (1978-2011)
2:18 PM
Zeljko Bebek - Diskografija (1978-2011)

Zeljko Bebek - Diskografija (1978-2011) 1.Deo - 2.Deo - 3.Deo
_______________________________________
1978 - Skoro Da Smo Isti
1984 - Mene Tjera Neki Vrag
1985 - Armija B
1989 - Niko Vise Ne Sanja
1989 - Pjevaj Moj Narode
1990 - Karmin Pjesma I Rakija
1992 - ... A Svemir Miruje
1993 - Sve Najbolje
1994 - Gori Svijet A Ti Ces Ga Ugasiti
1995 - 18 Najvecih Hitova
1995 - Puca Mi U Glavi
1999 - S Tobom I Bez Tebe
2000 - Osini Po Prasini
2002 - Svijet Nek' Pukne Popola
2006 - Oprosti Mi Sto Te Volim (Australian Tour 2006)
2007 - Hit Do Hita
2008 - Zlatna Kolekcija
2009 - Platinum Collection CD 1
2009 - Platinum Collection CD 2
2011 - Najljepse Ljubavne Pjesme
_______________________________________

_______________________________________
1978 - Skoro Da Smo Isti
Skoro Da Smo Isti
I Tako To Ostaje
Podijum
Sruseni Zidovi
Upitaj Sebe
U Tisini

1984 - Mene Tjera Neki Vrag
Ona Je Bila Vrela
Imam Samo Tebe
Mene Tjera Neki Vrag
Nocas Placam Duplo
Nisam Taj
Hej Carice
Mala Moja Da Li Znas
Kao April Na Istoku
Pomoli Se Jos Jednom
Kao Tuzna Prica
Jabuke I Vino
U Subotu Mala

1985 - Armija B
Intro
Sta Te Muci Jarane
Selam Alejkum Muhamede
Doci Cu Po Tebe
Gdje Li Si Mi Ti Sad
(Bez Naslova)
Siroko Nam Toplo Polje Glamocko
Ipak Ponekad Nazovi Me
Nista Nije Kao Lani
Fala

1989 - Niko Vise Ne Sanja
Sinoc Sam Pola Kafane Popio
Zuta Ruza
Nema Sanse Da Te Zavolim
Pricaju Mi Za Tebe
Ko Ce Da Mi Sudi
Da Zna Zora
Da Je Srece Bilo
Bijela Ptica
Niko Vise Ne Sanja
Tri Daljine...

1989 - Pjevaj Moj Narode
Gdje Ce Ti Dusa
Pjevaj Moj Narode
Oprosti Mi Sto Te Volim
Moj Biseru
Navikli Su Da Sam Prvi
Fatima
Drugovi Se Moji Zene
Ej, Ko Te Duso Drugom Obec`o
Anava Ni Iveret (Ljubav Je Slijepa)
Laku Noc Sviraci

1990 - Karmin Pjesma I Rakija
Sta Ce Ti Biti
Ni Rakije Ni Njenih Usana
Dabogda Te Voda Odnijela
Daj Mi Karmina
Budi Sretna
Casa Otrova
S Nogu Sam Te Mala Popio
I Bog Je Od Nas Digao Ruke
Neka Sam Ti Ostario
Veceras Si Lijepa

1992 - ... A Svemir Miruje
Idu Dani Lete Godine
Kako Doslo Tako Proslo
Sta Je Meni Sve To Trebalo
...A Svemir Miruje
S Drugim Moja Draga Spava
Ja sam tebi sve oprostio
Slepi Putnik
Nemoj Mala Hocu Necu
Ono Malo Tvoje Duse
Ljubio Sam Crnu Zenu
Il` Me Zeni Il` Tamburu Kupi

1993 - Sve Najbolje
Sinoc Sam Pola Kafane Popio
Da Je Srece Bilo
Mene Tjera Neki Vrag
Idu Dani, Lete Godine
Dabogda Te Voda Odnela
Zuta Ruza
Sta Je Meni Ovo Trebalo
Lagano Umirem
Il' Me Zeni, Il' Tamburu Kupi
Drugovi Se Moji Zene
Kako Doslo Tako Proslo
Odlazim
S Drugim Moja Draga Spava
Oprosti Mi Sto Te Volim
Laku Noc Sviraci
Patina
Casa Otrova
Da Zna Zora
Sta Ce Biti
I Bog Je Od Nas Digao Ruke
_______________________________________
_______________________________________

_______________________________________
1994 - Gori Svijet A Ti Ces Ga Ugasiti
Ne Pitaj
Dobila si sto si trazila
Ja Ne Znam Kud Sa Samim Sobom
Ljubav Nikad Ne Pazi Na Grijeh
Gori Svijet
Gola Koljena
...Odlazim
In The Ghetto
Dodji Malo Blize
Tijana

1995 - 18 Najvecih Hitova
Tijana
Dabogda Te Voda Odnela
Gola Koljena
Zuta Ruza
Dala Mi Je Da Je Ljubim Malo
Laku Noc Sviraci
Idu Dani, Lete Godine
Sta Ce Biti
Veceras Si Lijepa
Oprosti Mi Sto Te Volim
Ja Nikad Ne Pijem Za Stare Ljubavi
I Bog Je Od Nas Digao Ruke
Il' Me Zeni, Il' Tamburu Kupi
Kako Doslo Tako Proslo
Casa Otrova
Da Zna Zora
Sta Je Meni Ovo Trebalo
... A Svemir Miruje

1995 - Puca Mi U Glavi
Puca Mi U Glavi
Ja Nikad Ne Pijem Za Stare Ljubavi
Potukla Si Me Do Nogu
Tko Je Mene Prokleo
Ti Si Mi Promijenila Krv
Nocas Mirise Sve Na Tvoja Ramena
Dala Mi Je Da Je Ljubim Malo
Ne Idi Sada
Lagano Umirem U Tvome Sjecanju
Na Zadnjem Sjedistu Moga Auta

1999 - S Tobom I Bez Tebe
Zaboravi
Ti Nemas Pojma
Kazi Mi,Pile Moje
Ne Placi,Ne Zali
Mala Moja
Kucka Nevjerna
Vino Stvojih Usana
Hej,Covece
S Dva Zrna Laznog Srebra
Laku Noc Sviraci (Istrumental)

2000 - Osini Po Prasini
Osini Po Prasini
Masala
Malo Je Od Mene Ostalo
A Ja Sam Te Ludo Volio
Uveni Nevene
Ja Ne Pijem Sto Se Meni Pije
Lagao Ja Ne Lagao
Veteran
Zivot Pakao
Odmori Se Na Mojim Rukama

2002 - Svijet Nek' Pukne Popola
Svijet Nek' Pukne Popola
Na Zadnjem Sjedistu Moga Auta
Lagano Umirem U Tvome Sjecanju
Casa Otrova
Puca Mi U Glavi
Ne Idi Sada
Sta Ce Biti
Ja Nikad Ne Pijem Za Stare Ljubavi
Dala Mi Je Da Je Ljubim Malo
Ti Si Mi Promijenila Krv
Potukla Si Me Do Nogu
Nocas Mirise Sve Na Tvoja Ramena
Tko Je Mene Prokleo

2006 - Oprosti Mi Sto Te Volim (Australian Tour 2006)
Oprost Mi Sto Te Volim
Sta Je Meni Ovo Trebalo
Da Je Srece Bilo
Tijana
Nemoj Mala Hocu-Necu
Kucka Nevjerna
Lagao Je Ne Lagao
Casa Otrova
Dala Mi Je Da Je Malo Ljubim
Ne Spavaj Mala Moja
Bosanac
Pola Kafane
Dabogda Te Voda Odnijela
Laku Noc Sviraci
Na Zadnjem Sjedistu Moga Auta (Live)
Tako Ti Je Mala Moja Kad Ljubi Bosanac (Live)
Ha Ha Ha (Live)
Ipak, Pozelim Neko Pismo (Live)
Dozivjeti Stotu (Live)
_______________________________________
_______________________________________

_______________________________________
2007 - Hit Do Hita
Oprosti Mi Sto Te Volim
Sta Je Meni Ovo Trebalo
Laku Noc Sviraci
Kako Doslo,Tako Proslo
Tko Ce Da Mi Sudi
Dabog Da Te Voda Odnjela
Zuta Ruza
Dobila Si Sto Si Trazila
Tko Je Mene Prokleo
Lagano Umirem
Odlazim
Casa Otrova
Da Je Srece Bilo
Nocas Mirise Sve Na Tvoja...
Da Zna Zora
Sinoc Sam Pola Kafane Popio
Gdje Ce Ti Dusa
Gori Svijet

2008 - Zlatna Kolekcija
Sinoc Sam Pola Kafane Popio
Oprosti Mi,Sto Te Volim
Da Je Srece Bilo
Ako Odes (Duet Alka Vuica)
Zuta Ruza
Gdje Ce Ti Dusa
Veceras Si Lijepa
Da Zna Zora (Duet Halid Beslic)
Dabogda Te Voda Odnijela
Casa Otrova
Sta Je Meni Ovo Trebalo
I Bog Je Od Nas Digao Ruke
Rastajem Se Od Zivota (Duet Severina)
Jabuke I Vino (Duet Zana)
Sta Ce Ti Biti
Fatima
Lagano Umirem U Tvome Sjecanju
Sa Dva Zrna Laznog Srebra
Laku Noc Sviraci
Tijana

2009 - Platinum Collection CD 1
Oprosti Mi Sto Te Volim
Jabuke I Vino
Idu Dani, Lete Godine
Zuta Ruza
Gdje Ce Ti Dusa
Veceras Si Lijepa
Dabogda Te Voda Odnijela
Laku Noc, Sviraci
Sta Je Meni Ovo Trebalo
Kako Doslo, Tako Proslo
I Bog Je Od Nas Digao Ruke
Da Zna Zora (Duet Halid Beslic)
S Drugim Moja Draga Spava
Zute Dunje (Duet Maja Marija)
Lagano Umirem U Tvome Sjecanju
Sa Dva Zrna Laznog Srebra
...A Svemir Miruje
Odlazim

2009 - Platinum Collection CD 2
Da Je Srece Bilo
Ako Odes (Duet Alka Vuica)
Ti Nemas Pojma
Casa Otrova
Ja Nikad Ne Pijem Za Stare Ljubavi
Sta Ce Ti Biti
Il' Me Zeni, Il' Tamburu Kupi
Nemoj Mala Hocu-Necu
Rastajem Se Od Zivota (Duet Severina)
Kucka Nevjerna
Kazi Mi, Pile Moje
Dala Mi Je Da Je Ljubim Malo
Fatima
Nocas Mirise Sve Na Tvoja Ramena
Puca Mi U Glavi
Sinoc Sam Pola Kafane Popio
Na Zadnjem Sjedistu Moga Auta

2011 - Najljepse Ljubavne Pjesme
Oprosti Mi Sto Te Volim
Dabogda Te Voda Odnijela
Veceras Si Lijepa
Vino S Tvojih Usana
Zuta Ruza
Idu Dani, Lete Godine
Jabuke I Vino (Feat. Zana)
Tijana
Da Je Srece Bilo
Kucka Nevjerna
Rastajem Se Od Zivota (Feat. Severina)
Lagano Umirem U Tvome Sjecanju
Tko Je Mene Prokleo
Odlazim
Zaboravi
Laku Noc, Sviraci
Ima Neka Tajna Veza
Upitaj Sebe (Feat. Podium)
_______________________________________
_______________________________________
Category: Diskografija | Views: 2100 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Zeljko Bebek | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0
1 Damir Bata   [Entry]
Zdravo. Kako da skinem diskografije Zeljka Bebeka i Novih Fosila?

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2021 | Website builderuCoz |