Saturday, 2021-01-16, 5:42 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » December » 1 » Vlada Divljan - Diskografija (1988-2003)
3:37 AM
Vlada Divljan - Diskografija (1988-2003)

_________________________________________
_________________________________________
1988 - Tajni Zivot A.P. Sandorova
1989 - Rokenrol Za Decu (Vlada I Gile)
1990 - Rokenrol Bukvar (Vlada I Gile)
1991 - Lutka Koja Kaze Ne (Vlada, Gile, Piko I Svaba)
1996 - Odbrana I Zastita
1998 - 3 Palme Za 2 Bitange I Ribicu
2000 - Sve Lazi Sveta
2003 - Die Tonzentrale
_________________________________________
1988 - Tajni Zivot A.P. Sandorova
1986
Ona Misli
Ljubav Nas Je Ponela
Patuljci
Vise Nisam Tu
20 Godina
Vreme Je
Necu Nista Da Znam
1987

1989 - Rokenrol Za Decu (Vlada I Gile)
Rokenrol Za Decu
Ivin Voz
Cica Iz Grivca
Baba Roga
Mis Je Dobio Grip
Isli Smo U Afriku
Vuce,vuce Bubo Lenja
Juca I Kuca
Vuk I Ovca
Telefonijada
Jednog Zelenog Dana

1990 - Rokenrol Bukvar (Vlada I Gile)
Fazoni I Fore
Od Slova A Do Slova M
Od Slova N Do Slova S
Fazoni I Fore 2

1991 - Lutka Koja Kaze Ne (Vlada, Gile, Piko I Svaba)
Pruza
Ona Je
Igracka
Hej Ti
Spavaj Andjele Moj
Lutka Koja Kaze Ne
O Cemu Ona Sanja
Hocu Da Postanem Pas
Srecan Ti Rodjendan
Vi,z`tem Mon Amur

1996 - Odbrana I Zastita
Retko Te Vidjam Sa Devojkama (Unplugged)
Radostan Dan (Unplugged)
Jedina (Uzurliikzurli) (Unplugged)
Dok Dobuje Kisa (U Ritmu Tam-Tama) - Unplugg
Kenozoik (Unplugged)
Vetar I Zastave (Unplugged)
Nebeska Tema (Unplugged)
Marsal (Poslednji Dani) (Unplugged)
Nemo (Unplugged)
Igrale Se Delije (Unplugged)
Rusija (Unplugged)
Ona To Zna (Unplugged)
Plastika (Unplugged)
Moja Si (Unplugged)
Gdje Si Sad Cica-Maco (Unplugged)
Vreme Je (Unplugged)
Amerika (Unplugged)
Vise Nisam Tu (Unplugged)
Hajde, Sanjaj Me, Sanjaj (Unplugged)

1998 - 3 Palme Za 2 Bitange I Ribicu
Najava
Pomoc, Pomoc
Tri Palme Na Otoku Srece
Maco
Dekada
Duboko Disanje
Sve Sto Hocu Da Znam
Oda Pljacki (Uvertira)
Oda Pljacki (Momin Put)
Oda Pljacki (Lanetov Plan)
Oda Pljacki (Akcija)
Oda Pljacki (Dolazi Pendula)
Oda Pljacki (Mozda Postoji Neki Put)
Oda Pljacki (Finale)
Odjava
Nadicina Tema
Niko Nije Srecniji Od Nas
R.S.

2000 - Sve Lazi Sveta
Sve Lazi Sveta
Uvek Kad Se
Kad Te Vidim
Draga
Svakog Jutra
Smrad
Odnesi me
Novo Vreme
Nocas Trazim
Jutros Su
Ona Je Zla
Moj Grad
I Don't Want To Be Ken
Rodina

2003 - Die Tonzentrale
Spori Bluz (Der Langsame Blues)
Brzi Bluz (Der Schnelle Blues)
Dzungla Na Kaldrmi (Der Pflastersteidschungel)
Radio Bratislava
Meine Stadt (Die Pavillons Mix)
Westbanhof
Gvidov San (Gvidos Traum)
Zwonof
Beatollah
Dzungla Na Kaldrmi (Extended)
_________________________________________
_________________________________________
Category: Diskografija | Views: 2658 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Vlada Divljan | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2021 | Website builderuCoz |