Wednesday, 2020-08-12, 7:23 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » December » 2 » Vampiri - Diskografija (1991-1997)
11:49 PM
Vampiri - Diskografija (1991-1997)

__________________________________________
__________________________________________
1991 - Rama Lama Ding Dong
1992 - Tacno U Ponoc
1993 - Be - Be (Mi Nismo Andjeli)
1995 - Plavi Grad
1997 - Monkey Food
__________________________________________
1991 - Rama Lama Ding Dong
Rama Lama Ding Dong
Sve Sto Zelim To Su Sni
Ove Noci
Andjela
Hajde, Hajde
San Letnje Noci
Malena
Oh Lea
Doo Wop Baby
Ljubav Je San

1992 - Tacno U Ponoc
Ona Zna
Volim Je Ja
Je, Je (Tako Je Dobro)
Meni Treba Njena Ljubav
Nemoj Plakati
Wipe Out
Ako Zelis Bicu Tvoj
Kad Padne Noc
Usamljeni Rendzer
Poljubac Vampira
Ove Noci (Nisam Vise Sam)

1993 - Be - Be (Mi Nismo Andjeli)
Be-Be
Surfer Boy
Subota Uvece
Kad Mi Kazes Ne
Poziv Na Ples
Automobil
Ding, Ding Dong
Poklonicu Joj Nebo
Zaljubljena Tinejdzerka
Tacno U Ponoc
Jedan Korak Od Sna

1995 - Plavi Grad
Necu
Plavi Grad
Ona I Ja
Gde Si Ti
Baby, Baby
Marina
Stari Voz
Mesecar
Usamljeni Vuk
Luna

1997 - Monkey Food
Znam
Bla, Bla, Bla
Spejs Dzeronimo
Dan
Monkey Food
Sedmi Deo
Budi Se
Lepo
Ti Se Vrtis Oko Mene
Svoj
__________________________________________
__________________________________________
    
__________________________________________
Category: Diskografija | Views: 644 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Vampiri | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |