Saturday, 2021-01-16, 6:57 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » December » 2 » Tijana Dapcevic - Diskografija (2001-2011)
5:08 PM
Tijana Dapcevic - Diskografija (2001-2011)

______________________________________________
______________________________________________
2001 - Kao Da
2002 - Negativ
2004 - Zemlja Mojih Snova
2007 - Zuta Minuta
2010 - Muzika
2011 - Platinum Collection
______________________________________________
2001 - Kao Da
Jaca Od Sudbine
Kasno Je
Stepski Vuk
Kao Da...
Najde Nacin
Nema, Nema
Rodjen Da Budes Moj
Modern Ritam Feat. Dejan Milicevic
Kineski Zid
Sosen Slobodna
Put It In The Mix Sister (Feat Zorana)

2002 - Negativ
Marionete
Ne Idi
Ledja Na Ledja
Negativ
Ja Imam Samo Tebe
Hladno Je
Prica O Nama
Aleluja
Izgrev
Jedno Drugom Sve Smo Rekli
Imam Samo Tebe (Normal Version)

2004 - Zemlja Mojih Snova
Ne Daj
Zemlja Mojih Snova
Ona To Zna
Na Raskrscu
Ranjena
Sacuvacu Dan
Milion Suza
Nevina
Idem A Volim Te
Celicna Pesnica
Veruj Mi
Greska (Bonus Track)

2007 - Zuta Minuta
Necu
Zuta Minuta
Ne Umem
Stoj Decace
Dragi
Julijana
Tvoja Bih Bila
Sto Razloga (Feat. T Dog)
Doll For You
Sve Je Isto Samo Njega Nema

2010 - Muzika
Glupo Musko Moje
Posrnula Pesma
Nisam Prestala Da Volim (Feat. Zeljko Joksimovic & Trubaci Dejana Petrovica)
Znam
Lepa, A Neverna
Ljubav I Ponos
Brodolom
Kazi Mi Da Znam
Pusti Me Na Miru
Goool
Svet Je Lep Kada Sanjamo (Feat. Kiki Lesendric)
Zagrljaj (Feat. Antonis Remos)
Pogresan Covek
Himna Volontera (Feat. Davor Gobac & Adnan Saran)
Plamen Stare Ljubavi

2011 - Platinum Collection
Glupo Musko Moje
Posrnula Pesma
Goool
Necu
Sve Je Isto Samo Njega Nema
Zuta Minuta
Ne Umem
Ne Daj
Zemlja Mojih Snova
Ona To Zna
Marionete
Ne Idi
Negativ
Ja Imam Samo Tebe
Hladno Je
Prica O Nama
Jaca Od Sudbine
Kasno Je
Kao Da...
Nema, Nema
Rodjen Da Budes Moj
______________________________________________
______________________________________________
Category: Diskografija | Views: 891 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Tijana Dapcevic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2021 | Website builderuCoz |