Saturday, 2021-01-16, 5:32 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » December » 7 » Teska Industrija - Diskografija (1975-2011)
9:50 PM
Teska Industrija - Diskografija (1975-2011)

_________________________________________
_________________________________________
1975 - Kadija (Singl)
1975 - Karavan (Singl)
1976 - Ho-Ruk
1976 - Stap (Singl)
1976 - Teska Industrija
1976 - Zivot Je Maskenbal (Singl)
1977 - Alaj Mi Je Veceras Po Volji (Singl)
1977 - Igraj Mala 'Opa, 'Opa (Singl)
1978 - Zasviraj I Za Pojas Zadjeni
1984 - Ponovo Sa Vama
1995 - Teska Industrija
1996 - Ruze U Asfaltu
1996 - Sarajevska Noc
2006 - 31 Godina Poslije (Vajta & Teska Industrija) (Maxi CD)
2007 - Kantina
2010 - Nazovi Album Pravim Imenom
2011 - Bili Smo Raja
_________________________________________
1975 - Kadija (Singl)
Kadija
Sta Je Rekla Ana

1975 - Karavan (Singl)
Karavan
U.F.O.

1976 - Ho-Ruk
Od Olova Do Trnova
Bijeg
Ho-Ruk
Koncert Trocinski
Dijana
Zivot

1976 - Stap (Singl)
Stap
Nepoznata Pjesma

1976 - Teska Industrija
Ala Imam Ruznu Curu
Prva Bol
Sirano
Moja Draga
Polozi Ruke U Travu
Stefanija
Nikola Tesla
Sve Je Ovo Istinita Prica

1976 - Zivot Je Maskenbal (Singl)
Zivot Je Maskenbal
Nasem Putu Kraja Nema

1977 - Alaj Mi Je Veceras Po Volji (Singl)
Alaj Mi Je Veceras Po Volji
Ja I Ti I Ljubav Nasa

1977 - Igraj Mala 'Opa, 'Opa (Singl)
Igraj Mala 'opa, 'opa
Otisla Je Ljubav Moja

1978 - Zasviraj I Za Pojas Zadjeni
Pohod
U Nasem Poslu I Zanatu
Probajte Divni Mladici
Grijeh
Kad Ptice Krenu
Ostaju Ljubavi Moje
Zasviraj I Za Pojas Zadjeni
Odlazi Teska Industrija

1984 - Ponovo Sa Vama
Porodice Foht 13
Pronadji Put
Pjegava Djevojka
Suncokret
Ich Liebe Dich
Okreni Se
Odrasti Vec Jednom
Bilo Je Ljudi I Vremena

1995 - Teska Industrija
Ho-Ruk
Od Olova Do Trnova
Bijeg
Koncert Trocinski
Dijanin San
Zivot
Sta Je Rekla Ana
Ala Imam Ruznu Curu
Nikola Tesla
Moja Draga
Grijeh
Kad Ptice Krenu
Ostaju Ljubavi Moje
Zasviraj I Za Pojas Zadeni
Odlazi Teska Industrija

1996 - Ruze U Asfaltu
Gospode ne daj da je sanjam
Kad Ova Pjesma Utihne
Mislit' Cu Na Tebe
Ne Dam Te Nikom
Ne Zaboravi
Nema Suza
Sina Rodi Mi
Za Sve Zaljubljene
Zapjevaj

1996 - Sarajevska Noc
Sarajevska Noc
Nema Suza
Zapjevaj
Nevjera
Gospode Ne Daj Da Je Sanjam
Carsija
Nek' Padaju Sve Zvjezde S Neba
Jesen
Flert

2006 - 31 Godina Poslije (Vajta & Teska Industrija) (Maxi CD)
Zivot Je Maskenbal
Pruzam Ruke
Ti Si Mi Bila Naj, Naj
Ti Si Se Nekako Smanjio

2007 - Kantina
Gripa
Ti Si Mi Bila Naj, Naj
Nas Dvoje
Bokser I Balerina
Zivot Je Maskenbal
Tramvaj Broj 6
So' Na Ranu
Karavan
Ti Si Se Nekako Smanjio
Pruzam Ruke
Zemlja Bez Garavog Snijega
Kadija
Jahorina (Remix 32 Godine Poslije)

2010 - Nazovi Album Pravim Imenom
Dolje Juzno
Nazovi Stvari Pravim Imenom
Gdje Ces Ti, A Gdje Cu Ja
Hej
Sunce
Takvi Kao Ti
Zaljubljena
Trebam Te Kao Nekada
Tako Su Mi Zvijezde Sjale
Mare & Marko

2011 - Bili Smo Raja
U Meni Jesen Je
Neka Padaju Cuskije
A I Ti Me Iznevjeri
Nije Htijela
Ti Si Mi U Krvi
Svijet U Kojem Zivim
Tugo, Nesreco
Jedina
Bolje Biti Pijan Nego Star
Zivot Je Maskenbal
_________________________________________
_________________________________________
Category: Diskografija | Views: 759 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Teska Industrija | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2021 | Website builderuCoz |