Saturday, 2021-01-16, 5:16 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » December » 2 » Tanja Banjanin - Diskografija (1996-2010)
5:15 PM
Tanja Banjanin - Diskografija (1996-2010)

______________________________________________
______________________________________________
1996 - Nije Mi Vazno
1998 - Ljubav Ima Ime
2000 - Tama & Svetlo
2009 - Singles Collection
2010 - Igra
+ Bonus Video
______________________________________________
1996 - Nije Mi Vazno
Nije Mi Vazno
Dobro Je
Lopove
Suze Ljubavi
Povedi Me
Ti Ljubis Mene
Gde Dunav Ljubi Nebo
Ponekad

1998 - Ljubav Ima Ime
S Tobom Nikad Vise
Nocas Bih Pojela Nesto Slatko
Pomozi Mi
Fizicka Stvar
Misli O Tebi
Da Li Si Dovoljno Jak
Ljubav Ima Ime
Prastam Ti
Strast
Tu, Tu
Pesma Mraka
Ja Cinim Sve

2000 - Tama & Svetlo
Bezobrazna
Idi Sa Njom
Led
Prica
San O Tebi
Srecna Sto Zivim
Tvoja
Sva Svakakva
Pescani Sat

2009 - Singles Collection
New World For Us (3 Letnja Dana)
Nista Se Ne Menja Feat. Charlie B.
Ja Cinim Sve [Budva 1997]
Ko Malo Vode [Suncane Skale 2001]
Istina [Evropesma 2004]
Pocetak Price [Budva 2004]
Gubim Te [Budva 2006]
Ljubavna [Budva 2009]

2010 - Igra
Igra
Sama Na Ulici
Samo Ti
Pamtim
Nemoj Da Se Kajes Kad Bude Prekasno
Ne Mogu Suze Da Pokvare Dan
Ljubavna
Istina
Gubim Te
Kao Malo Vode Na Dlanu

Bonus Video
Ja Cinim Sve
Gde Dunav Ljubi Nebo
S Tobom Nikad' Vise
Ljubavna
Pamtim
Nista Se Ne Menja Feat. Charlie B.
______________________________________________
______________________________________________
   
______________________________________________
Category: Diskografija | Views: 884 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Tanja Banjanin | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2021 | Website builderuCoz |