Saturday, 2021-01-16, 6:54 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » December » 1 » Sergej Cetkovic - Diskografija (2000-2012)
3:33 AM
Sergej Cetkovic - Diskografija (2000-2012)

Sergej Cetkovic - Diskografija (2000-2012) 1 Deo - 2 Deo
________________________________________
2000 - Kristina
2003 - Budi Mi Voda
2005 - Kad Ti Zatreba
2005 - The Best Of
2006 - Sava Centar 2006 (Live)
2007 - Pola Moga Svijeta
2008 - The Platinum Collection
2010 - 2 Minuta
2010 - Live Collection
2011 - Najlepse Balade
2012 - Zbog Nas (Singl)
2013 - Jos Volim Te (Singl)
________________________________________

________________________________________
2000 - Kristina
Kristina
Bila Si Ruza
Vrijeme
Ne Placi
Kise
Probudi Me
Sati, Dani, Godine
Grad
Zaustavicu Vrijeme
Veceras Sam Na Dnu
Podgorica

2003 - Budi Mi Voda
Budi Mi Voda
Odlazis
Pisma
Suze Iskrene
Vodi Me Sa Sobom
Moje Si Sve
Nikada
Srecna Si, Znam
Cuvaj Srce
Za Mene Bolja Ne Postoji
Ostacu Sam
Ostacu Sam (Unplugged)

2005 - Kad Ti Zatreba
Kad Ti Zatreba (Intro)
Pogledi U Tami
Necu Da Znam
Prokleta Bila
Musko Sam
Reci Mi U Lice
Nazovi Me
1000 Razloga
Prsten Na Sto
Nemam Gdje
Kad Ti Zatreba

2005 - The Best Of
Zaustavicu Vrijeme
Probudi Me
Ne Mogu Da Ti Oprostim
Ostacu Sam
Moje Si Sve
Ljubavi Prokleta
Postojim I Ja
Nikada
Sati, Dani,Godine
Budi Mi Voda
Odlazis
Pisma
Bila Si Ruza
Kristina
Grad
Suze Iskrene
Za Mene Bolja Ne Postoji
Vrijeme
Veceras Sam Na Dnu

2006 - Sava Centar 2006 (Live)
Postojim I Ja
Srecna Si Znam
Budi Mi Voda
Prokleta Bila
1000 Razloga
Prsten Na Sto (Feat. Aleksandra Radovic)
Ne Mogu Da Ti Oprostim
Reci Mi U Lice
Sati, Dani, Godine
Pogledi U Tami
Necu Da Znam
Nemam Gdje
Zaustavicu Vrijeme
Ljubavi Prokleta
Nazovi Me
Kad Ti Zatreba

2007 - Pola Moga Svijeta
Pola Moga Svijeta
Ako Boga Znas
I Da Znam Gdje
Kad Bi Htjela Ti
Ako Te Nije Pronasla Ljubav
Nije Istina
Znao Sam Sve
Ljubav Nema Nista S Tim
Nije Moja Noc
Oprosti
Bicu Tu
________________________________________
________________________________________
    
________________________________________

________________________________________
2008 - The Platinum Collection
Nije Istina
Kad Bi Htjela Ti
Prokleta Bila
Nazovi Me
Ako Boga Znas
Necu Da Znam
Pola Moga Svijeta
Pogledi U Tami
Ljubav Nema Nista S Tim
Ako Te Ljubav Nije Pronasla
1000 Razloga
Prsten Na Sto
Musko Sam
Znao Sam Sve
Bicu Tu
Ne Zaboravi
Oprosti
Nemam Gdje

2010 - 2 Minuta
Znaj Da Moja Si
Ne Ljubi Me
Dva Minuta
Budi Mi Pri Ruci
Da L' Me Oci Varaju
Samo Tvoj
Ljuska Oraha
Sjecanje Na Nju
Pronadji Me
Nisu Mi Dali Da Te Volim

2010 - Live Collection
Postojim I Ja
Srecna Si Znam
Budi Mi Voda
Prokleta Bila
1000 Razloga
Prsten Na Sto
Ne Mogu Da Ti Oprostim
Sati, Dani, Godine
Pogledi U Tami
Necu Da Znam
Nemam Gdje
Zaustavicu Vrijeme
Ljubavi Prokleta
Nazovi Me
Kad Ti Zatreba


2011 - Najlepse Balade
Znaj Da Moja Si
Ako Te Nije Pronasla Ljubav
Pogledi U Tami
Prokleta Bila
Pola Moga Svijeta
Da L' Me Oci Varaju
Kad Bi Htjela Ti
Necu Da Znam
Ljuska Oraha
Kad Ti Zatreba
Reci Mi U Lice
Prsten Na Sto
Nemam Gdje
Ako Boga Znas
Znao Sam Sve
Nije Moja Noc
Oprosti

2012 - Zbog Nas (Singl)
Zbog Nas

2013 - Jos Volim Te (Singl)
Jos Volim Te
________________________________________
________________________________________
   
________________________________________
Category: Diskografija | Views: 785 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Sergej Cetkovic | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0
1 Dark   [Entry]
Pls obnovi link hvalaaa

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2021 | Website builderuCoz |