Saturday, 2021-01-16, 6:42 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » December » 4 » Roze Poze - Diskografija (1989-2010)
11:20 PM
Roze Poze - Diskografija (1989-2010)
________________________________________
________________________________________
1989 - Samoizdanje
1990 - Roze Poze
1992 - Besindzer I Dilindzer
1993 - Rokenrol Dendi
1995 - Da Li Si To Ti
1996 - Daj Gol (Najveci Hitovi 1990-1995)
2002 - Zakopano Blago
2010 - Ko Je Rek'o Rokenrol?
________________________________________
1989 - Samoizdanje
Daj Gol!
Novine Za Sedenje
Pogodi Broj
Najlepsa
 
1990 - Roze Poze
Daj Gol!
Novine Za Sedenje
Napadaj, Ne Propadaj
Pogodi Broj
Slatka Radost
Namoj Da Te Molim
Mali Zeleni
Najlepsa
Go I Bos
Pre I Posle Nje
Pretvori Me U Reku
 
1992 - Besindzer I Dilindzer
Besindzer I Dilindzer
Idemo U Lov (Na Tebe)
Boginja
Kenguri
Ti Si Me Ozivela
16 Metara (Kad Odem U Zemlju Vecnih Lovista I Derbija)
Suze Padaju, Zene Vladaju
Baj, Baj Romeo
Robot Satisfaction
Kao Pas Volim Tvoj Glas
Neznije Od Pene
Moj Grad
 
1993 - Rokenrol Dendi
Samo Pozeli
Rokenrol Dendi
Dar Mar
Trula Jabuka
Samar Od Tebe
Okreni Sat
Talasi Samoce
Blowin In The Wind
Mali Zeleni
 
1995 - Da Li Si To Ti
Da Li Si To Ti
Andjeli Me Nose
Volim Ovaj Svet (Do Ja, Ja, Jee ...)
Pomera Me To
Derbi (Otvorite Kapije...)
Samo Pozeli (Unplugged)
Ozon Ima Rupu
Oreol I Orbita
Lutanje
Bekstvo Iz Kafilerije
Guitar Funk
 
1996 - Daj Gol (Najveci Hitovi 1990-1995)
Novine Za Sedenje
Slatka Radost
Moj Grad
Napadaj Ne Propadaj
Besindzer I Dilindzer
Go I Bos
Nemoj Da Te Molim
Najlepsa
Boginja
Rok-En-Rol Dendi
Linija Zivota
Pola Grada Zna
Do Ja, Ja, Jee...
Neznije Od Pene
Oreol I Orbita
Ozon Ima Rupu
Zakopano Blago
Zauvek U Ratu
Pomera Me To
Derbi (Otvarajte Kapije)
16 Metara (Kada Odem U Zemlju Vecnih Kupova I Derbija)
Daj Gol
 
2002 - Zakopano Blago
Zauvek U Ratu
Bogovi Ljubavi
Pola Grada Zna.Pola Saznace
Zakopano Blago
Partija Je Gotova
Klizanje
Ja Sam Sa Stajanja (O La La La La La)
U Gol,U Gol, U Gol (Preko Linije U Ime Nacije)
Najveca Je,Najveca
Vala Ti, Hvala Ti
U Pobede Sartide
 
2010 - Ko Je Rek'o Rokenrol?
Tetoviraj Me Majstore
Prava Partija
Kofa Vode
Pravi Me Od Blata
Ta Tajna Vecera
Pauk
Moja Ahilova Peta
Prepolovila Me Je
Geni, Geni
Kao Nula Broj
Ja Sam Rokenrol Na Tvojim Vratima
Zabodi Koplje
Miran Jarko (Instr.)
Od Nade Do Pobede (Nova Himna Navijaca Srbije)
Poskok Rok (Bonus Neobjavljeni Snimak, Sept. 1985-E)
Ton I Glas (Bonus Neobjavljeni Snimak, Sept. 1985-E)
________________________________________
________________________________________
    
________________________________________
Category: Diskografija | Views: 4572 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Roze Poze | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2021 | Website builderuCoz |