Saturday, 2021-01-16, 6:55 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » December » 2 » Pop Masina - Diskografija (1972-2007)
3:39 AM
Pop Masina - Diskografija (1972-2007)

_____________________________________________
_____________________________________________
1972 - Put Ka Suncu
1973 - Kiselina
1973 - Promenicemo Svet
1974 - Zemlja Svetlosti
1975 - Na Izvoru Svetlosti
1975 - Secanja
1976 - Put Ka Suncu Uzivo
1977 - Moja Pesma
1980 - Vatra
1981 - Rok Masina
1983 - Izrod Na Granici
2001 - Kiselina (Poljsko Izdanje)
2007 - Originalna Kiselina
_____________________________________________
1972 - Put Ka Suncu
Put Ka Suncu
Sjaj U Ocima

1973 - Kiselina
Trazim Put
Kiselina
Pesma Srecne Noci
Na Drumu Za Haos
Sjaj U Ocima
Jark . Kraj
Povratak Zvezdama
Mir
Slike Iz Proslih Dana

1973 - Promenicemo Svet
Promenicemo Svet
Svemirska Prica

1974 - Zemlja Svetlosti
Zemlja Svetlosti
Dugo Lutanje Kroz Noc

1975 - Na Izvoru Svetlosti
Vreme Za Nas
Negde Daleko
Rekvijem Za Prijatelja
Secanja
Na Izvoru
Zemlja Svetlosti
Kraj II

1975 - Secanja
Secanja
Rekvijum Za Prijatelja

1976 - Put Ka Suncu Uzivo
Trazim Put
Secam Se
Negde Daleko
Put Ka Suncu

1977 - Moja Pesma
Moja Pesma
Uspomena

1980 - Vatra
Vatra
Bilo Mi Je Bolje

1981 - Rok Masina
Necu Ti Dati
Zakon Ulice
Bilo Mi Je Bolje
Zelim
Rok Masina
Nesto Strasno
Vatra
Sami I Bez Suza

1983 - Izrod Na Granici
Granica
Nulti Cas
Rock'n Roll
Bilo Mi Je Bolje
Promasen San

2001 - Kiselina (Poljsko Izdanje)
Na Drumu Za Haos
Pesma Srecne Noci
Mir
Kiselina
Trazim Put
Povratak Zvezdama
Svemirska Prica
Slika Iz Proslih Dana
Jark
Put Ka Suncu (Bonus)
Sjaj U Ocima (Bonus)
Promenicemo Svet (Bonus)
Svemirska Prica (Bonus)

2007 - Originalna Kiselina
Trazim Put
Kiselina
Pesma Srecne Noci
Na Drumu Za Haos
Sjaj U Ocima
Jark . Kraj
Povratak Zvezdama
Mir
Slike Iz Proslih Dana
Robert Nemecek - Intervju
_____________________________________________
_____________________________________________
   
_____________________________________________
Category: Diskografija | Views: 824 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Pop Masina, Rok Masina | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2021 | Website builderuCoz |