Saturday, 2021-01-16, 5:29 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » December » 2 » Plejboj - Diskografija (1994-1999)
4:08 AM
Plejboj - Diskografija (1994-1999)

_________________________________________
_________________________________________
1994 - Sviraj Decko
1995 - Uzivo (Beograd '95)
1995 - Zajedno (Singl)
1997 - Do Koske
1997 - Overdrive
1999 - Korak Napred, Dva Koraka Nazad (VA)
_________________________________________
1994 - Sviraj Decko
Grizi Metak
Bela Koka
Sve Ili Nista
Svetac
Hot Blues
Skidam Se
Plejboj
Koliko
Sta Je Bilo
Suma
Carstvo Cula

1995 - Uzivo (Beograd '95)
Svetac
Sve Ili Nista
Koliko
Komplikacija
Plejboj
A-Ha
Bela Koka
Carstvo Cula
Hajde Idemo U Sumu (Sta Je Bilo)
Ponekad
Skidam Se
Grizi Metak
Zajedno
Znaj
Grizi Metak-Zajedno
Sve Ili Nista ()

1995 - Zajedno (Singl)
Zajedno
Znaj

1997 - Do Koske
Do Koske
Preokret
Voznja
Silovanja
Potera
Obracun
Kokain
Apartman
Bazen
Teretana
Dobro Jutro
Brazil, Kuba, Kolumbija
Grizi Metak (Tribal Mix)

1997 - Overdrive
Ko Je Ko
Overdrive
Ponekad
Seksi
Gde Si Ti
Superstar
Sad Me Nadji
Probaj
Zavedi Me
A-Ha

1999 - Korak Napred, Dva Koraka Nazad (VA)
Eva Braun - Ne Dozvoli
Eyesburn - Sejn
Popcycle - Zaboravit Cu Sve
Kanda, Kodza I Nebojsa - Manitua Mi
Veliki Prezir - Okean
Kristali - Baby, Baby
Neocekivana Sila Koja Se Izneneada Pojavljuje I Resava Stvar - Devojka Iz Drugog Sveta
Sad Se Jasno Vidi
Jarboli - Djavoli
_________________________________________
_________________________________________
Category: Diskografija | Views: 645 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Plejboj | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2021 | Website builderuCoz |