Saturday, 2021-01-16, 6:55 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » December » 2 » Piloti - Diskografija (1981-1996)
11:32 PM
Piloti - Diskografija (1981-1996)

_____________________________________
_____________________________________
1981 - Piloti
1982 - Dvadeset Godina
1987 - Kao Ptica Na Mom Dlanu
1988 - Osmeh Letnje Noci
1990 - Neka Te Bog Cuva Za Mene
1991 - Hitovi
1993 - Zaboravljeni
1994 - Live (Beograd)
1996 - Dan Koji Prolazi Zauvek
_____________________________________
1981 - Piloti
Ne Veruj U Idole
Nina
Imam Diplomu
Momci Iz Kraja
Novo Odelo
Svi Smo Mi Ponekad Andjeli
Mlad I Zaljubljen
U Monte Karlu Je Guzva
Nedeljom Uvece
Veseli Momci

1982 - Dvadeset Godina
Dvadeset Godina
Noc U Gradu
Dan Velike Pobede
To Sam Ja
Zbogom
Dzoni Je Krenuo U Rat
Ovo Je Moderan Grad
Gde Su Otisli Prijatelji
Covek Masina
Ja Sam Jurio Za Vetrom

1987 - Kao Ptica Na Mom Dlanu
Devojka Bez Imena
Zaboravi Snove
Pisem Po Zidu
Rekla Je Da U Mojoj Glavi Cuje Gitare I Bubnjeve
Kao Ptica Na Mom Dlanu
Kada Sanjamo
Posle Revolucije
Iza Oblaka
Noc Ceka Na Nas

1988 - Osmeh Letnje Noci
Ako Mislis Da Sam Tuzan
Sta Se Krije Iza Zidova
Ona
Jedne Noci Sam Sanjao Zvezde
Na Obali
Leto
Zovu Me Afrika
Sa Tvoje Strane Ulice
Kad Me Nebo Zagrli

1990 - Neka Te Bog Cuva Za Mene
Tajna Je U Tebi Skrivena
Jedino Sto Nam Ostaje
Kao Nekada
Neka Te Bog Cuva Za Mene
Tiho, Tiho
To Je Sudbina
Vise Nista Nemam Osim Ovog Srca
To Nikad Neces Znati

1991 - Hitovi
Ne Veruj U Idole
Novo Odelo
Svi Smo Mi Ponekad Andjeli
Kao Ptica Na Mom Dlanu
Kada Sanjamo
Posle Revolucije
Rekla Je Da U Mojoj Glavi
Leto
Ako Mislis Da Sam Tuzan
Ona
Tajna Je U Tebi Skrivena
Neka Te Bog Cuva Za Mene
Tiho, Tiho
To Je Sudbina
Dan Velike Pobede
Sa Tvoje Strane Ulice
Devojka Bez Imena
Zaboravi Snove

1993 - Zaboravljeni
Zaboravljeni (Radio Edit)
Spavaju Li Oci Nebeske
Cini Mi Se Da
Kao Da Je Mjesec Stao Samo Za Nas Dvoje
Gradovi, Ulice
Uzalud Rodjeni
Kada Volis Treba Otici
Samo Korak Do Dna
Zaboravljeni (Cd Version)

1994 - Live (Beograd)
Ne Spavaj Mala Moja Muzika Dok Svira
Zaboravljeni
Kada Sanjamo
Kao Ptica Na Mom Dlanu
Leyla & Instrumental
La Bamba
Sanjam

1996 - Dan Koji Prolazi Zauvek
Lud Zbog Nje
Sta Radi Prolece Sa Njom
Neverna Si
Postao Sam Drugi Covek
Zamisli
Dan Koji Prolazi Zauvek
Okreni Se
Kao Da Si Tu
Hodaj U Snu
_____________________________________
_____________________________________
Category: Diskografija | Views: 1323 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Piloti | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2021 | Website builderuCoz |