Wednesday, 2020-08-12, 5:58 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » December » 4 » Petar Graso - Diskografija (1997-2007)
11:05 PM
Petar Graso - Diskografija (1997-2007)
__________________________________________
__________________________________________
1997 - Mjesec Iznad Oblaka
1999 - Utorak
2003 - Sporke Rici
2004 - Uzivo (Split 2004)
2005 - Uvertira (1995-2005)
2007 - The Platinum Collection CD 1
2007 - The Platinum Collection CD 2
__________________________________________
1997 - Mjesec Iznad Oblaka
Volim I Postojim
Mjesec Iznad Oblaka
Nisam Vise Sa Njom
Otkad Nije Tu
Prosjak Ljubavi
Idi
Ne Boli Me
Brod Ljubavi
Baraba
Trebam Nekoga
Ljubav Sve Pozlati
 
1999 - Utorak
Ko Nam Brani
Lakse Mi Je S Njom
Nek Pisma Ostane
92
Prije Bi Umra
Ljubav Jedne Zene
Utorak
Nevista
Kada Krenu Vlakovi
Lomi Me
Kad Ostarim
 
2003 - Sporke Rici
Jos Uvik Slipo Virujen
Sta Je Tribalo Mi To
Sporke Rici
More I Ja, More I Ti
Godine Ljubavi
Sad Te Se Samo Rijetko Sjetim
Jedina
Da Li I'ko Navija Za Nas
Gol Bos Sam
Vera Od Suvog Zlata
Ni Mrvu Srice
Sve Nas Manje Ima Tu
Najteza Ric
Vera Od Suvog Zlata (Rmx)
 
2004 - Uzivo (Split 2004)
Trebam Nekoga
Lomi Me
Jos Uvik Slipo Virujem (Josipa Lisac)
Vera Od Suvog Zlata
Ni Mrvu Srice
Jedina
Utorak (Nina Badric)
Idi
Sad Te Se Samo Rijetko Sjetim
Lakse Mi Je S Njom
Sto Je To Od Mene Ostalo (Doris Dragovic)
Nevista
Volim I Postojim
Ko Nam Brani
 
2005 - Uvertira (1995-2005)
Trebam Nekoga
Prosjak Ljubavi
Ne Boli Me
Volim I Postojim
'ko Nam Brani
Nevista
Utorak
Ljubav Jedne Zene
Idi
Lomi Me
Lakse Mi Je S Njom
Sve Nas Manje Ima Tu
Ni Mrvu Srice
Vera Od Suvog Zlata
Jedina
Sad Te Se Samo Rijetko Sjetim
Sta Ti Je Svit
Utorak (Nina Badric) (Live)
Jos Uvik Slipo Virujen (Josipa Lisac) (Live)
 
2007 - The Platinum Collection CD 1
Volim I Postojim
Ne Boli Me
Otkad Nije Mi Tu
Prosjak Ljubavi
Idi
Ljubav Sve Pozlati
Trebam Nekoga
Mjesec Iznad Oblaka
Brod Ljubavi
Nisan Vise Ja Sa Njon (Duet Dino Radja)
Nevista
'ko Nam Brani
'92
Nek' Pisma Ostane
Lakse Mi Je S Njom
Ljubav Jedne Zene
Lomi Me
Sve Nas Manje Ima Tu
Prije Bi Umra
Utorak
 
2007 - The Platinum Collection CD 2
Jos Uvik Slipo Virujen
Idi (Kada Krenu Vlakovi)
More I Ja, More I Ti
Sporke Rici
Jedina
Sta Je Tribalo Mi To
Godine Ljubavi
Sta Ti Je Svit (Villa Maria Song)
Gol, Bos, Sam
Vera Od Suvog Zlata
Ni Mrvu Srice
Sto Je Od Mene Ostalo (Duet Doris Dragovic)
Utorak (Live) (Duet Nina Badric)
Jos Uvik Slipo Virujen (Live) (Duet Josipa Lisac)
Sad Te Se Samo Rijetko Sjetim (Duet Arsen Dedic)
Ima Neka Tajna Veza (Live) (Duet Zeljko Bebek)
Na Kraju Puta (Live)
Ako Se Rastanemo
Nikoga Nisam Volio Tako
__________________________________________
__________________________________________
   
__________________________________________
Category: Diskografija | Views: 823 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Petar Graso | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |