Saturday, 2021-01-16, 5:44 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » December » 3 » Marija Serifovic - Diskografija (2003-2010)
3:02 AM
Marija Serifovic - Diskografija (2003-2010)

_________________________________________
_________________________________________
2003 - Naj, Najbolja
2006 - Bez Ljubavi
2007 - Molitva
2007 - The Best Of
2008 - Nisam Andjeo
2009 - Andjeo
2010 - Platinum Collection
+ Bonus
_________________________________________
2003 - Naj, Najbolja
Znaj Da Znam
Sad Idi Nek Te Djavo Nosi
Naj, Najbolja
Ti Mi Se Svidjas
Ti I Samo Ti
Volim Ga
Jos Jedan Korak
Za Srecu Nam Malo Treba

2006 - Bez Ljubavi
Povredi Me
Jesen Bez Nas
101.
Na Tvojoj Kosulji
Pamti Me Po Suzama
Laz
Nie Mi Prvi Put
Bio Bi Ti Bolje
Bez Ljubavi
Trubaci
U Nedelju (Pobednicka Pesma FERAS 2005)
Bol Do Ludila (Pobednicka Pesma BUDVA 2004)
Gorka Cokolada (Bonus)

2007 - Molitva
Molitva
Destiny
Molitva (Russian)
Molitva (Dance Remix)
Destiny (Dance Remix)
Molitva (Russian Dance Remix)
Molitva (Jovan Radomir Mix)
Molitva Team - Rukoilen
Ksenija Milosevic - Molitva (Instrumental)

2007 - The Best Of
Molitva (New Remix Version)
Nek Te Djavo Nosi
Jos Jedan Korak
Za Srecu Nam Malo Treba
Pamti Me Po Suzama
Jesen Bez Nas
101.
Nije Mi Prvi Put
Bol Do Ludila
U Nedelju
More Pelina

2008 - Nisam Andjeo
Nisam Andjeo
Jedan Dobar Razlog
Sve Po Starom
Ne Volis Je Znam
Podvala
Zabranjena Prica.
Kasno Da Te Menjam
Vreme Je Da Krenem
Bolji Zivot

2009 - Andjeo
Sta Da Zabooravim
Istinu Precuti
Jedan Vidi Sve
Kada Ljubis Andjela
Nisi Tu
Ne Ostavljaj Traga
Kao Da Nisam Ziva
Party Tonight

2010 - Platinum Collection
Sta Da Zaboravim
Istinu Precuti
Kada Ljubis Andjela
Nisi Tu
Nisam Andjeo
Jedan Dobar Razlog
Sve Po Starom
Ne Volis Je Znam
Molitva (Nova Remix Verzija)
Znaj Da Znam
Nek' Te Djavo Nosi
Jos Jedan Korak
Za Srecu Nam Malo Treba
Pamti Me Po Suzama
Jesen Bez Nas
101
Nije Mi Prvi Put
Bol Do Ludila
U Nedelju
More Pelina

Bonus
Agonija (2005)
Ponuda (Beovizija 2005)
Dugo (Vrnjacka Banja 2006)
_________________________________________
_________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1249 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Marija Serifovic | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0
1 zoran   [Entry]
filak

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2021 | Website builderuCoz |