Wednesday, 2020-08-12, 7:13 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » December » 1 » Luna - Diskografija (1998-2011)
2:14 AM
Luna - Diskografija (1998-2011)

_______________________________________
_______________________________________
1998 - Samo Svoja
1999 - Ti I Ja Mozemo Sve
2001 - Godine Lete, Godine Lude
2002 - I U Dobru I U Zlu
2004 - Milion Dolara
2005 - Bez Maske, Do Daske
2007 - Ulica Uzdaha
2009 - Da San Ne Prestane
2010 - Sex On The Beach
2011 - Singl
_______________________________________
1998 - Samo Svoja
Samo Ti
Idi Lutaj
9 I 1-2 Nedelja
Sestra
Plava Vestica
Boli Me
Ne Ostavljaj Me
Metak
Samo Svoja
Gledaj Me U Oci
Jedna U Nizu
Africa
Ako Te Jesam

1999 - Ti I Ja Mozemo Sve
9 Dana 9 Noci
Da Me Ljubis Nocima
Neka Je
Ti Si Moj Promasaj
Lagace Usne
Tebe Nema
Mirise Juli
Ti I Ja Mozemo Sve
1000 Na Cas
Oci Neverne
Drugarice (Duet Ceca)
Zeleno
Nosi Od Mene Sve
Kako Da Priznam
Nebo Zna
Samo Jednu Noc

2001 - Godine Lete, Godine Lude
Vrati Se Molim Te
Sedam Dana
Nije Ona Za Tebe
Plava Kosulja
Robinja
Oko Moje Plavo
Da Si Vino
Verujem U Cuda
Jedina
Bubice
Pustinja
Nevaljala
Godine Lete...
Srce Ranjeno
Dal' Je Moguce

2002 - I U Dobru I U Zlu
I U Dobru I U Zlu
Ja Boga Molim
2002
Rasputin
Niko Nije Kao Ti
Hiljadu Noci
Blagoslov
Izdajice
Luda
Kao Po Staklu
Sad Je Vreme Da Znas
Nasa Ljubav
Nova Godina
Srbija

2004 - Milion Dolara
Mazo
Dodji
222
Hocu Da Plesem
Vreme Unazad
1000 000 $
Ti Nikad Neces Znati
Jos Ti Verujem
Ledeno
Blesavija
Tragovi Ljubavi

2005 - Bez Maske, Do Daske
Seceru
Prognoza
Haljina Crvena
Casa Ljubavi
Tatoo
Milo Moje
Dragi Moj
Balkanac
Lagano

2007 - Ulica Uzdaha
Ulica Uzdaha
Jako Jako
Sms
Zelena Jabuka
Paparazzo
Prstima Polako
Ti Nisi Kao Drugi
Ti Si Kriv Za Sve
Uporno
Zelena Jabuka (House Mix)
Ulica Uzdaha (House Mix)
Ulica Uzdaha (Pop Mix)

2009 - Da San Ne Prestane
Vristim U Sebi
Jedan Jedini
Pidzama
Panika
Sa Usana
Frajeru
Prokleta
Klela Bih

2010 - Sex On The Beach
Prave Ljubavi
Dvoje
Alo Alo
Zrno Bisera
Jadnica
Prsten
Dno
Plasim Se
Sex On The Beach
Prave Ljubavi (Instrumental)
Panika (Original)
Panika (Rmx)
Vristim U Sebi

2011 - Singl
Tekila, Limun I So
_______________________________________
_______________________________________
Category: Diskografija | Views: 5250 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Luna | Rating: 0.0/0
Total comments: 5
0
5 Mrki vuk   [Entry]
hval

0
4 Dalibor vrbas   [Entry]
Pozdrav za mog ćaleta super mi je u rijalitiju

0
3 Dule   [Entry]
Tata ćale i zet ni jedan od njih nije u dobrim odnosima ha ha ha

0
2 Dule   [Entry]
Tata ćale i zet

0
1 Dule   [Entry]
Gagi ovan sani jarac napali se na kozu kristinu a nek izvine ceda ja bi mu izjebo sve njegove pevacice jer mi se digla kita na njih nenormalno velik je 25cm

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |