Saturday, 2021-01-16, 5:20 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » December » 1 » Leontina - Diskografija (1996-2010)
5:21 PM
Leontina - Diskografija (1996-2010)

________________________________
________________________________
1996 - Nemiri
1998 - Ljubav Bez Ljubavi
2000 - Pesme Za Decu
2001 - Slede}a
2008 - Pesme Za Decu (Leontina I Ivana)
2010 - The Platinum Collection
________________________________
1996 - Nemiri
Kreni
Necu Samo Tebe Da Volim
Ala Je Lep Ovaj Svet
Nije To Sto Mislis
Ostani Uz Mene
Vreme Ti Nije (Necu Da Se Zenis Njom)
Nemiri
Ludilo 92
Pokloni Mi Boljeg Od Sebe

1998 - Ljubav Bez Ljubavi
Intro
Ljubav Bez Ljubavi
Stalno Mislis O Njoj
Ne Znas Sta Je Zena
Pogresan
Ti Si Jedini
1 Od 100
Glupa Devojko
Njanja
Intro II
Uteha
Sve Smo Mogli Mi
Jedna Od Sto (Suncane Skale '96)
Smejem Se A Plakala Bih (Dream Team Remix)
Uteha (Remix)

2000 - Pesme Za Decu
Vise Nisam Malo Dete
Otvori Se Cvete Plavi
Prolecna Pesma
Sta Se To Koga Tice
Sanjajte
S' Milanom Je Sladje
Zemljotitis
Vrlo Demokratska Pesma
Av,Av
Sve Sto Deca Rastu Vise
Nista Pravo Ne Prolazi

2001 - Sledeca
Crno Pa Se Ne Vidi
Sledeca
Kad Prave Ljubavi Ginu
Dugo Dugo
Potpisujem
On Je Isti Kao Ti
Necu Da Te Ljubim Posle Nje
Sreda
Vrata Od Bola
Daleko

2008 - Pesme Za Decu (Leontina I Ivana)
Bas Ste Cudni
Prolecna Pesma
Slatka Pesma
Sanjajte
Kobajagi Pesma
Prica O Zvezdi Padalici
Zauvek
Pesma Nenadu
Spava Andjeo
Nista Pravo Ne Prolazi

2010 - The Platinum Collection
Takve Ne Prave
Ja Ovde Silazim
Crno Pa Se Ne Vidi
Kad Prave Ljubavi Ginu
Sledeca
On Je Isti Kao Ti
Sreda
Jedna Od Sto
Stalno Mislis O Njoj
Ala Je Lep Ovaj Svet
Necu Samo Tebe Da Volim
Uteha
Pogresan
Vrata Od Bola
Daleko
Krila
U Nedelju (Accoustic)
To Nije Moja Prica (Accoustic)
Takve Ne Prave (Instrumental)
________________________________
________________________________
Category: Diskografija | Views: 1493 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Leontina | Rating: 0.0/0
Total comments: 2
0
2 nula   [Entry]
Dobro veče,može li opet link pa makar samo za platinum kolekciju?

0
1 jovana   [Entry]
Jel moze obnova linka?

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2021 | Website builderuCoz |