Wednesday, 2020-08-12, 7:01 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » December » 2 » Kraljevski Apartman - Diskografija (1983-2008)
7:58 PM
Kraljevski Apartman - Diskografija (1983-2008)

___________________________________________
___________________________________________
1983 - Seti Se Moje Pesme
1997 - Long Live Rock 'n' Roll
2000 - Izgubljen U Vremenu
2002 - Rocker
2005 - Ruka Pravde
2006 - Best Of 1996-2005
2008 - Cuvar Tajni
___________________________________________
1983 - Seti Se Moje Pesme (Apartman 69)
Vesnine Jesenje Kise
Seti Se Moje Pesme
Budim Se
Secanje No 1
Lazes Me, Ana
Ama, Ti Si Ona Ista
Secanje No 2
Apartman 69

1997 - Long Live Rock 'n' Roll
Long Live Rock 'n' Roll
Gore Digni Glavu
Mracan Grad
Ne Verujem U Lazne Andjele
Gradski Ratnici
Misterija
Oprosti Mi
Demonske Oci

2000 - Izgubljen U Vremenu
Izgubljen U Vremenu
Slomljeno Srce
Nikad Se Ne Predajem
Znak Zveri
Jesen
Ne Trazi Djavola
Posle Oluje
Slike
Ne Verujem U Lazne Andjele (Bonus)
Misterija (Bonus)
Mracan Grad (Bonus)
Long Live Rock 'n' Roll (Bonus)

2002 - Rocker
Ranjena Zver
Ne Trazi Milost
Rocker
Znam Da Zivot Kratko Traje
Dama Iz Kraljevskog Apartmana
Za Ljubav Treba Da Molis
Nije Sve Crno
Necu Da Stanem Na Pola Puta
Vino, Viski I Rock'n'roll
Neimandsland
Crni Konjanici
U Lavirintu Sedam Greha

2005 - Ruka Pravde
Ruka Pravde
Dao Sam Sve Od Sebe
Ona Vedri I Oblaci
Izaberi Jedan Put
Sve U Svoje Vreme
Sve Su Noci Iste
Zacaran Krug
Vidim I Kad Zazmurim
Posle Sedam Godina
Pogledaj Na Sat

2006 - Best Of 1996-2005
Nikad Se Ne Predajem
Izaberi Jedan Put
Rocker
Za Ljubav Ne Treba Da Molis
Sve Su Noci Iste
Dama Iz K.A..
Sve U Svoje Vreme
Jesen
U Lavirintu Sedam Greha
Izgubljen U Vremenu
Dao Sam Sve Od Sebe
Ruka Pravde
Misterija
Ranjena Zver
Znam Da Zivot Kratko Traje

2008 - Cuvar Tajni
2008
Carobni Stap
Prst Sudbine
Jos Samo Jednom
Burne Godine
Pusto Ostrvo
Ne Treba Mi Raj
Dodji Po Mene
Jesen
Cuvar Tajni
___________________________________________
___________________________________________
Category: Diskografija | Views: 893 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Apartman 69, Kraljevski Apartman | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |