Saturday, 2021-01-16, 6:05 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » December » 1 » Korni Grupa - Diskografija (1969-2009)
6:53 PM
Korni Grupa - Diskografija (1969-2009)

Korni Grupa - Diskografija (1969-2009) 1.Deo - 2.Deo - 3.Deo
____________________________________________
1969 - Cigu - Ligu (Singl)
1969 - Dzum Ram (Singl)
1969 - Pastir I Cvet (Singl)
1970 - Bube (Singl)
1970 - Trla Baba Lan (Singl)
1971 - Kukavica (Singl)
1971 - Pusti Da Te Diram (Singl)
1971 - Vatra (Olivera Katarina I Korni Grupa) (Singl)
1972 - Korni Grupa
1972 - Pokloni Svoj Mi Foto (Singl)
1973 - Etida (Singl)
1973 - Ivo Lola (Singl)
1973 - Oj Dodole (Singl)
1973 - Tri Palme (Singl)
1973 - TV Spice (Singl)
1974 - Kuda Ides Svete Moj (Singl)
1974 - LIVE Novi Sad
1974 - Miris (Singl)
1974 - Moja Generacija (Singl)
1974 - Not An Ordinary Life
1975 - Mrtvo More
1979 - ''1941''
1995 - Prvo Svetlo Neobicnog Zivota
2001 - Kolekcija Singlova
2005 - Ne Tako Obican Zivot CD 1 (Progressive)
2005 - Ne Tako Obican Zivot CD 2 (Hit Singlovi 1)
2005 - Ne Tako Obican Zivot CD 3 (Hit Singlovi 2)
2006 - Korni Grupa - Rariteti CD 1
2006 - Korni Grupa - Rariteti CD 2
2009 - The Ultimate Collection CD 1
2009 - The Ultimate Collection CD 2
____________________________________________

____________________________________________
1969 - Cigu - Ligu (Singl)
Cigu Ligu
Covek I Pas

1969 - Dzum Ram (Singl)
Dzum Ram
Sonata
Magicna Ruka

1969 - Pastir I Cvet (Singl)
Pastir I Cvet
Covek I Pas

1970 - Bube (Singl)
Bube
Neko Spava Pored Mene

1970 - Trla Baba Lan (Singl)
Trla Baba Lan
Slika

1971 - Kukavica (Singl)
Kukavica
Gospa Mica Gazdarica
Pogledaj U Nebo

1971 - Pusti Da Te Diram (Singl)
Pusti Da Te Diram
Jedan Gros

1971 - Vatra (Olivera Katarina I Korni Grupa) (Singl)
Vatra
Ljubav

1972 - Korni Grupa
Glas Sa Obale Boja
Put Za Istok
Moj Bol
Bezglave Ja-Ha Horde
Tata Ko I Mama Spo
Moja Generacija (Singl Verzija)

1972 - Pokloni Svoj Mi Foto (Singl)
Pokloni Svoj Mi Foto
Bez Veze

1973 - Etida (Singl)
Etida
Jedna Zena

1973 - Ivo Lola (Singl)
Ivo Lola
Znam Za Kime Zvono Zvoni

1973 - Oj Dodole (Singl)
Oj Dodole
Zivot

1973 - Tri Palme (Singl)
Tri Palme
Tri Coveka U Kafani

1973 - TV Spice (Singl)
Povuci Potegni
Na Cetiri Tocka
Maximetar
Zeleni Megaherc

1974 - Kuda Ides Svete Moj (Singl)
Kuda Ides Svete Moj
Divlje Jagode

1974 - LIVE Novi Sad
Covek Sa Belom Zastavom
Blues
Jedna Zena
I Ne Tako Obican Zivot
Put Za Istok
Jedna Zena (With Dado Topic) Bonus

1974 - Miris (Singl)
Miris
Prastanje

1974 - Moja Generacija (Singl)
Moja Generacija
Zbogom Ostaj O, Detinjstvo

1974 - Not An Ordinary Life
Rising
Not An Ordinary Life
Generation 1942 
Fall Of The Land Of Woman
Temporary Parting
Man With A White Flag
____________________________________________
____________________________________________

____________________________________________
1975 - Mrtvo More
Covek Sa Belom Zastavom
Blues
Put Na Istok
Cigu-Ligu
Dzum-Ram
Pasir I Cvet
Trla Baba Lan
Bube
Kukavica
Pokloni Svoj Mi Foto
Ivo Lola
Kuda Ides Svete Moj
Moja Generacija

1979 - ''1941''
1941 A Strana
1941 B Strana

1995 - Prvo Svetlo Neobicnog Zivota
Put Na Istok
Divlje Jagode
Prvo Svetlo U Kuci Broj 4
Etida
Jedna Zena (Duga Verzija)
Generation 42
Not An Ordinary Life

2001 - Kolekcija Singlova
Covek I Pas
Magicna Ruka
Devojcice Mala
Glas Sa Obale Boja
Sonata
Jedna Zena
Tata Ko I Mama Spo
Pastir I Cvet
Slika
Divlje Jagode
Etida
Moja Generacija
Neko Spava Pored Mene
Ivo Lola
Covek Sa Belom Zastavom

2006 - Korni Grupa - Rariteti CD 1
Oj Dodole
Maestro I Violina
Kroz Mene Kao Reka Poteci
Ti Nisi Sam
Mojih Pet Minuta
Povedi Me
Povuci Potegni
Na Cetiri Tocka
Maximetar
Zeleni Megaherc
Prvo Svetlo U Kuci Br.4
Put Na Istok

2006 - Korni Grupa - Rariteti CD 2
Generacija 42 (Live Evrovizija '74)
Devojcice Mala ('76)
Noci I Dani (Mi Ulazimo U Godine)
Jedna Zena (Long Studio Version)
Bluz (Live)
I Ne Tako Obican Zivot (Live - Bootleg)
Jedna Zena (Live - Bootleg)
I Ne Tako Obican Zivot (Live - Radio Version)
Man With The White Flag (Live - Bootleg)
____________________________________________
____________________________________________

____________________________________________
2005 - Ne Tako Obican Zivot CD 1 (Progressive)
Prvo Svetlo U Kuci Br. 4
Put Za Istok
Not An Ordinary Life (Ne Tako Obican Zivot)
Fall Off The Land Of Woman (Ja Ha Horde)
Man With A White Flag
Jedna Zena (Live)

2005 - Ne Tako Obican Zivot CD 2 (Hit Singlovi 1)
Cigu Ligu
Covek I Pas
Pastir I Cvet
Ako Jednom Budes Sama
Dzum Ram
Sonata
Magicna Ruka
Devojcice Mala
Oj Sokole
Bube
Neko Spava Pored Mene
Oj Curo Malena (Pusti Da Te Diram)
Jedan Gros
Trla Baba Lan
Oj Dodole
Pokloni Svoj Mi Foto

2005 - Ne Tako Obican Zivot CD 3 (Hit Singlovi 2)
Bez Veze
Slika
Tri Coveka U Kafani
Etida
Jedna Zena
Ivo Lola
Moja Generacija
Zbogom Ostaj, O Detinjstvo
Kuda Ides Svete Moj
Divlje Jagode
Miris
Prastanje
Kosovka Devojka
One Woman
Generation 42

2009 - The Ultimate Collection CD 1
Prvo Svetlo U Kuci Broj 4
Put Za Istok
Not An Ordinary Life
Fall Of The Land Of Woman
Man With A White Flag
Jedna Zena (Live)

2009 - The Ultimate Collection CD 2
Pastir I Cvet
Sonata
Devojcice Mala
Moja Generacija
Cigu-Ligu
Oj, Sokole
Bube
Neko Spava Pored Mene
Trla Baba Lan
Jedan Gros
Covek I Pas
Bez Veze
Tri Coveka U Kafani
Etida
Ivo Lola
Kuda Ides, Svete Moj
Prastanje
Generation 42
Dzum-Ram
Pokloni Svoj Mi Foto
____________________________________________
____________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1640 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Korni Grupa | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0
1 Sale   [Entry]
Mrtvi linkovi ako moze obnova hvala

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2021 | Website builderuCoz |