Saturday, 2021-01-16, 6:56 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » December » 7 » Kerber - Diskografija (1983-2009)
11:19 PM
Kerber - Diskografija (1983-2009)

___________________________________
Kerber - Diskografija (1983-2009) 1.Deo - 2.Deo
___________________________________
1983 - Nebo Je Malo Za Sve
1984 - Ratne Igre
1986 - Seobe
1988 - Gitarijada Zajecar (Live)
1988 - Ljudi I Bogovi
1989 - 12.12.88 Uzivo
1990 - Peta Strana Sveta
1999 - Unplugged
1995 - Zapis
1996 - Negotin Uzivo
2000 - Antologija 1983-1998 CD 1
2000 - Antologija 1983-1998 CD 2
2009 - Sveti Nikola (Singl)
2009 - Unplugged (Reizdanje 1997)
Bonus
___________________________________

___________________________________
1983 - Nebo Je Malo Za Sve
Mezimac
Heroji Od Staniola
Sutrasnji Dan
Samo Ti (Svemu Si Lek)
Bele Utvare
Nebo Je Malo Za Sve
Kao Tvoj Kerber
Tvoja Pesma

1984 - Ratne Igre
Ratne Igre
Babaroga
Mesecar
Zauvek Slobodna
Dodji
Hteo Bih...
Sta Ostaje
Vreme Za Uspomene
Get Me Out (Mezimac Live)

1986 - Seobe
Bolje Da Sam Druge Ljubio
Blagi Boze Podigni Me
Kad Ljubav Izda
Ne Igram Ruski Rulet
Jos Samo Ovu Noc Mi Daj
Hajde Da Se Volimo
Covek Od Meda
Sa Tobom Ne Mogu Dalje
Beli Tragovi
Seobe

1988 - Gitarijada Zajecar (Live)
Seobe
Nevero
Ratne Igre
Sreca
Svet Se Okrece
Ana. A
Igraj Sad
Kocka Secera

1988 - Ljudi I Bogovi
Svet Se Brzo Okrece
Od Srca Daleko
Na Raskrscu
Laze Sarene
Bliznakinje
Izmedju Jave I Sna
Deda, Pradeda
Kad Prodje Sve
Manifest

1989 - 12.12.88 Uzivo
Svet Se Brzo Okrece
Od Srca Daleko
Babaroga
Na Raskrscu
Bolje Da Sam Druge Ljubio
Nebo Je Malo Za Sve
Kad Ljubav Izda
Seobe
Ratne Igre
Pusti To (Hajde Da Se Volimo)

1990 - Peta Strana Sveta
Mama Tata
Ana A
Sam Sam, Sam
Od Kad Te Ne Volim
Nema Niceg Iznad Oblaka
Igraj Sad
Nazalost
Kod Amerikanca
Ljubav Je...
Nikad Ponovo

1999 - Unplugged
Kao Tvoj Kerber
Medena
Na Raskrscu
Nebo Je Malo Za Sve
Sam, Sam, Sam
Vodi Me
Kad Ljubav Izda
Ratne Igre
Bolje Da Sam Druge Ljubio
Kad Prodje Sve
Mama-Tata
Covek Od Meda
Seobe
___________________________________
___________________________________

___________________________________
1995 - Zapis
Medena
Sanjam
Poslednja
Vodi Me
Sta Mogu Pesme
Cudna Stvar
Osvani
Abrakadabra
Luka
Pronadji Mesto

1996 - Negotin Uzivo
Kao Tvoj Kerber
Nebo Je Malo Za Sve
Sta Mogu Pesme
Sta Mogu Pesme 2
Medena
Sutrasnji Dan
Na Raskrscu
Sanjam
Vodi Me
Kad Ljubav Izda
Poslednja
Sam Sam
Abrakadabra
Igraj Sad

2000 - Antologija 1983-1998 CD 1
Seobe
Jos Samo Ovu Noc Mi Daj
Tvoja Pesma
Sutrasnji Dan
Kad Ljubav Izda
Na Raskrscu
Bolje Da Sam Druge Ljubio
Izmedju Jave I Sna
Pronadji Mesto
Poslednja
Na Zalost
Nikad Ponovo
Zauvek Slobodna
Sam
Osvani

2000 - Antologija 1983-1998 CD 2
Mezimac
Bele Utvare
Nebo Je Malo Za Sve
Ratne Igre
Hteo Bih
Hajde Da Se Volimo
Covek Od Meda
Luka
Sanjam
Blagi Boze Podigni Me
Svet Se Brzo Okrece
Od Srca Daleko
Igeaj Sad
Mama-Tata
Kad Prodje Sve
Ratne Igre (Mix)

2009 - Sveti Nikola (Singl)
Sveti Nikola

2009 - Unplugged (Reizdanje 1997)
Kao Tvoj Kerber
Medena
Na Raskrscu
Nebo Je Malo Za Sve
Sam
Vodi Me
Kad Ljubav Izda
Ratne Igre
Bolje Da Sam Druge Ljubio
Kad Prodje Sve
Mama Tata
Covek Od Meda
Seobe
Sutrasnji Dan
Svet Se Brzo Okrece
Nikad Ponovo

Bonus
It's Only Rock 'n' Roll (Zorana & Goran Sepa)
Zena Koje Nema (Galija)
April U Beogradu
___________________________________
___________________________________
Category: Diskografija | Views: 1635 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Kerber | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0
1 Omer95   [Entry]
Promjenite linkove

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2021 | Website builderuCoz |