Wednesday, 2020-08-12, 6:51 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » December » 6 » Grupa 777 - Diskografija (1973-1986)
4:01 AM
Grupa 777 - Diskografija (1973-1986)

______________________________________________
______________________________________________
1973 - Banane
1973 - Mali Znak
1974 - 777
1974 - Hej Curo Mala
1975 - Ti On Il Netko Treci
1975 - Ubola Se Djevojka Na Trn
1977 - Probudi Se Dragane
1978 - Tri Slatka Dana
1982 - Grupa 777 I Tereza Kesovija
1982 - Plesi Kva, Kva, Kva
1982 - Ti Si Moj Hit
1983 - Tko Te Voli Vise Od Mene
1983 - Tko Te Voli Vise Od Mene (Singl)
1984 - Split
1986 - Pronadji Me U Zvijezdama
+ Bonus
______________________________________________
1973 - Banane
Banane
Pjesma Koja Nosi Srecu

1973 - Mali Znak
Mali Znak
Razocarenja

1974 - 777
Kucni O Drvo
Pjesma Koja Nosi Srecu
Zemlja Je Okrugla
Gdje Umiru Ljiljani
Istinu Mi Reci
Svijet Sav Ovaj Varavi Svijet
Obecanja
Moj San
Kada Ljeto Dodje
Stani Stani
Nije Vazno
I Kraja Nema
Zov Mora
Curo Mala
Mali Znak
Tko Si Ti
Razocaranja
Potrazi Svoj Dom
Hej Zar Ne Cujes
Tko Te Voli Više Od Mene
Banane
Vapor

1974 - Hej Curo Mala
Hej, Curo Mala
Tko Si Ti

1975 - Ti On Il Netko Treci
Ti On Ili Netko Treci
Gdje Umiru Ljiljani

1975 - Ubola Se Djevojka Na Trn
Ubola Se Djevojka Na Trn
Don Juan

1977 - Probudi Se Dragane
Probudi Se, Dragane
Ulcana

1978 - Tri Slatka Dana
Tri Slatka Dana
Mandoline

1982 - Grupa 777 I Tereza Kesovija
Pronadji Me U Zvijezdama
Ja Sam Pjesma

1982 - Plesi Kva, Kva, Kva
Plesi Kva-Kva
A Gdje Si Ti

1982 - Ti Si Moj Hit
Ti Si Moj Hit
Usamljena Ptica
Barbara
Drugarstvo
U Maloj Kavani
Plesi Kva, Kva, Kva (Racji Ples)
Ako Me Povedes Jednom
A gdje si ti
Ako Prijatelja Trebas
A Ja Ti Doci Necu
Budi Moja
Noc Tajanstva (Marina)

1983 - Tko Te Voli Vise Od Mene (Singl)
Tko Te Voli Vise Od Mene
Potrazi Svoj Dom

1983 - Tko Te Voli Vise Od Mene
Tko Te Voli Više Od Mene
Ne Diraj Lava Dok Spava
James Bond
Ti Si Lud
Srce Od Papira
Ne Idi Gorane
Mama Marija
Dolazis S Proljecem
Nismo Mi Krivi
Ne Kvari Mi Radost
Zdravo Ksenija
Slike

1984 - Split
Split
Srce Od Papira

1986 - Pronadji Me U Zvijezdama
Telefon
Pronadji Me U Zvijezdama
Damire
Nevene
Dal Sjecas Se
Vjerujem U Sutra
Srce Vuce Na Jug
Moj Labude
Nitko, Nitko
Poslijednja Noc

Bonus
O Tebi Pricam
Rodjena
Hej, Zar Ne Cujes Ti
Cuvaj Ljubav Za Nas
Dok Si Ti Uz Mene Opatija 84
Niz Kalete Glas Se Spusta
Liljane Moj Bijeli
Pismo Moja Pismo Draga
Black Welvet
Exodus
Solo voi
Spending my time
Road To Hell
Wicked Game
To Love Some Body
Simple the Best
______________________________________________
______________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1778 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Grupa 777 | Rating: 0.0/0
Total comments: 3
0
3 deko!   [Entry]
jel može ponovno netko upload-at ove diskoografije? hvala

0
2 klosar   [Entry]
Kako da skinem ovu diskografiju kada na ilix.in ima nekakva zastita ? Hvala

0
1 klosar   [Entry]
Kakoda da skinemovaj diskografiju kada je ilix.in ima nekakvu zastitu ? Hvala

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |