Saturday, 2021-01-16, 6:50 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » December » 4 » Garavi Sokak - Diskografija (1989-2008)
11:59 PM
Garavi Sokak - Diskografija (1989-2008)

Garavi Sokak - Diskografija (1989-2008) 1.Deo - 2.Deo
____________________________________________
1989 - Garavi Sokak
1990 - Garavi Sokak 2
1991 - Garavi Sokak 3
1992 - Da Se Vrate Srecni Dani
1994 - Slova Tvoga Imena
1996 - Dobro Je
1996 - Unplugged
1998 - Sagradicemo Brod
2001 - Dovidjenja Tugo
2002 - Najlepse Pesme
2004 - Svako Ima Nekog Koga Vise Nema
2006 - Ko Te Ima Taj Te Nema
2006 - Najveci Hitovi
2008 - Acoustic (Live)
2008 - Ja Bih Za Tebe Dao Sve
____________________________________________

____________________________________________
1989 - Garavi Sokak
Madjarica
Teci, Teci Dunave
Ej, Da Te Ne Volim
Julija
Fotoaparaticici
Skeledzija
Ruzmarin
Palme U Noci
Kad Sunce Nocas Zazmiri
Zuti Buldozer

1990 - Garavi Sokak 2
Neko, Neko Ko Je Daleko
Radio
Na Temerinskom Vasaru
Ruzici
Na Tvome Licu Andjele
To Je Ljubav
Ti Si Mene Caknula
Tvoje Oci Zelene
Boka Kotorska
Nedeljna Pesma
Sudbinska

1991 - Garavi Sokak 3
Pozdrav Iz Soko Banje
Neko, Neko Ko Je Daleko
Teci, Teci Dunave
Skeledzija
Kad Sunce Nocas Zazmiri
Tvoje Oci Zelene
Madjarica
Na Temerinskom Vasaru
To Je Ljubav
Ti Si Mene Caknula
Boka Kotorska
Nedeljna Pesma
Ruzica
Ej, Da Te Ne Volim
Julija
Zuti Buldozer
Palme U Noci
Fotoaparaticici
Radio
Dzudi, Dzudi

1992 - Da Se Vrate Srecni Dani
Ciri Bu Ciri Ba
Zima Leto
Jedina Vilo Zivota Mog
Pesma O Lasti Plavetnoj
Reci Zasto
Ja Volim Da Radim
Kao Ja
Dunav Ce I Dalje Teci
Samo Tebe 
Solunska

1994 - Slova Tvoga Imena
U Perlezu Stao Voz
Bice Bolje Ako Budes Tu
Mornari Sanjaju More
Ako Tebe Ljubit Ne Smem
Sta Je Za Mene To
Snajderaj
Plavi Svitac
Garava
Ajde Pevaj Ajde Igraj
Za Mene Kasno Je Vec
Zima Leto
Jedina Vilo
Lasta Plavetna
Zasto
Ciri-Bu, Ciri-Ba
Kao Ja
Secas Se

1996 - Dobro Je
Dobro je
Polako Lagano
Ti Znas
Kada Nisi Tu
Pitaj Sve Moje
Ajdemo U Beograd
Ako Mislis (Da Je Potok Tvojih Suza...)
Kolo Srece
Kompas U Grudima
Mirno Spavaj

1996 - Unplugged
Teci, Teci Dunave
Zuti Buldozer
Plavi Svitac
Bice Bolje Ako Budes Tu
Neko, Neko Ko Je Daleko
Tvoje Oci Zelene
Kad Sunce Nocas Zazmiri
Skeledzija
Madjarica
Kao Ja
Ti Znas
Dobro Je
Sta Je Za Mene To
Ciri Bu Ciri ba
Jedina Vilo
Temerinski Vasar
Jutro Ce Promeniti Sve

1998 - Sagradicemo Brod
Sagradicemo Brod
Oklagija
Nemoj Da Budes Kao Ja
Ko Jabuku Zivot Kad Podelis
Nek Zaveju Snegovi
Mi Smo Lale Takvi Ljudi
Malo, Samo Malo
Srecan Ti Put Voljena
Resio Sam
Zato Ja Volim Novi Sad

2001 - Dovidjenja Tugo
Dovidjenja Tugo
Ruska
Sampanjac
Grejno Telo
Zivim
Vatrogasac
Ponekad
Srce Od Pleha
Tragovi Tvojih Tockova
Lomljeno Zlato 10
____________________________________________
____________________________________________
    
____________________________________________

____________________________________________
2002 - Najlepse Pesme
Da Li Me Volis Ili Ne
Dovidjenja Tugo
Sampanjac
Dobro je
Skeledzija (2002)
Jedina Vilo
Sagradicemo Brod (2002)
Plavi Svitac
Bice Bolje Ako Budes Tu
Moranari Sanjaju More (2002)
Kao Ja
Teci, Teci Dunave
Neko, Ko Je Daleko (2002)
Ciri Bu, Ciri Ba
Ti Znas
Solunska
Nemoj Da Budes Kao Ja (2002)
Zivim
Ponekad
Zuti Buldozer
Nek Zaveju Snegovi

2004 - Svako Ima Nekog Koga Vise Nema
Zivot Se Igra Sa Nama
Pozovi Me Ponekad
Danas Su Svi Posteni
Ko Te Ima Taj Te Nema
Zvao Sam Samo Da Te Pozdravim
Zihernadla
Sana Zdena
Svako Ima Nekog Koga Vise Nema
Mazi Me Gazi Me
Honolulu
Takav Je Zivot Mala Moja
Novogodisnja
Zvao Sam... (sa Begesarom Pisarikom)

2006 - Ko Te Ima Taj Te Nema
Optimista
Ko Te Ima Taj Te Nema
Ti Znas
Dobro Je
Sagradicemo Brod
Sampanjac
Emotivna Greska
Zivim
Jedina Vilo
Bice Bolje Ako Budes Tu
Neko, Neko, Ko Je Daleko
Temerinski Vasar
Kao Ja
Lasta Plavetna
Ciri Bu Ciri Ba
Teci Teci Dunave
Ako Tebe Ljubit Ne Smem
Ponekad
Svako Ima Nekog Koga Vise Nema
Ko Te Ima Taj Te Nema (Zvonko Bogdan)

2006 - Najveci Hitovi
Optimista
Ko Te Ima Taj Te Nema
Ti Znas
Dobro Je
Sagradicemo Brod (Verzija 2002)
Sampanjac
Zvao Sam Samo Da Te Pozdravim - Duet Sa Pisarikom
Zivim
Jedina Vilo
Bice Bolje Ako Budes Tu
Neko, Neko, Ko Je Daleko (Verzija 2002)

2008 - Acoustic (Live)
Ajde, Dodji Mi
Dobro Je
Kao Ja
Da Li Me Volis Ili Ne
Zvao Sam Samo Da Te Pozdravim
Kad Sunce Nocas Zazmiri
Plavi Svitac
Sagradicemo Brod
Teci, Teci Dunave
Bice Bolje Ako Budes Tu
Ciri Bu, Ciri Ba
Jedina Vilo
Ko Te Ima Taj Te Nema
Ti Znas
Mornari Sanjaju More
Sampanjac
Neko, Neko Ko Je Daleko
Ici Ces U Zatvor
Skeledzija
Ponekad

2008 - Ja Bih Za Tebe Dao Sve
Da Sam Znao Koliko Kosta Ljubav
Ja Bih Za Tebe Dao Sve
Zasto Zasto Sreco
Lepotica I Zver
Zivot Je Lep
Od Tankog Stakla Moj Je Svet
Ici Ces U Zatvor
Ja Te Znam
Ljubav Je Ptica Selica
Slucajni Prolaznik
Cicija
Slep Sluzba
Trinaest
Drveni Sporet
Sinje Je More
Ruzmarin
Ko Te Ima Taj Te Nema [Sa Tamburasima]
____________________________________________
____________________________________________
    
____________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1337 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Garavi Sokak | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2021 | Website builderuCoz |