Saturday, 2021-01-16, 4:57 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » December » 1 » Funky G - Diskografija (1994-2012)
3:09 AM
Funky G - Diskografija (1994-2012)

__________________________________________________
Funky G - Diskografija (1994-2012) 1.Deo - 2.Deo
__________________________________________________
1994 - Samo U Snu
1995 - Mi Smo Tu
1996 - Budi Tu
1997 - Hej Ti
1998 - Supersonic
1999 - Tebi
2000 - Dodje Mi Da
2000 - Najveci Hitovi
2001 - Napravicu Lom
2002 - Napravi Se Lud
2003 - Best Of
2005 - Neodoljiva
2007 - Osmi Smrtni Greh
2008 - Kafana Na Balkanu
2009 - Pali Andjeo
2009 - Retro Collection
2012 - Zlatna Ribica (Singl)
__________________________________________________

__________________________________________________
1994 - Samo U Snu
Dance Je Uvek U Fazonu
Sutra Je Novi Dan
Samo U Snu
Ova Noc (Feat. Knez)
Samo Najbolji
Funky G
Uradi Pravu Stvar
Kad Ne Mogu Da Napustim Grad

1995 - Mi Smo Tu
On Zna
Plakati Zauvek
Kad Sam Bio Mali
Da Li Znas
Mi Smo Tu
Sve Sto Zelim
Zasto Ti
Njen Grad

1996 - Budi Tu
Budi Tu
Ona Ljubi Te
Ne Misli Na Mene
Zene (Feat. Djogani)
Samo Zelim
Tvoja Ljubav
Ti Lagala Si
Pocetak Sveta
Necu Nikog
Ko Ste Vi
Pridji Mi

1997 - Hej Ti
Dugo Plakala
Potrudi Se
Princ
Sex
Predji Na Stvar
Budi Tu
Hej Ti
Glad
Seti Se
Potrudi Se (Rmx)

1998 - Supersonic
Ti Si Nesto Najbolje
Tebi Je Lako
Zbog Tebe
Vrele Usne
Move Your Funky Ass
Supersonican Je Ritam
Bar Da Si Tu
Gde Si Se Odselila
Girl I Want You
Pevam Samo Za Tebe
Samo U Snu (Rmx '98)
Plakati Zauvek (Rmx'98)
Supersonican Jer Ritam (Rmx)

1999 - Tebi
Dala Bih Sve
Zao Mi Je, Zao
Drugu Si Hteo
Ziveti Bez Ljubavi
Za Moj Bol
Tebi
Nemiri
Ti I Ja
Gromovi
Gromovi (Rep Version)

2000 - Dodje Mi Da
E Bas Necu
Igraj
Ne Mogu Ziveti Sa Njim
Uteha
Ne Pitaj
Pitaj Svoje Srce
Dodje Mi Da
Pustite Me
Oko Za Oko
Necu Tebe

2000 - Najveci Hitovi
Zao Mi Je Zao (Trag Remix)
Dugo Plakala
Dala Bih Sve
Ti Si Nesto Najbolje
Sex
Samo U Snu
Plakati Zauvek
Budi Tu
Drugu Si Hteo
Glad
Ona Ljubi Te
Da Li Znas
Samo Zelim
Vrele Usne
Tvoja Ljubav
Za Moj Bol
Supersonican Je Ritam (Original Mix)
__________________________________________________
__________________________________________________

__________________________________________________
2001 - Napravicu Lom
Slepa Od Bola
I To
Zabrani Mi
Marioneta
Istok, Zapad
Napravicu Lom
Robinja
Cini Mi Se
Gde Da Nadjem Srce Novo

2002 - Napravi Se Lud
Tebi Treba
Fatalan
Garavo
Nisam Mala
Preselo Mi Je
Napravi Se Lud
Tebi Kriva Sam
Legenda
Srce Kameno
Strelac

2003 - Best Of
Ja Imam Nekog (Anabela Ft Deen)
Gde Si Ti
Ljuti Se, Ljuti
Budi Tu
Dala Bih Sve
E, Bas Necu
Igraj
Napravi Se Lud
Drugu Si Hteo
Necu Nikog
Oko Za Oko
Plakati Zauvek
Tebi
Tvoja Ljubav
Zao Mi Je Zao
Samo U Snu
Fatalan
Dodje Mi
Njen Grad

2005 - Neodoljiva
Ponovo
To Je Ljubav
Ludo Ludo
Slazi Me
U Tvojim Kolima (feat. Juice)
Hamer
Kazi

2007 - Osmi Smrtni Greh
Jos Cu Te Voleti
Sta Ti Mogu
Lep Si
Jel Ti Zao
Osmi Smrtni Greh
Ljubav Ima Amneziju
Med I Mleko
Dzaba
Jos Cu Te Voleti (Remix)

2008 - Kafana Na Balkanu
Kafana Na Balkanu
Leti Leti
Bice Mi Tesko
Upravo Ostavljen
Kad Te Vidim
Kada Musko Place
Vestica Iz Srbije
Ako Zelis Me

2009 - Pali Andjeo
Sakom O Sto
Litar Vina
Pali Andjeo
Rodjen Los
Tequila
Svirajte Mi Tuzne Pesme
Srce U Naftalinu
Bice Mi Tesko

2009 - Retro Collection
Tebi
Dodje Mi
Zao Mi Je, Zao
Drugu Si Hteo
Budi Tu
Oko Za Oko
Samo U Snu
Plakati Zauvek
Necu Nikog
Kafana Na Balkanu
U Tvojim Kolima (Feat. Juice)
Jel' Ti Zao
Napravi Se Lud
Ja Imam Nekog (Feat. Deen)
E, Bas Necu
Dala Bih Sve
Igraj
Gde Si Ti
Ljuti Se, Ljuti
Tvoja Ljubav
Njen Grad

2012 - Zlatna Ribica (Singl)
Zlatna Ribica
__________________________________________________
__________________________________________________
Category: Diskografija | Views: 2595 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Funky G | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2021 | Website builderuCoz |