Saturday, 2021-01-16, 6:52 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » December » 1 » Dzentlmeni - Diskografija (1968-2009)
7:30 PM
Dzentlmeni - Diskografija (1968-2009)

________________________________________________
________________________________________________
1968 - Idi (EP)
1969 - Slomljena Srca (EP)
1970 - Ona Je Moja (Singl)
2006 - Retrologija
2009 - Nasa Mladost (1965-69)
________________________________________________
1968 - Idi (EP)
Idi
Nasa Mladost
To Je Tvoj Stil
Slatko

1969 - Slomljena Srca (EP)
Slomljena Srca
Kraj Snova
Hellule, Hellule
Nisi Dosla

1970 - Ona Je Moja (Singl)
Ona Je Moja
Da Li Su Vazne Reci

2006 - Retrologija
Slomnjena Srca
Idi
Ona Je Moja
Nisi Dosla
Kraj Snova
Nasa Mladost
Veseli Svet
Korak Ka Suncu
To Je Tvij Stil
Slatko
Helule Lule
Da Li Su Vazne Reci
Dani Srece (Unplugged)
Slomnjena Srca (Unplugged)
Kuca Bez Broja (Unplugged)

2009 - Nasa Mladost (1965-69)
Slomljena Srca
Idi
Ona Je Moja
Nisi Dosla
Kraj Snova
Nasa Mladost
Veseli Svet
Korak Ka Suncu
To Je Tvoj Stil
Slatko
Helule Lule
Da Li Su Vazne Reci
Dani Srece
________________________________________________
________________________________________________
   
________________________________________________
Category: Diskografija | Views: 969 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Dzentlmeni | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2021 | Website builderuCoz |