Saturday, 2021-01-16, 5:33 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » December » 1 » Duck - Diskografija (1995-2007)
2:46 AM
Duck - Diskografija (1995-2007)

__________________________________________________
__________________________________________________
1995 - San
1996 - Ljubavni Napitak
1998 - No Name
1999 - Super Patka
2000 - Best Of Duck
2000 - Francuski Poljubac
2001 - Singl
2002 - Mali
2003 - Rupa U Glavi
2007 - Bonus
__________________________________________________
1995 - San
Bez Tebe
Ceznem Da Te Zeznem
Daco, Volim Te
Samo Jedan
San
U Tvojim Ocima
Vrati Se

1996 - Ljubavni Napitak
Ja Imam
Poljubi Me
Ja I Ti
Voli Me
Na Plazi
Ljubavni Napitak
Razmisljanja
Ubrzanje
Ritam Grada

1998 - No Name
Pedro
Milica
Otac
Boban I Bobana
Komsinica Mica Devica
Varana Jovovic
Prca
Mali Perica
Natasa

1999 - Super Patka
Spice Girls Rade Za Ciu
Anderson Pamela
Opet Kucas
Zuba Kometijanac
Ruzan San
Super Patka
Kap Na Dlanu
Poklon
Gaja

2000 - Best Of Duck
Kao Staklena
Hocu Da Pevam
Pesma Za Nas
Jednom Zivi Se
San
Daco, Volim Te
U Tvojim Ocima
Ja Imam
Poljubi Me
Ljubavni Napitak
Pedro
Milica
Varana Jovovic
Otac
Nemoj Sasa
Francuski Poljubac

2000 - Francuski Poljubac
Francuski Poljubac
Nemoj Sasa
Jovanka Te Kjero
Isti San
Kad Ljubav Vodimo
Okreni Se
Sad Kad Si Sam
Jamajka
Sexmobil

2001 - Singl
Kao Stakleno
Hocu Da Pevam
Pesma Za Nas
Jednom Zivi Se

2002 - Mali
Mali
Oglas
Izgubljeno-Nadjeno
Pogodak
Ples Za Dvoje
Bolid Za Volanom
Odmah Il Sad
Opasno Sam Blizu
Kao Stakleno

2003 - Rupa U Glavi
Promenila Si Se
Rupa U Glavi
Kubanka
Pao Sam
Jednog Dana
Sexy Boy
Zovi Me
Bajka O Zubi

2007 - Bonus
Pedro (Remix)
Njen Grad
Megamix
Milice (Dance Mix)
__________________________________________________
__________________________________________________
Category: Diskografija | Views: 2812 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Duck | Rating: 5.0/1
Total comments: 1
0
1 Marko96   [Entry]
POPRAVITE LINK!!!!!

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2021 | Website builderuCoz |