Saturday, 2021-01-16, 6:21 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » December » 7 » Drugi Nacin - Diskografija (1973-1996)
9:19 PM
Drugi Nacin - Diskografija (1973-1996)
__________________________________________
__________________________________________
1973 - Novi Akordi
1975 - Drugi Nacin
1975 - Dugi Put
1976 - Jugoslavija
1978 - Prodje Ovaj Dan
1979 - Balada O Osmijehu
1982 - Ponovo Na Putu
1993 - Drugi Nacin
1998 - Svijet Po Kojem Gazim (Drugi Nacin-Nepocin)
1996 - Moje Najljepse Pjesme (Ismet Kurtovic)
__________________________________________
1973 - Novi Akordi
Odlazak
Opet
 
1975 - Drugi Nacin
Opet...
Carstvo Samoce
Na Mom Dlanu
Lile Su Kise
Zuti List
Stari Grad
 
1975 - Dugi Put
Dugi Put
Izgubljena Zena
 
1976 - Jugoslavija
Jugoslavija
Crnogorsko Kolo
 
1978 - Prodje Ovaj Dan
Prodje Ovaj Dan
Zadnji Put
 
1979 - Balada O Osmijehu
Balada O Osmijehu
Obecaj Mi Proljece
 
1982 - Ponovo Na Putu
Pobjegni Vec Jednom
Najbolje Bi Bilo
Prave Rijeci
Bijeg
Nocas Si Strasno Sama
Stoperi
Ringispil
Dodji Do Nas
Dileme
Na Svoj Nacin
Pisi Mi
Napoleon
 
1993 - Drugi Nacin
Pobjegni Vec Jednom
Zadnji Put
Jer Postoji Ona
Prave Rijeci
Obecaj Mi Proljece
Opet...
Balada O Osmijehu
Dileme
Prodje Ovaj Dan
Stoperi
A' La Vild
 
1996 - Moje Najljepse Pjesme (Ismet Kurtovic)
Stari Grad
Lile Su Kise
Mojo Dragoj Bih (Rock)
Pisi Mi
Na Mom Dlanu
Carstvo Samoce
Bijeg Iz Treceg Cina
Ringispil
Najbolje Bi Bilo Da Promjenim Grad
Dodi Po Nas
Napoleon
Nocas Si Strasno Sama
Mojo Dragoj Bih (Klas.)
Pjesma O Cvijecu
 
1998 - Svijet Po Kojem Gazim (Drugi Nacin-Nepocin)
Opet...
Carstvo Samoce
Na Mom Dlanu
Lile Su Kise
Zuti List
Stari Grad
Rock Pajaci
Svijet Po Kojem Gazim
Stopa Za Stopom
Novi Dan
Cekati Moj Hit
Beskrajna Tama Noci
Zena Neumorna Hoda
O Tome Cu Ti Pjevati U Nekoj Novoj Pjesmi
__________________________________________
__________________________________________
   
__________________________________________
Category: Diskografija | Views: 3338 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Drugi Nacin | Rating: 4.0/2
Total comments: 1
0
1 brada   [Entry]
zasto ovaj link ne funkcionise

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2021 | Website builderuCoz |