Saturday, 2021-01-16, 6:28 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » December » 14 » Djogani - Diskografija (1992-2012)
0:29 AM
Djogani - Diskografija (1992-2012)

_____________________________________________________
Djogani - Diskografija (1992-2012) 1.Deo - 2.Deo
_____________________________________________________
1992 - Storm
1994 - Idemo Na Mars
1995 - Prona|i Sebe
1996 - Ostavljena Bez Nade (Singl)
1997 - Granice Nema
1998 - Bensedin
2000 - Da To Je To
2001 - Novi Dani
2003 - Dok Ja Ljubim
2005 - Djogani
2006 - Kralj Diskoteka (Singl)
2006 - The Best Of
2007 - Ljubav Moja
2008 - The Platinum Collection CD 1
2008 - The Platinum Collection CD 2
2009 - Retro Collection
2009 - Svila
2012 - Singlovi
_____________________________________________________

_____________________________________________________
1992 - Storm
Music Takes Control
Storm
Take Your Money
You Can Go
Credibility
Fantazy
Its Time To Say Goodbye

1994 - Idemo Na Mars
Idemo Na Mars
Idi S Bogom
Gde Si Ti
Ritam Ljubavi
U Ovom Gradu
Ola Ola E
Ne Daj Se
Daj Mi Malo Nade
Hemija
Naivna
Gde Si Ti 2
Daj Mi Malo Nade (Bonus)

1995 - Pronadji Sebe
Srusio Si Mi Sve
Ti Si Moja Potreba
Nikad Vise
Kada Noc
Covjek Od Celika
Voli Me Jos Ovu Noc
Igraj,Igraj
Baby,Baby
Koliko Dana
Bombastik
Muve Bube
Ljeto Je
Orkestar (Mix)
Nece Mene Sudbina
U Srcu Mom
Indija
Velika Ljubav Je Veliki Bol
Gospodar Bio
O` Boze, Znam

1996 - Ostavljena Bez Nade (Singl)
Ostavljena Bez Nade (Radio Edit)
Ostavljena Bez Nade (Back Vocals)
Ostavljena Bez Nade (Istrumental)
Ostavljena Bez Nade (Tepih & Vocals)
Ostavljena Bez Nade (Night Mix)
Ostavljena Bez Nade (Dexton & Voxon & Funky Mix)

1997 - Granice Nema
Nemoj Da Me Gledas
Osudjena Na Tebe
Daj Mi Sve
Ne Moze Niko
Tortura
Skaci
Dobro Si Me Sredila
Pratim Tvoj Trag
Vrati Se
Granice Nema
Skacite [ Instrumental ]
Vrati Se[ Instrumental ]

1998 - Bensedin
Laz
Sobar
Stop
Necu
Neka Pjesma Krene
Pravo Lice
Svaki Nas Tren
Vrela Noc
Kina
Prvo Ne [ Da ]
Bensendin

2000 - Da To Je To
Da To Je To
Ako Si Jak
Zagrli Me
Secam Se
Tebi
Hajde Jano
Tebi Trebam
Hiljadu Dana
Kazi Mi
Dodaj Gas
Ako Si Jak (Instrumental)
Hiljadu Dana (Instrumental)
Secam Se (Instrumental)

2001 - Novi Dani
Kao,Kao
Prekinimo Ovaj Film
Otpisana
Predji Me
Daj, Daj
Slaba
92
Babaroga
Slaba Na Tebe
Imam Sve
Povratak Sa Marsa
Ponekad

2003 - Dok Ja Ljubim
Sama
Nevidljiva
Na Silu
Pepeljuga
Dok Ja Ljubim
Selo
To Nije To
Jednom
Urnebes
Nazdravlje
Nevidljiva (Instrumental)
Dok Ja Ljubim...
_____________________________________________________
_____________________________________________________

_____________________________________________________
2005 - Djogani
200, 150
Cekaj Me Kod Kolima
Jagode Sa Slagom
Ozeni Me
Panika
Coca Cola
Skandal
Crne Oci
1 Do 10 [ Beovizija 2004 ]
Miris Nedelje [Radijski Festival 2004 ]
Me [ Mega Mix ]

2006 - Kralj Diskoteka (Singl)
Kralj Diskoteka (Studio)
Kralj Diskoteka (Remix Trubaci)
Kralj Diskoteka (Instrumental)

2006 - The Best Of
Kralj Diskoteka
Cekaj Me Kod Kolima
Ozeni Me
Panika
Jagode Sa Slagom
Na Silu
Sama
Nevidljiva
Ponekad
Kao Kao
92
Babaroga
Prekinimo Ovaj Film
Mega Mix (Leto Je, Ranjena, Svaki Nas Tren)
Skaci
Idemo Na Mars
Kralj Diskoteka (Remix Trubaci)
Cekaj Me Kod Kolima (Remix Bora-Bora)

2007 - Ljubav Moja
Znam Ja
Ne Veruj
Nema Vise Cile-Mile
Zrno Soli
Djavole
Dezurna
Dan Za Danom
Odlazim Zauvek

2008 - The Platinum Collection CD 1
Nema Vise Cile-Mile
Kralj Diskoteka
Cekaj Me Kod Kolima
Babaroga
Pepeljuga Snezana
Idemo Na Mars
Skaci
Ne Veruj
Na Silu
200 150
To Nije To
Kao Kao
Zrno Soli
Sama
Urnebes
Prekinimo Ovaj Film
Skandal
1-10

2008 - The Platinum Collection CD 2
Nema Vise Cile-Mile (Remix)
Ozeni Me
Panika
Coca Cola
Djavole
Sve Po Starom
92
Otpisana
Nevidljiva
Znam Ja
Jagode Sa Slagom
Crne Oci
Dezurna
Miris Nedelje
Ponekad
Jednom
Dok Ja Ljubim

2009 - Retro Collection
Skaci
Idemo Na Mars
Cekaj Me Kod Kolima
Ozeni Me
Sama
Na Silu
Nema Vise Cile-Mile [Duet Mile Kitic]
Kralj Diskoteka
Jagode Sa Slagom
Kao, Kao
Babaroga
Zrno Soli
Prekinimo Ovaj Film
Ponekad
Panika
92
Nevidljiva
Mega Mix (Leto Je, Ranjena, Svaki Nas Tren)
Cekaj Me Kod Kolima [Bora-Bora Remix]
Kralj Diskoteka [Trubaci Remix]

2009 - Svila
Andjeo Bez Krila
Gljiva Ludara
Bez Limita
Super Sredstvo
Svila
Ajmo Sad U Provod (Duet With Sladja Delibasic)
Pilula Ruze
Dira Me, Dira
Hiljadu Suza
Accordion Soul

2012 - Singlovi
Dva Drugara (Cile Mile 2) Feat. Mile Kitic
Hej, Tugo Moja
Ne Gledaj U Pravcu Mom
_____________________________________________________
_____________________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1279 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Djogani | Rating: 0.0/0
Total comments: 2
0
2 miso   [Entry]
Moze li se obnoviti ovaj link, bilo bi dobro isto na Uploadet.
Hvala unapred i drugarski pozdrav.

0
1 farkas   [Entry]
Linkovi su "mrtvi" sad

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2021 | Website builderuCoz |