Saturday, 2021-01-16, 6:02 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » December » 2 » Buco I Srdjan - Diskografija (1973-2002)
8:04 PM
Buco I Srdjan - Diskografija (1973-2002)

________________________________________
________________________________________
1973 - Dobro Jutro Margareta
1973 - Elegija
1973 - Povratak
1974 - Ako Ove Noci
1974 - Balada O Mladicu I Ruzi
1974 - Dugo U Noc, U Zimsku Bijelu Noc
1974 - Vece Je Nas Prijatelj
1975 - Najlepsa Ruza
1976 - Buco I Srdjan
1978 - Hrvoje, Buco I Srdjan
1978 - Trazim Te , Trebam Te
1981 - Ljeto U Gradu
1983 - Sanjalica (Buco I Frano)
2002 - Najljepse Pjesme
________________________________________
1973 - Dobro Jutro Margareta
Dobro Jutro Margareta
Lula Starog Kapetana

1973 - Elegija
Elegija
Nina-Na

1973 - Povratak
Povratak
Zbog Jedne Divne Crne Zene

1974 - Ako Ove Noci
Ako Ove Noci
Rastanak

1974 - Balada O Mladicu I Ruzi
Balada O Mladicu I Ruzi
Bez Nje

1974 - Dugo U Noc, U Zimsku Bijelu Noc
Dugo U Noc,U Zimsku Bijelu Noc
Kad Pjesma Zrikavaca Zamre

1974 - Vece Je Nas Prijatelj
Zelenci
Nocas
Misli
Vecer Je Nas Prijatelj
Zivot Je Lijep
Sjecanja
Cvijeta Zuzoric
Moja Annabel Lee
Olujne Noci
Kad Se Jednom Rastanemo
Kad Pjesma Zrikavaca Zamre
Povratak

1975 - Najlepsa Ruza
Najlepsa Ruza
Gdje Si Ljubavi Moja

1976 - Buco I Srdjan
Jasmina
Emili
Plakala Si
Lula Starog Kapetana
Cemu Da Te Vise Trazim
Nikad Kao Nocas
Srce Malo
Svoj San Sam Izgubio
Neusnule Noci
Bit Cu Tvoja Pjesma
Kada Jednom Budes Sama

1978 - Hrvoje, Buco I Srdjan
Razgovara Zemlja Stara
Zvala Se Je Ksenija

1978 - Trazim Te , Trebam Te
Trazim Te , Trebam Te
Petrunjela

1981 - Ljeto U Gradu
Cekanja
Lutalica
Oprosti
Brate Moj
Godine
Ljubav
Savska Cesta
Ptice
Ti I Ja
Ljeto U Grad

1983 - Sanjalica (Buco I Frano)
Sanjalica
Izlaz Br 22
Zena
Vise Nije Vazno
Pjesma Moje Duse
Peljeski Kapetani
Kisa U Ulici Zlatarskoj
Moj Prozor
Ako Odem
Ona Je Po Zivot Opasna

2002 - Najljepse Pjesme
Povratak
Dobro Jutro, Margareta
Lula Starog Kapetana
Zelenci
Nocas
Misli
Vecer je nas prijatelj
Sjecanja
Cvijeta Zuzoric
Moja Annabel Lee
Kad Se Jednom Rastanemo
Dugo U Noc
Kad Pjesma Zrikavaca Zamre
Emili
Neusnule Noci
________________________________________
________________________________________
Category: Diskografija | Views: 777 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Buco I Srdjan | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2021 | Website builderuCoz |