Wednesday, 2020-08-12, 5:49 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » December » 1 » Bilja Krstic - Diskografija (1976 - 2006)
5:05 PM
Bilja Krstic - Diskografija (1976 - 2006)

___________________________________________
___________________________________________
1976 - Bilja Krstic & Suncokret
1978 - Bilja Krstic i Rani Mraz(Singlovi)
1979 - Bilja Krstic i Rani Mraz (Mojoj Mami Umesto ...)
1983 - Prevari Veceras Tvoje Drustvo Samnom
1985 - Iz Unutrasnjeg Dzepa
2002 - Bistrik
2003 - Zona Zamfirova (Muzika Iz Filma)
2004 - Zapisi
2006 - Tarpos
___________________________________________
1976 - Bilja Krstic & Suncokret
Karamustafa
Gde Ces Biti Lepa Kato
Pusti More
R & R Duku Duku
Gili Gili Blues
Oj Nevene
Tekla Voda
Karamustafa (Lp Verzija)
Ni Sam Ne Znam Kada
Moje Bube
Moje Tuge
Moj Djerdane
Vuk I Krava
Posalji Mi Pismo
Slucaj Otkopcanog Prsluka
Oglas
Uspavanka
Prvi Sneg
Imam Pesmu Za Sve Ljude
Coveg Koga Znam
Dlakavo Cudo

1978 - Bilja Krstic i Rani Mraz (Singlovi)
Kristifore, Crni Sine
Lagana Stvar
Moja Draga Sad Je U Japanu
Oprosti Mi Katrin
Panonski Mornar
Prva Ljubav
Prvi Januar
Racunajte Na Nas
Srce Mi Je Kao Ratar
Strasan Zulj
Tri Put Sam Video Tita
U Razdeljak Te Ljubim

1979 - Bilja Krstic i Rani Mraz (Mojoj Mami Umesto ...)
Uvod
Sve Je Dobro Kad Se Dobro Svrsi
Drago Mi Je Zbog Mog Starog
Jedan Sasa Iz Voza
Uticaj Rodjaka Na Moj Zivotni
Mnogo Mi Znaci To
Neki Novi Klinci
Stara Pesma
Moj Frend Ima Rock&Roll Band
Brakolomac
Prodaje Se Prijatelj

1983 - Prevari Veceras Tvoje Drustvo Samnom
On Me Voli
Carli
Ti Nisi Cova
Savrseni Ljubavnik
Prevari Veceras
Cudni
Biljka
Letnja Pesma

1985 - Iz Unutrasnjeg Dzepa
Bubi
Ima Dana
Mala Sa Havaja
Bela Plisana Macka
Postar
Obojicu Te Nocas
Ne Diraj Me
Da Li Je Ovo Blues

2002 - Bistrik
Ma Fakut Mu Ma Frumose
Uspavanka
Od Pole Idat Babo
Kalajdzijsko Kolo
Dum Daga Duma Daga Daj Duma Lala
Sta Se Ono Tamo Zeleni
Sedam Sati Udara
Kad Sam Bila Devojana
Szerelem, Szerelem
Aman, Vodenicare
Magla Padnala

2003 - Zona Zamfirova (Muzika Iz Filma)
Zona
Pobegulja
Stanka
Zona
Pane
Stepenice
Premenjuvanje
Pogledi
Zonina Senja
Kradja Mlade
Ukor
Crkva
Udvaranje
Kolo
Slavuj Pile
Svrljiska Rumenka
Fatise
Sareno Oro
Moja Je Lena
Leskovacki Cocek
Jelke Tamnicarke
Kalcino Oro
Kad Mlada Daje
Srdjan Cocek
Petlovi 1
Petlovi 2
Voda Studena
Puce Puska
Ne Goni Konja
Intro

2004 - Zapisi
Puce Puska
Gde Ima
Ergen Dedo
Splet
Proseta
Kozar
Jovano
Oro
Sagor Kolo
Petlovi Pojev
Ne Goni Konja

2006 - Tarpos
Jana I Turcin
Nisnu Se Zvezda
Dunje I Jabuke
Izgrejala Sjajna Mesecina
Kocija Se Ljulja
Marton Zsep Ilona
Oblagale Se Devet Ovcara
Dosao Sam Da Te Vidim
Purim Purim
Jano Sevdalino
Sitna Knjiga Na Zalosti
Dunje I Jabuke (A Capella)
___________________________________________
___________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1120 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Biljana Krstic | Rating: 0.0/0
Total comments: 2
0
2 aca72   [Entry]
Moze li reupload. Unapred Zahvalan.

0
1 Marko   [Entry]
Jel' postoji mogucnost da se ponovo "aplouduje" ova diskografija? Hvala unapred! :-)

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |