Saturday, 2021-01-16, 6:36 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » December » 7 » Animatori - Diskografija (1982-2007)
9:34 PM
Animatori - Diskografija (1982-2007)

_______________________________________
_______________________________________
1982 - Zivjeti Mirno
1983 - Andjeli Nas Zovu Da Im Skinemo Krila
1984 - Svi Momci I Dijevojke
1987 - Dok Lezim Cijeli Dan U Sjeni
1992 - Proljece Je Zakucalo (Duhovi Iz Proslosti)
1996 - Sanjarica
1998 - K.B & Fotballers
2000 - Djevojke U Gradskim Nosnjama
2007 - Andjeli Nas Zovu Da Im Skinemo Krila (Remaster)
2007 - Dok Lezim Cjeli Dan U Sjeni (Remaster)
2007 - Ostat Ce Mlad (Sjecanje Na Kresu Blazevica)
2007 - Svi Momci I Devojke (Remaster)
_______________________________________
1982 - Zivjeti Mirno
Zivjeti Mirno
Male Curice

1983 - Andjeli Nas Zovu Da Im Skinemo Krila
Ljeto Nam Se Vratilo I
Male Curice
Andjeli Nas Zovu Da Im Skinemo Krila
Kamo Odlazi Svjetlo
Bolje Da Mi Vjerujes
Madjarac
Prvi Put Ili Nikad
Lujza
Ona Nije Ovdje
Neki Matori Jarci
Ja Ne Razumijem
Omladinska
Kasno Je Za Prosinac
Ljeto Nam Se Vratilo II
Zivjeti Mirno
Male Curice

1984 - Svi Momci I Dijevojke
Ostacu Mlad
Mislio Sam Da
Znam Da Nesto Postoji
Kao Ogledala
Kad Bi Bilo Moguce
Siroki Pogledi
Svi Momci I Djevojke
Sve Su Zene Postene
Ostani Tu
Rasiri Svoj Osmijeh
Ima Jos Puno Vremena
Ocevi I Sinovi

1987 - Dok Lezim Cijeli Dan U Sjeni
Ranjeni Tigrovi
Ona Kaze Je
Dok Lezim Cijeli Dan U Sjeni
Dvije Pijane Budale
U Sume, Za Bregove
Crni Pas
Vjetrovi Sa Sjevera
Stavi Me Na Konopac-Mali Zeleni
Bijeg
Peh
Ti Znas Gdje Sam Proveo Noc

1992 - Proljece Je Zakucalo (Duhovi Iz Proslosti)
Ljetni Randes Vouz
Lud Za Tobom
Ljubavnik Bez Razloga
Samojedan Tren
16 Godina Iznad (Instrumental)
Proljece Je Zakucalo Vrata Pokraj Nas
Ljubavmedju Nas
Duhovi Proslosti
Milosrdje
Ne Diraj Vise U Staru Ranu
Plavo Nebo Iznad Moga Dvora (Instrumental)
Vino I Ruze

1996 - Sanjarica
Djevojke U Gradskim Nosnjama
Bit Cu Kotac
Dodji Mi U Misteriju
Ima Jospuno Vremena
Niski Udarci
Ja Imam Svoj Nacin
Sudbinska Peta
Ljudi
Ti Si Otisla
Spavajte Nam Nase Drage
Kad Se Vratim Kuci (No. 2)

1998 - K.B & Fotballers
Crvena Magla
Tajne
Je Li Otkrivena Amerika.
Sjeti Me Se
Treba Li Ti Zena.
Kako Bih Dobar Ubojica Mogao Postati
Mir
U Sume, Za Bregove
Vatra I Zemlja

2000 - Djevojke U Gradskim Nosnjama
Djevojke U Gradskim Nosnjama
Ljudi
Bit Cu Kotac
Kas Se Vratim Kuci
Sunbinska Peta
Ja Imam Svoj Nacin
Niski Udarci
Ima Jos Puno Vremena
Ti Si Otisla
Dodji Mi U Misteriju
Spavajte Nam Drage Nase

2007 - Andjeli Nas Zovu Da Im Skinemo Krila (Remaster)
Komarci - Ljeto Nam Se Vratilo
Male Curice
Andjeli Nas Zovu Da Im Skinemo Krila
Kamo Odlazi Svetlo
Bolje Je Da Mi Vjerujes
Madjarac
Prvi Put Ili Nikada
Lujza
Ona Nije Ovdje
Neki Matori Jarci
Ja Ne Razumijem
Ljubvna Pisma
Omladinska
Kasno Je Za Prosinac
Ljeto....(Dodatak)

2007 - Dok Lezim Cjeli Dan U Sjeni (Remaster)
Ranjeni Tigrovi
Ona Kaze Je
Dok Lezim Cijeli Dan U Sjenii
Dvije Pijane Budale
U Sume, Za Bregove
Crni Pas
Vjetrovi Sa Sjevera
Stavi Me Na Konopac - Mali Zeleni
Bijeg
Peh
Ti Znas Gdje Sam Proveo Noc

2007 - Ostat Ce Mlad (Sjecanje Na Kresu Blazevica)
Berde Band - Ona Nije Ovdje
Neno Belan I Hakuna Matata - Ljeto Nam Se Vratilo
Hakuna Matata - 20 Godina
Hana Blazevic I Izolirband - Ima Jos Puno Vremena
Davorin Bogovic I Hakuna Matata - Zagreb
Srdjan Gojkovic Gile I Hakuna Matata - Vudu Bluz
Branko Bogunovic-Pif - Ples Sablji
Aki Rahimovski - Zraka Sunca
Lacni Franz - Ne Mi Dihat Za Ovratnik
Matessi I Zvijezde - Kao Ogledala
Matessi I Zvijezde - Andjeli Nas Zovu Da Im Skinemo Krila
Darko Rundek I Hakuna Matata - Ljubav Se Ne Trzi
Dok Lezim Cijeli Dan U Sjeni
Djevojke U Gradskim Nosnjama
Hana Blazevic I Male Curice
Davorin Bogovic I Dvije Pijane Budale
Zoran Predin I Bijeg
Darko Rundek I Ljubav Medju Nas
Svi Zajedno - Ostat Cu Mlad

2007 - Svi Momci I Devojke (Remaster)
Ostat Cu Mlad
Mislio Sam Da
Znam Da Nesto Postoji
Kao Ogledala
Kad Bi Bilo Moguce
Siroki Pogledi
Svi Momci I Devojke
Sve Su Zene Postene
Ostani Tu
Rasiri Svoj Osmijeh
Ima Jos Puno Vremena
Ocevi I Sinovi
_______________________________________
_______________________________________
Category: Diskografija | Views: 1130 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Animatori | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2021 | Website builderuCoz |