Saturday, 2021-01-16, 6:08 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » December » 3 » Aleksandra Radovic - Diskografija (2003-2011)
3:10 AM
Aleksandra Radovic - Diskografija (2003-2011)

_________________________________________
_________________________________________
2003 - Aleksandra Radovic
2006 - Dommino
2007 - Uzivo Beograd 07
2009 - Nemoj (EP)
2009 - Zar Ptica
2010 - Platinum Collection
2011 - U Inat Proslosti (Feat The BeatShakers)
+ Bonus
_________________________________________
2003 - Aleksandra Radovic
Jos Danas
Ako Nikada
Kazes Svejedno
Nema Te Zene
Kao So U Moru
Budi Moj
Zivot Vrati Mi
Parce Sunca
Laz
Without You

2006 - Dommino
Intro
Zagrli Me
Jesam Te Pustila
Ne Verujem Da Me Ne Volis
Mozda Je Bolje Bez Mene
Cuvam Te
Novi Dan
Nema Ljubavi Tu
Nisi Moj
Srce Na Dlan
Zazmuri
Necu Plakati
Karta Za Jug (Bonus)

2007 - Uzivo Beograd 07
Karta Za Jug
Zivot Vrati Mi
Laz
Novi Dan
Nema Ljubavi
Jesam Te Pustila (Jelena Tomasevic)
Sviraj
Necu Plakati
Cuvam Te (Sergej Cetkovic)
Kazes Sve Jedno
Jos Danas
Nisi Moj
Nema Te Zene

2009 - Nemoj (EP)
Nemoj
Sviraj
Bori Se

2009 - Zar Ptica
Bivsi Dragi
Brod Budala
Daleko Od Ociju
Otpisi Sve Bivse
Mirno More
Ni Zadnji Ni Prvi
Da Te Ne Volim Bar
Nemoj
Odavno
Ne Reci Mi
Sve Bih Dala Za Nas
Gde Je Tu Ljubav

2010 - Platinum Collection
Bivsi Dragi
Brod Budala
Daleko Od Ociju
Otpisi Sve Bivse
Mirno More
Da Te Ne Volim Bar
Zagrli Me
Jesam Te Pustila
Ne Verujem Da Me Ne Volis
Mozda Je Bolje Bez Mene
Novi Dan
Nisi Moj
Ako Nikada
Necu Plakati
Jos Danas
Kazes Svejedno
Nema Te Zene
Kao So U Moru
Laz

2011 - U Inat Proslosti (Feat The BeatShakers)
U Inat Proslosti (Feat The BeatShakers)

Bonus
Prsten Na Sto (Feat. Sergej Cetkovic)
_________________________________________
_________________________________________
Category: Diskografija | Views: 2598 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Aleksandra Radovic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2021 | Website builderuCoz |