Monday, 2020-02-24, 2:29 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » June » 22 » Zdenka Kovacicek - Diskografija (1971-2004)
9:41 PM
Zdenka Kovacicek - Diskografija (1971-2004)

________________________________
________________________________
1971 - Zuta Ruza
1973 - Dani Ljubavi I Dani Mrznje
1973 - Tajna
1975 - Ti Nikad Neces Znati
1976 - Hallo Mr. Elton John
1977 - Vjerovao Ti Ili Ne
1978 - ST
1978 - Zdenka Kovacicek
1980 - Zdenka Pjeva Janis
1984 - Frka
1989 - Love Is A Game
1996 - Zuta Ruza
1999 - Zdenka
2001 - Ja Zivim Svoj San
2004 - To Be Zdenka
+ Bonus
________________________________
1971 - Zuta Ruza
Zuta Ruza
Voli Me Jos Danas

1973 - Dani Ljubavi I Dani Mrznje
Dani Ljubavi I Dani Mrznje (Zagreb '73)
Ljubavi, Ljubavi

1973 - Tajna
Tajna
Sto Je To

1975 - Ti Nikad Neces Znati
Ti Nikad Neces Znati
Kobra

1976 - Hallo Mr. Elton John
Hallo Mr. Elton John
Mali Crni Brat

1977 - Vjerovao Ti Ili Ne
Vjerovao Ti Ili Ne
Poznajes Li Moje Pravo Lice

1978 - St
Dragi Mi Je Lijep Ko Slika
Tvoje Lose Navike
Hajde, Dzefersone
Necu Da Znam
Elektra
Muzika
Hello Mr Elton John
Kobra
Mali Crni Brat
Ti Nikad Neces Znati
Poznajes Li Moje Pravo Lice
Vjerovao Ti Ili Ne

1978 - Zdenka Kovacicek
Dragi Mi Je Lijep Ko' Slika
Tvoje Lose Navike
Hajde, Dzefersone
Necu Da Znam
Elektra
Muzika
Hello Mr. Elton John
Kobra
Mali Crni Brat
Ti Nikad Neces Znati
Poznajes Li Moje Pravo Lice
Vjerovao Ti Ili Ne

1980 - Zdenka Pjeva Janis
Piece Of My Heart
Summertime (S Ljubavlju Janis Joplin )

1984 - Frka
Ono Nesto
Trebalo Bi
Sve Je Isto
Sanjala Sam San Da Sam Bila Tulip
Frka
Strast
Volim Te Kao Konja
Putovanje
Ili. Ili

1989 - Love Is A Game
Memories, Only Memories
Love Is A Game
Never In My Life
Love Me Tonight
Real You, Real Me
The Violin Song
All I Want Is A Bit Of You
Stranger In Your Dreams
Say No More
Day By Day

1996 - Zuta Ruza
Zuta Ruza
Mali Biserni Slap
On
Budi Spreman (Get Ready)
Kada Prodje Noc
Izmedju Nekad I Sad
Dovidjenja
Dani Ljubavi, Dani Mrznje
Kada Se Voli
Sad Ti Kao Nije Stalo
Zbog Jedne Davne Melodije
Otkrice
Moj Svijet Se Rusi (All Of Me)
Nikad U Svom Zivotu (Never In My Life)
Ljubav Ili Sala
Korak Do Sna
Zagrli Me
Allegro Con Brio

1999 - Zdenka
Cekam Te
Gdje Ljubav Putuje
Kao Nada
Ako Me Trebas
Jednom Za Kraj
Zelim Biti Voljena
Ja Sam Zena
Skrivena U Samoci
Nisam Ti Bila Jedina
Kad Zatvoris Oci

2001 - Ja Zivim Svoj San
Vatrena
Vrati Se U Moje Dane
Ja Zivim Svoj San
Ako Je Ljubavi Bilo
Ona Koja Dobiva
Nije Mi Zao
Previse Sam Te Voljela
Ti Nisi Kao On
Na Kraju Ponosna
Jos Nosim Tvoje Dodire
Ponovno Sretna
Mozda Ni Ne Osjecas Kraj

2004 - To Be Zdenka
Odavno Shvatila Sam Sve
Krivi Me Covjek Zanima
Zacarane Pustinje
To Nisam Bila Ja
Zena Za Sva Vremena
Sve Je Dobro (Otkad Te Znam)
Ja Cu Pronaci Svoj Mir
Dovoljno Je Da Me Volis
Vjerna Sjecanju
It Takes So Little (Previse Sam Te Voljela)
I'm A Woman
Now When We're About To Say Goodbye

Bonus
Lepa Je Nasa Zemlja
Jutro
Otvorila Sam Prozor
Kolo Zeleno
________________________________
________________________________
    
________________________________
Category: Diskografija | Views: 812 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Zdenka Kovacicek | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  June 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |