Thursday, 2022-07-07, 7:57 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » March » 7 » Zbogom Brus Li - Diskografija (1994-2012)
2:08 AM
Zbogom Brus Li - Diskografija (1994-2012)

_____________________________________________
_____________________________________________
1994 - Zbogom Brus Li
1995 - Penk Punk Pink Pank Ponk
1996 - Live At Dum-Dum
1997 - Zlobro
1999 - Hogli Vogli Rok
1999 - Koncert Godine Live
2006 - Vatra Ljubavi [Singl]
2007 - Jadna I Bedna [Singl]
2008 - Ratatatarireti!
2008 - Ukleti Salas
2009 - Ha Ha Ha [Singl]
2012 - Kokainka
_____________________________________________
1994 - Zbogom Brus Li
Legenda O Buziju Fajteru
Ziveti Bogato
Vaterpolo
Vatra Ljubavi
Zaseda Za Zvonka Bogdana

1995 - Penk Punk Pink Pank Ponk
Ziveti Bogato
Ja Te Volim A Ti Si Kremasica
Varljivo Leto 2068
Tri Bluza
(U Toku Je) Melodicna Zurka
I Bas Je Mokro Napolju
Jagodom U Grla
U Bolnici
Legenda O Buziju Fajteru
To Je Vatra Ljubavi
Bugic
Zaseda Za Zvonka Bogdana
Vaterpolo
Ljubisa, Volim Te
Sto Bi Rek'o Dule (Deriznoprfiktgrl)

1996 - Live At Dum-Dum
Intro
I Bas Je Mokro Napolju
Ziveti Bogato
Intervju 1
Ljubisa
Intervju 2
Moras Biti Suroviji
Vatra Ljubavi
Intervju 3
Last Caress

1997 - Zlobro
(U Toku Je) Vreme Nerviranja
Suludi Ples
Moras Biti Suroviji
Pesma Sumasisavsih
Politika (Ona Je Politicar)
Bau Pauk
Stena Lobanja
Taj Stari Smeke'r S
Budi Sve
Zivot Je Lep
Super-Nitna Ponovo Jase
Covek Zvani Ringispil
Kad Pijan Zaspis
Panonska Krimi Prica
Ziveti Bogato (Tehno Mega Mix)

1999 - Hogli Vogli Rok
Autoportret
Super Dusko Dugousko
Mama Rodi Dec
Hogli Vogli Vau Vau Rok
Krokodilska Zenidba
Mali Misevi
Kuvari
Zivotinjski Car
Ponekad Misevi Sanjaju Slonove
Cica Rog
Decji Zmaj
Ti Si Mala Pepeljuga Ja Sam Mali Princ
Kad U Skolu Podjem Ja
Macji Rok
Je Je Rok
Skec Song
Hej, Deda Mraze

1999 - Koncert Godine Live
K.T.J.K.P.T.M.
Suludi Ples
Politika
Covek Zvani Ringispil
Zivot Je Lep
Vaterpolo
Legenda O Buziju Fajteru
Zaseda Za Zvonka Bogdana
Last Caress

2006 - Vatra Ljubavi [Singl]
Vatra Ljubavi

2007 - Jadna I Bedna [Singl]
Jadna I Bedna 2007

2008 - Ratatatarireti!
Ziveti Bogato (Live)
Kung Fu Fighting By Vijetnamac
Super Slavko
Varljivo Leto
I Bas Je Mokro Napolju
Jagodom U Grla
U Bolnici
Bugic
Ljubisa, Volim Te
Covek Zvani Ringispil
Vaterpolo (Live)
Legenda O Buziju Fajteru (Live)
Zaseda Za Zvonka Bogdana (Live)
Last Caress
Legenda O Buziju Fajteru
Ziveti Bogato
Vaterpolo
To Je Vatra Ljubavi
Zaseda Za Zvonka Bogdana
Knjazevac

2008 - Ukleti Salas
Ukleti Salas
Ladi Ladi Lom
Pankburaski Splet
Brod Ludaka
Zbogom Pameti
To Je Vatra Ljubavi
Ne Tamburaj (Dobices Po Tamburi)
Ko Je Ubio Balaza Janiku.!
Nikad Nemoj Plakati Zbog Ljubavi
Nemoj Da Se Uprimitivis
Zivot Je Lep
Cudne Kise
Politika
Satana
Mama Rodi Dec
Kad U Skolu Podjem Ja
Suludi Ples
Horror Salas

2009 - Ha Ha Ha [Singl]
Ha Ha Ha

2012 - Kokainka
Kokainka
Blou Dzab
Krmena
Odjava Programa
Posprdni Mars
Skrivena Pesma
_____________________________________________
_____________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1244 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Zbogom Brus Li | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0
1 LJUSA   [Entry]
Molim bih , ako moze reupload linka?

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  March 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2022 | Website builderuCoz |