Saturday, 2019-10-19, 4:50 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2014 » January » 18 » Xenia - Diskografija (1982-2010)
10:51 PM
Xenia - Diskografija (1982-2010)

__________________________________________
__________________________________________
1982 - Kad Nedjelja Prodje
1982 - Moja Prijateljica
1983 - Live U SKC-u
1983 - Troje
1984 - Tko Je To Ucinio
2010 - 2 Na 1 Collection
__________________________________________
1982 - Kad Nedjelja Prodje
Iznenadi Me
Vjetar U Kosi
Ne
Odustani
Tko Si Ti
Moja Prijateljica
Kako Te Zelim
Crveno Svijetlo
Ksenija

1982 - Moja Prijateljica
Moja Prijateljica
Povezi Me

1983 - Live U SKC-u
Xenia (Live)
Iznenadi Me (Live)
Tko Si Ti (Live)
Crveno Svjetlo (Live)
Kako Te Zelim (Live)
Vjetar U Kosi (Live)
Vjeruj Mi (Live)
Ne Subota Uvece (Live)
Moja Prijateljica (Live)
Odustani (Live)

1983 - Troje
Troje
Zadnji Put

1984 - Tko Je To Ucinio
Svejedno
Kartiogram
Mrzit Cu Te Zauvjek
Prvomajski R'n'r
Zadnji Put
Sutra
Troje
Tko Je To Ucinio
Sasvim Slucajno

2010 - 2 Na 1 Collection
Iznenadi Me
Vjetar U Kosi
Ne Subota Uvece
Odustani
Tko Si Ti
Moja Prijateljica 1
Kako Te Zelim
Crveno Svjetlo
Ksenija
Svejedno
Kardiogram Ona Te Ne Voli
Mrzit Cu Te Zauvijek
Prvomajski Rokenrol
Zadnji Put
Sutra
Troje
Tko Je To Ucinio
Sasvim Slucajno
Povezi Me
Moja Prijateljica 2
__________________________________________
__________________________________________
   
__________________________________________
Category: Diskografija | Views: 510 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Xenia | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  January 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2019 | Website builderuCoz |