Wednesday, 2020-08-12, 6:52 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » February » 27 » Vlado Kalember - Diskografija (1982-2008)
11:15 PM
Vlado Kalember - Diskografija (1982-2008)

Vlado Kalember - Diskografija (1982-2008) 1.Deo - 2.Deo
__________________________________
1982 - Zaljubi Se (Vlado I Mia)
1984 - Ciao Amore (Izolda & Vlado) (Singl)
1987 - Vino Na Usnama
1988 - Cija Si U Dusi
1990 - Ne Peru Rijeke Sve Tvoje Grijehe (Singl)
1990 - Sedam Ruza
1992 - Sve Je To Zbog Tebe
1995 - Evo Noci, Evo Ludila
1995 - Sve Najbolje
1996 - Pjevaj, Raduj Se
1997 - Ponoc Otkucava
1999 - Za Ljubav Ne Pitaj
2001 - Sve Najbolje
2002 - Rano Mi Je Zaspati
2004 - Volim Te Do Neba
2008 - Zlatna Kolekcija
__________________________________

__________________________________
1982 - Zaljubi Se (Vlado I Mia)
Ljubav Je Pijesma
Jastuk Je Drug
Mario
Poklanjam Ti Zivot
Pusti Me Da Odem
Samo Zene Zna
Zaljubi Se
Dnevnik
Opet Kisu Donosis U Stan
Zagrli Me

1984 - Ciao Amore (Izolda & Vlado) (Singl)
Ciao Amore (Izolda I Vlado)
Ciao Amore (Izolda I Vlado) (Eng)

1987 - Vino Na Usnama
Zovi Cigane
Vino Na Usnama
Padam U Ponore
Odlazim
O, Mama, Mama
Necu Oprastati
Dobro Dosla Ljubavi
Od Mora Do Planina
Stare Nevjere
Povratak Ratnika

1988 - Cija Si U Dusi
Ja Odavde, Ona S Juga
Cija Si U Dusi
Da Se Ja Pitam
Djecak Je Tuzan I Sam
Suzana
Placem U Sebi
Poleti, Bijela Golubice
Tudja Zena
Moja Gitaro
Hej, Mladosti

1990 - Ne Peru Rijeke Sve Tvoje Grijehe (Singl)
Ne Peru Rijeke Sve Tvoje Grijehe
Malena

1990 - Sedam Ruza
Sedam Ruza
Gordana
Ne Peru Rijeke Sve Tvoje Grijehe
Jedina
Da Imam Srca Dva
Malena
Najdalje Si Ti
Ponovo Nocas Place Gitara
Nina, Nina
Moja Je Sobica Samica

1992 - Sve Je To Zbog Tebe
Otisla Je Zena
Sve Je To Zbog Tebe
Gremo Na Morje
Vrati Se Vrati (Makar Je Nevjerna)
Ti Si Moja Curica
Ako Je Kraj
Ne Mogu Ti Reci Zbogom
Jos Te Volim
Doris
Cetrdeseta
Nisi Vise Moja Mala

1995 - Evo Noci, Evo Ludila
O Da Dir La Da Da
Evo Noci, Evo Ludila
Ana - Ja Nisam Kockar
Lili - Zakuni Se Ljubavi
Zuto Malo
Mjesec Ljubi Zvjezdicu
Nije Zima Sto Je Zima
Izdali Me Prijatelji
Zora Svanula
Ja Placem Sad
Od Ponoci Do Ponoci
Okrece Na Buru

1995 - Sve Najbolje
Sve Je To Zbog Tebe
Da Se Ja Pitam
Malena
Najdalje Si Ti
Ja Odavde, Ona S Juga
Stare Nevjere
Odlazim
Vino Na Usnama
Ne Peru Rijeke Sve Tvoje Grijehe
Ne Mogu Ti Reci Zbogom
Moja Gitaro
Necu Oprastati
Dobro Dosla Ljubavi
__________________________________
__________________________________

__________________________________
1996 - Pjevaj, Raduj Se
Ljubi Me
Putuj, Sreco
Odoh U Mornare
Laku Noc Dame
Sanjao Sam Samo Jednom
Besparica
Od Proljeca, Do Proljeca
Crni Biseru
Pjevaj, Raduj Se
Ti Si Meni Sve Na Svijetu

1997 - Ponoc Otkucava
Cesto Mi U Noci Dolazis Pred Oci
Ponoc Otkucava
Da Li Uz Njega Sjetis Se Svega
Lijepe Oci Lijepo Placu
Dunje Zute
Pusti Otok
E, Moj Gospodine
Lazes Mala
Spavaj

1999 - Za Ljubav Ne Pitaj
Za Ljubav Ne Pitaj
Zena Uspomena
Mi Smo Prvaci
Snjezana
Pitas, Pitas
Srest Cemo Se Opet
Zlatni Saran
Pusti Mene, Lutalicu
Bila Bi To Super Stvar
Zaboravi Sve

2001 - Sve Najbolje
Sve Je To Zbog Tebe
Da Se Ja Pitam
Malena
Najdalje Si Ti
Ja Odavde, Ona S Juga
Stare Nevjere
Odlazim
Vino Na Usnama
Ne Peru Rijeke Sve Tvoje Grijehe
Ne Mogu Ti Reci Zbogom
Moja Gitaro
Necu Oprastati
Dobro Dosla Ljubavi

2002 - Rano Mi Je Zaspati
Ti Si Bol
Godinama
Otkad Si Otisla
Adio Bambina
Rano Mi Je Zaspati
Srcana Greska
Srebrna Krila - Mix
Zgazila Si Srce Moje
Ja Nocas Pijem
Evo Noci, Evo Ludila

2004 - Volim Te Do Neba
Ostani
Neka Me Cijeli Svijet Zaboravi
Volim Te Do Neba
Sjeti Se Mene
Tuga Ima Oci Plave
Javi Se
Jedino Moje
Kad Na Tebe Pomislim
Duge Su Noci Bez Tebe
Moja Golubice

2008 - Zlatna Kolekcija
Vino Na Usnama
Moja Je Soba Samica
Sedam Ruza
Otisla Je Zena
Cija Si U Dusi
Djecak Je Tuzan I Sam
Zovi Cigane
Da Se Ja Pitam
Cao,Amore
Malena
Placem U Sebi
Da Imam Srca Dva
Suzana
Tudja Zena
Ja Odavde,Ona S Juga
Najdalje Si Ti
Stare Nevjere
Ne Peru Rijeke Sve Tvoje Grijehe
Ponovo Nocas Place Gitara
__________________________________
__________________________________
Category: Diskografija | Views: 1286 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Vlado Kalember | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0
1 farkas   [Entry]
sad Nema linkova....

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  February 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |