Saturday, 2019-10-19, 4:52 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » August » 19 » Vanna - Diskografija (1997-2012)
1:39 AM
Vanna - Diskografija (1997-2012)

___________________________________________________
Vanna - Diskografija (1997-2012) 1.Deo - 2.Deo
___________________________________________________
1997 - I To Sam Ja
1998 - Ispod Istog Neba
2000 - 24 Sata
2001 - Vanna U Lisinskom
2003 - Hrabra Kao Prije
2007 - Ledeno Doba
2008 - The Platinum Collection CD 1
2008 - The Platinum Collection CD 2
2010 - Najljepse Ljubavne Pjesme
2010 - Sjaj
2012 - Bonus
___________________________________________________

___________________________________________________
1997 - I To Sam Ja
You Must Love Me
Always On My Mind
Sweet Dreams
I Fall To Pieces
Crazy
Will You Love Me Tomorrow
Every Time We Say Goodby
One Day I'll Fly Away
Da Me Volis
Crazy (Memphis Video Mix)

1998 - Ispod Istog Neba
Da Ne Volim Te
Ja Imam Snage Za To
Svoju Rijec Ti Dajem
Ispod Istog Neba
Ja Cu Budna Sanjati (Feat Gibonni)
Ne Znam Boljeg Od Tebe
Ponekad
Ako To Je Najbolje Sto Znas
Slavna
Od Kada Te Znam
Ja Cu Budna Sanjati
Poljubi Me U Vrat
Tako Njezno, Tako Lazno
Napokon Se Budim
Ne Znam Boljeg Od Tebe (Mix)

2000 - 24 Sata
Ti Se Varas
Ako Je Vrijedilo Ista
24 Sata
Sad Imas Razloga Za Suze
Sve Mi Ovo Ne Mirise Na Dobro
Kao Rijeka
Daj Mi Jedan Dobar Razlog
Na Dlanu Mi Pise
Zasto Bas Ja
Kao More Val
24 Sata (Club Mix)
Ispod Moga Pramca

2001 - Vanna U Lisinskom
Ja Imam Snage Za To
Otkad Za Te Zivim
Ti Se Varas
Ne Trazi Ljubav
Kao More Val
Sve Bih Dala Da Znam
Da Ti Nisam Bila Dovoljna
Za Ljubav Hvala Ti
Ja Cu Budna Sanjati
Ako Je Vrijedilo Ista
Kao Rijeka
Daj Mi Jedan Dobar Razlog
Tek Je 12 Sati
(You Make Me Feel Like) A Natural Woman
Pomozi Mi Sad
The Strings Of My Heart

2010 - Najljepse Ljubavne Pjesme
Ako Je Vrijedilo Ista
Ja Imam Snage Za To
Ispod Istog Neba
Hrabra Kao Prije
Ne Govori Sve Na Glas
Ako To Je Najbolje Sto Znas
Na Otkucaj
Pocetak I Kraj
Susret (L'appuntamento)
Kupi Mi...
Svoju Rijec Ti Dajem
Pod Otvorenim Nebom
Kao Rijeka
Napokon
Otkad Za Te Zivim
Da Me Volis (You Must Love Me)
Vec Vidjeno
Kao More Val
Tiha Snaga
___________________________________________________
___________________________________________________
   
___________________________________________________

___________________________________________________
2003 - Hrabra Kao Prije
Kao Da Me Nema
Hrabra Kao Prije
Ne Govori Sve Na Glas
Napokon
Dvoje
Vec Vidjeno
Pod Otvorenim Nebom
Ljubi Me Za Kraj
Sama
Kupi Mi

2007 - Ledeno Doba
Ledeno Doba
Na Otkucaj
Pocetak I Kraj
Nekaznjeno
Bas Kao Ti I Ja (Feat. Oliver Dragojevic)
Da Sve Je Ovo Bilo Jucer
Ivana
Stranica Dnevnika (Feat. Aki Rahimovski)
Susret
Ponovo Moj
Kome
Reci
Ledeno Doba (Akusticna Verzija)

2008 - The Platinum Collection CD 1
Ja Imam Snage Za To
Ispod Istog Neba
Daj Mi Jedan Dobar Razlog
Ako Je Vrijedilo Ista
Kao More Val
Kao Rijeka
Sve Mi Ovo Ne Mirise Na Dobro
Kao Da Me Nema
Hrabra Kao Prije
Dvoje
Vec Vidjeno
Ne Govori Sve Na Glas
Kupi Mi ...
Ledeno Doba
Na Otkucaj
Ivana
Pocetak I Kraj
Strings Of My Heart

2008 - The Platinum Collection CD 2
Ja Cu Budna Sanjati
Ti Se Varas (Live)
Jedina (Live)
Sto To Bjese Ljubav (Live)
Za Ljubav Hvala Ti (Live)
Drugo Ime Ljubavi (Live)
Ja Ti Priznajem (Live)
Sve Bih Dala Da Znam (Live)
Da Ti Nisam Bila Dovoljna (Live)
Ne Trazi Ljubav (Live)
(You Make Me Feel Like) A Natural Woman (Live)
Stranica Dnevnika (Live)
Ispod Moga Premca (Tempera) - Porin Live
Tiha Snaga
Crazy (Memphis Video Mix)
Bozic Bili
Tek Je 12 Sati (Live)

2010 - Sjaj
Ljubav Putuje Laznim Imenom
Sjaj
7 Minuta (Feat. Mario Huljev)
Ako Me Volis
Svakodnevna Zena
Ustajem, Odustajem
Visine
Pamtim (Feat. Nikolina Kovacevic)
Prva Dobra Vijest
Mjera Ljubavi

2012 - Bonus
Samo Za Tvoje Oci (Feat. Neverne Bebe)
Don't Let The Sun Go Down On Me (Tony Cetinski-Live)
Sanjaj Me (2003)
Strings Of My Heart (Dora, 2001)
Svim Na Zemlji (1997)
Vise Nisi Moj (Zadarfest, 2001)
Zivi Kako Znas (Mhj, 2002)
___________________________________________________
___________________________________________________
   
___________________________________________________
Category: Diskografija | Views: 803 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Vanna | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  August 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2019 | Website builderuCoz |