Thursday, 2022-06-30, 1:38 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » November » 29 » Tunel - Diskografija (1980-1996)
5:36 PM
Tunel - Diskografija (1980-1996)

_____________________________________________
_____________________________________________
1980 - Radio
1981 - Natali
1982 - Nocni Prolaz
1983 - Niz Tri Tamne Ulice
1984 - Elektricna Iluzija
1985 - Live U Kulusicu
1987 - Do Poslednje Kapi
1987 - Ne Plasi Se
1991 - Bubnjevi Preko Reke
1996 - It's Only Rock 'n Roll
_____________________________________________
1980 - Radio
Radio
Svako Je Zna

1981 - Natali
Natali
Svako Je Zna

1982 - Nocni Prolaz
Poslednji Put
Ne Pitaj Me
Radio
A Ti Me Samo Gledas
Sofisticirani Smeker
Natali
Svako Je Zna
Volim Sax
Born To Be Wild
Tartar Blues

1983 - Niz Tri Tamne Ulice
Ne Budi Me
Ja Sam Rasejan
Kreni Dalje
Drugarsko Vece
Secam Se
Ipak Bih Da Udjem
Prazne Reci
Zaboravi Ovaj Dan
A Sad Je Svemu Kraj

1984 - Elektricna Iluzija
Elektricna Iluzija
Rockabily Andjelina
Veceras Te Zovem Na Ples
Piskote
Parti
Vreme
Ivana Nece
Sedam Dana Cekao Sam Voz
Trag Srebrnog Jelena

1985 - Live U Kulusicu
Rockabilly Andjelina
Najava
Ne Budi Me
Najava 2
Ipak Bih Da Udjem
Najava 3
Volim Sax
Najava 4
Vreme
Najava 5
Natali
Najava 6
Party

1987 - Do Poslednje Kapi
Baj Baj
Ne Plasi Se
Uspravan I Sam
C'est La Vie
Slatka Laz
Kleka
Crveni Petao
Jo Jo
Hajde Samo Brzo
Vozovi

1987 - Ne Plasi Se
Ne Plasi Se
Jo Jo

1991 - Bubnjevi Preko Reke
U Noci (Kada Mesec Sija Pun)
Ne Boli Me
Bela Ladja
Ulica U Tami
Bubnjevi Preko Reke (Instrumental)
Gde Si Sad
(Jos Uvek) Volim Sax
Ulica Ljubavi
Katarina (Tenis Nije Sport Za Svakoga)

1996 - It's Only Rock 'n Roll
Natali
Volim Sax
Moje Vreme Leti
Sve Je Davno Poznato
Crveni Petao
Slatka Laz
Daleko Je
U Noci
Ne Boli Me
Ulica Ljubavi
Ipak Bih Da Udjem
Usamljen Pas
Gde Si Sad
Javi Se
Brzi Voz
Elektricna Iluzija
Jos Uvek Volim Sax
_____________________________________________
_____________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1045 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, tunel | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2022 | Website builderuCoz |