Wednesday, 2020-08-12, 7:12 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » March » 24 » Trik FX - Diskografija (1998-2011)
10:18 PM
Trik FX - Diskografija (1998-2011)

______________________________________________
______________________________________________
1998 - Gde Se Ljubav Cuva
2000 - Mi To Mozemo
2002 - 3
2003 - Crno Ili Belo
2007 - Zgodna, Mlada (Natalija)
2009 - Do Jaja
2010 - The Best Of
2011 - Sansa Jedan Prema Sto
______________________________________________
1998 - Gde Se Ljubav Cuva
Lagao Si Dobro
Zelja
Da Li Neko Zna
Nocas Kada Odu Svi
Trazi Sebi Slicnu
Temperatura
Ritam
Ona Bi
Neka Jutro Ne Svane

2000 - Mi To Mozemo
Tajna Skrivena
Briga Me
Spasi Me
Ciko, Ciko
Okreces Mi Ledja
Reci Mi Da
Zmija
Doktore
Dal Sam Ti Ja U Zivotu Znacila

2002 - 3
Popicu Otrov
Snazne Ruke
Avantura
Halo Halo
Hitna Pomoc
Lasta
Ravnica
Dzoker

2003 - Crno Ili Belo
Najbolji U Ljubavi
Vanredno Stanje
Treca Sreca
Varalica
Na Tebi Je Sve (Crno Ili Belo)
Aritmija
Srcobran
Karte Sve Na Sto
Leto

2007 - Zgodna, Mlada (Natalija)
Zgodna, Mlada
Dobra
Hej, Ljubavi
Espreso
Levo, Desno
Podstanar
Ribolovac
Robija

2009 - Do Jaja
Do Jaja
Opasno
Duge Su Nedelje
Kamikaza
Cik Cik
Najbolja
Bilmez (Sasa Curcic)
Najbolja (Instrumental)
Spasi Me (Ja Bez Tebe Nisam Ja)
Ciko Ciko (Dj Joca Remiks)

2010 - The Best Of
Kokoska
Kratak Spoj
Do Jaja
Crno Ili Belo (Na Tebi Je)
Robija
Zgodna Mlada
Ciko,Ciko
Najbolja
Hitna Pomoc
Treca Sreca
Spasi Me
Briga Me
Dal Sam Ti Ja
Dzoker
Zmija
Tajna Skrivena
Najbolji U Ljubavi
Lasta
Halo,Halo
Trazi Sebi Slicnu
Popicu Otrov

2011 - Sansa Jedan Prema Sto
Hajde Pridji
Vozi Vozi
Retrovizor (Cekam Te Za Pet Minuta)
Pola Dva
Devojka Za Primer
Kratak Spoj (Feat. Cvija)
Kokoska
Vozi Vozi (Remix by DJ MS)
Retrovizor (Cekam Te Za Pet Minuta, Remix by DJ MS)
Pola Dva (Remix by DJ Joker)
______________________________________________
______________________________________________
Category: Diskografija | Views: 701 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Trik FX | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  March 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |