Saturday, 2022-06-25, 7:35 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » January » 28 » Tonny Montano - Diskografija (1986-2008)
4:14 PM
Tonny Montano - Diskografija (1986-2008)

______________________________________
______________________________________
1986 - Tonny Montano
1987 - Talicni Tom Je Mrtav
1988 - Mutant Party Live
1991 - Lovac Na Novac
1994 - Bilo Jednom U Beogradu
1997 - Moja Zena Fudbal Ne Voli! Zasto?
1999 - Hajde, Slusaj Ovaj CD
1999 - Srecan Rodjendan
2007 - Blue Eyes (Best Of Tonny Montano)
2008 - Lepsoj Od Najlepse!
______________________________________
1986 - Tonny Montano
Do You Wanna Dance
Zaobilazim Je
Perac Prozora
Ples
Frigidna
Svi Se Sada Njisu
Boli Me Zub
Bonnie & Clyde
Cesemo Se
Mrak
Ruska Salata

1987 - Talicni Tom Je Mrtav
Talicni Tom Je Mrtav
Ja Necu Biti Tvoj
Dam Ti Dam
Da Li Imam Neke Sanse Kod Tebe
Kaludjerski Rock'n'roll
Banane
Teroristi
To Nisam Ja
Bas Si Bajna
Pingili-Pongili-Punk

1988 - Mutant Party Live
Mi Smo Iz Beograda
Do You Wanna Dance
Devojke Su Krive Za Sve
Da Li Zelis Devojko
Frigidna
Svi Se Sada Njisu
Ona I Njen Doberman
Ruska Salata
Perac Prozora
Moj Cale Je Ratni Heroj

1991 - Lovac Na Novac
Cerkica
Djoku Je Htela
Zvizduk U Osam
Kako Je Spavati Sa Devojkom
Mi Smo Sampioni
Ovan I Rak
Devojke Su Uvek Krive Za Sve
Odlazis (1984-1990)
10 Godina

1994 - Bilo Jednom U Beogradu
Bilo Jednom U Beogradu
Cerkica
Devojke Su Uvek Krive Za Sve
Djoku Je Htela
Dolazi R'n'r U Grad
Godfather
Kako Je Spavati Sa Devojkom
Mi Smo Iz Beograda
Mi Smo Srecna Porodica
Odlazis
Ovan I Rak
Sve Je Dosadno
Vise Se Ne Vracaj
Volim Samo Tebe

1997 - Moja Zena Fudbal Ne Voli! Zasto?
Moja Zena Fudbal Ne Voli
Ozenicu Nju
Vrati Pare
Goli Na Adi Ciganliji
Moj Zivot Je Lep
Sta Si Joj To Radio
Rozita
Ja Nisam Kriv
Obilic
Mi Smo Sampioni
Mi Smo Iz Beograda

1999 - Hajde, Slusaj Ovaj CD
Do You Wanna Dance
Perac Prozora
Frigidna
Svi Se Sada Njisu
Ruska Salata
Talicni Tom Je Mrtav
Da Li Imam Sanse Kod Tebe
Kaludjerski Rock'n'roll
Da Li Zelis Devojko
10 Godina
Ovan I Rak
Devojke Su Uvek Krive Za Sve
Mi Smo Iz Beograda
Mi Smo Sampioni
Godfather
Volim Samo Tebe
Mi Smo Srecna Porodica
Moja Zena Fudbal Ne Voli
Da Bog Da Crk'o Rock'n'roll

1999 - Srecan Rodjendan
Ona Pripada Meni
Hej, Dzo, Ovo Je Srbija
Zene Su Ti Cudo
Volim Grupu Abba
Ah, Ta Romantika
Hajdemo Na Vikend
Srecan Rodjendan
Ljutice Se Moja Riba
Rodjen Za Zezanje
Moj Cale
Hajde Brze
Siroke Ulice
Moji Hitovi

2007 - Blue Eyes (Best Of Tonny Montano)
Do You Wanna Dance
Svi Se Sada Njisu
Perac Prozora
Devojke Su Krive Za Sve
Odlazis
10 Godina
Godfather
Jednom U Beogradu
Moja Zena Fudbal Ne Voli
Da Bog Da Crko Rock N Roll
Moj Zivot Je Lep
Zene Su Ti Cudo
Ah Ta Romantika
Sto Bas Da Volim Nju
Ne Klepeci Nanulama
Ona, Azra I Ja
Rodni I Del Boj
Bila Jedna Zemlja

2008 - Lepsoj Od Najlepse!
Ozenicu Nju
Ona, Ja I Banda Iz Kraja
Ne Zelim Vise Sresti Nju
Frigidna Je Bila
Boli Me Zub
Tonijev Dvojnik
Boni I Klajd
Pingili-Pongili-Pong (Punk)
Ona, Ja I Njen Doberman (Live)
Ljubav U Parku (Mraku)
Sta Si Joj To Uradio
Ja Nisam Kriv (Vec Ona)
Marina (Live)
Ovan I Rak
______________________________________
______________________________________
  
______________________________________
Category: Diskografija | Views: 1257 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Tonny Montano | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  January 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2022 | Website builderuCoz |