Thursday, 2022-07-07, 7:25 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » March » 13 » Tereza Kesovija - Diskografija (1961-2007)
8:53 PM
Tereza Kesovija - Diskografija (1961-2007)

Tereza Kesovija - Diskografija (1961-2007)
___________________________________________
1961 - Opatija
1964 - Cetiri Haljine
1965 - Tu Viens De Tres Loin
1966 - Bien Plus Fort
1966 - Demain
1966 - Doci Ces Sam
1966 - Donne-Moi L'amour
1967 - C'est Ma Chanson
1967 - La Chanson De Lara
1967 - Non, Ce N'est Pas Toi
1967 - Quand Le Jour Se Levera
1968 - Chante Pablito
1968 - Na Suncu
1969 - C'est Ma Chanson
1969 - C'est Ma Chanson (Lp)
1969 - Ce Matin-La
1969 - Kroz Plac
1969 - La Contessa Di Hong-Kong
1969 - Sine, Ne Pitaj Za Oca (Split '69)
1969 - Splitski Festival
1969 - Zemlja Je Plava
1970 - Bolujem Ja
1970 - Daleko Si Ti
1970 - Dammi Un Po' D'amor
1970 - Kad Se Jednom Vratis
1971 - Tereza
1971 - Ti Si Meni Sve
1971 - To Je Tereza
1971 - Voli Me, Voli Me
1971 - Vorbei, Vorbei
1972 - Kad Porastes, Sine
1972 - Koraci
1972 - Tereza I Miro
1973 - Neka Idu Ladje
1973 - Spavaj, Spavaj, Mili Moj
1974 - Mili Moj
1974 - Ponovo Bi Ruke Htjele
1974 - Suncane Fontane
1974 - Tereza
1975 - Njezne Strune Mandoline
1975 - Njezne Strune Mandoline (LP)
1975 - San Julske Noci (Singl)
1975 - Tebe Majka Ceka
1975 - Zaboravi, Ako Mozes
1976 - Andjele Moj, Moj Andjele
1976 - Moja Te Ruka Trazi (Singl)
1976 - Stare Ljubavi
1976 - Stare Ljubavi (LP)
1976 - Sviraj Mi, Sviraj
1977 - Forca Maestro
1977 - Poljubi Me S Obje Bande (Singl)
1977 - Sve Se Vraca, Sve Se Placa
1978 - Disco '79
1978 - Je Suis Ne
1978 - Sto Je Ostalo Od Ljubavi (LP)
1978 - Kad Sam S Tobom
1978 - Mladosti Moja Lijepa Radosti (Singl)
1978 - Sto Je Ostalo Od Ljubavi (Singl)
1978 - Sva Su Moja Proljeca U Meni (Singl)
1978 - Tereza (LP)
1978 - Zlatna Ploca
1979 - Disco '79 (Singl)
1979 - Mladosti, Moja Lijepa Radosti
1979 - Na Stradunu (Singl)
1979 - Poljubi Me (LP)
1980 - Moja Splitska Ljeta (Splitski Festival) (LP)
1981 - Sanjam
1981 - Tereza (LP)
1982 - Ja Sam Pjesma
1982 - Kad Porastes Sine (Tereza I Alan)
1983 - Na Kusinu
1982 - Sinoc Kad Sklopih Oci (LP)
1983 - Hey! La Haut
1983 - Na Kusinu (LP)
1983 - Spomenar (Engleska Verzija)
1983 - Spomenar (Hrvatska Verzija)
1985 - Pronadji Put
1986 - Molim Te, Ostani
1987 - Moja Posljednja I Prva Ljubavi (LP)
1988 - Moja Splitska Ljeta 2 (Splitski Festival) (CD)
1989 - Lambada (Maxi Single)
1989 - Nezaboravne Melodije
1990 - Ljubav Je Moj Grijeh
1995 - Gold Mix
1995 - To Sam Ja (CD)
1997 - Kad Jednog Dana Prisjetim Se Svega
1999 - Gdje Ima Srca, Tu Sam I Ja
2000 - Samo Malo Intime (CD)
2002 - Kronologija
2003 - S Druge Strane Sna (Live)
2007 - Olympia CD 1
2007 - Olympia CD 2
2007 - The Platinum Collection CD 1
2007 - The Platinum Collection CD 2
2007 - Zaustavi Vrijeme
___________________________________________

___________________________________________
1961 - Opatija
Iluzije

1964 - Cetiri Haljine
Cetiri Haljine
Postao Si Navika
Ne Trazi Da Ne Znam Tko Si (Sanremo '64)
Tango Mora

1965 - Tu Viens De Tres Loin
Tu Viens De Tres Loin
Bonjour,Ma Cherie
Quand L'amour Veut Partir
Un Mouchoir Au Vent

1966 - Bien Plus Fort
Bien Plus Fort
Demain
Et C'est Pour Toi
Tu Viens De Tres Loin

1966 - Demain
Demain
Tu Viens De Tres Loin

1966 - Doci Ces Sam
Doci Ces Sam (Tu Viens De Tres Loin)
Tad Podjimo (Nous Partirons)
Jos Mnogo Jace (Bien Plus Fort) (Eurovizija '66)
Madre Mia

1966 - Donne-Moi L'amour
Donne-Moi L'amour
Nous Partirons
Les Enfants D'ajourd'hui
Comme Avant

1967 - C'est Ma Chanson
Et C'est Pour Toi
Il Suffira
Madre Mia
Non,Ce N'est Pas Toi
Tu Viens De Tres Loin
Quand L'amour Veut Partir
Bonjour,Ma Cherie
Un Mouchoir Au Vent
Nous Partirons
Comme Avant
Les Enfants D'ajourd'hui
Donne-Moi L'amour
Bien Plus Fort
Demain
La Chanson De Lara
Il Arrivait D'angleterre
On Se Quitte Pour Une Heure
Avant Que L'amour
C'est Ma Chanson
Viens Me Retrouver
Le Soleil Me Brule Les Mains
Le Village Abandonne
Ce Martin-La
Maintenant Je Chante
L'oiseau Blanc,L'oiseau Bleu
Les Enfants De Chez Moi
Quand Le Jour Se Levera
Ainsi Font Font Font
Je L'aime,Je L'aime
En Suivant L'etoile

1967 - La Chanson De Lara
La Chanson De Lara
Il Arrivait D'angleterre
Avant Que L'amour
On Se Quitte Pour Une Heure

1967 - Non, Ce N'est Pas Toi
Non,Ce N'est Pas Toi
Il Suffira
Madre Mia
Et C'est Pour Toi

1967 - Quand Le Jour Se Levera
Quand Le Jour Se Levera
Je L'aime,Je L'aime
En Suivant L'etoile
Ainsi Font Font Font

1968 - Chante Pablito
Chante Pablito
Loin De Toi, Pres De Toi
La Maison Du Printemps
Embrasse Moi Pour Demain

1968 - Na Suncu
Na Suncu
Ja Slijedim Svoju Zvijezdu
Vezana Uz Vas
Moja Pjesma

1969 - Ce Matin-La
Ce Martin-La
Maintenant Je Chante
L'oiseau Blanc,L'oiseau Bleu
Les Enfants De Chez Moi

1969 - C'est Ma Chanson
C'est Ma Chanson
Le Soleil Me Brule Les Mains
Le Village Abandonne
Viens Me Retrouver

1969 - C'est Ma Chanson (Lp)
L'oiseau Blanc,L'oiseau Bleu
Ainsi Font Font Font
C'est Ma Chanson
Ce Martin-La
En Suivant L'etoile
Je L'aime,Je L'aime
Le Soleil Me Brule Les Mains
Le Village Abandonne
Les Enfants De Chez Moi
Maintenant Je Chante
Quand Le Jour Se Levera
Viens Me Retrouver

1969 - Kroz Plac
Isplaci Suze
Ja Znam Da Places
Ne Oplakujem
Pomozi Mi Plakati

1969 - La Contessa Di Hong-Kong
Ed E'per Te

1969 - Sine, Ne Pitaj Za Oca (Split '69)
Sine, Ne Pitaj Za Oca

1969 - Splitski Festival
Nono, Moj Dobri Nono

1969 - Zemlja Je Plava
Zemlja Je Plava (Je T' Aime, Et La Terre Set Bleu)
Jedan List Je Pao

1970 - Bolujem Ja
Bolujem Ja
Lijepa Janja

1970 - Daleko Si Ti
Daleko Si Ti (Der Himmel Ist Wait)
Ljubav Je Kao Lanac (L'amour, Mon Amour)

1970 - Dammi Un Po' D'amor
Dammi Un Po' D'amor
Piu D Ogni Cosa

1970 - Kad Se Jednom Vratis
Kad Se Jednom Vratis (Zagreb '70)
Uspavanka Za Ivu

1971 - Tereza
Larina Pjesma
Parkovi
Ja Slijedim Svoju Zvijezdu
Tvoj Glas
Pjesma Suncu
Nono Dobri Moj Nono
Put U Raj
Moja Jedina Misao
Adio
U Dubrovniku Mom
Znam Da Ima Jedna Staza
Zar Ima Nesto Ljepse Na Tom Svijetu

1971 - Ti Si Meni Sve
Ti Si Meni Sve (Festival Meksiko '71)
Jedna Klupa, Jedan Kut (Un Banc, Un Arbre, Un Rue) (Evrovizija '71)

1971 - To Je Tereza
Larina Pjesma
Parkovi
Ja Slijedim Svoju Zvijezdu
Tvoj Glas
Pjesma Suncu
Nono, Dobri Moj Nono
Put U Raj
Moja Jedina Misao
Adio
U Dubrovniku Mom
Znam Da Ima Jedna Staza
Zar Ima Nesto Ljepse Ma Tom Svijetu

1971 - Voli Me, Voli Me
Voli Me, Voli Me (Split '71)
Za Sva Srca Ovog Svijeta
___________________________________________
___________________________________________

___________________________________________
1971 - Vorbei, Vorbei
Vorbei,Vorbei
Der Himmel Is Weit

1972 - Kad Porastes, Sine
Kad Porastes, Sine
Pokreni Svijet, Pokreni Zivot

1972 - Koraci
Koraci
Govori Tise (Iz Filma ''the Goodfather'')

1972 - Tereza I Miro
Avantura
Vjerujemo Jedno Drugom

1973 - Neka Idu Ladje
Neka Idu Ladje (Split '73)
Tebe Volim Ja

1973 - Spavaj, Spavaj, Mili Moj
Spavaj, Spavaj, Mili Moj
Srecu Cine Stvari Male

1974 - Mili Moj
Mili Moj (Opatija '74)
Ne Ovo, Ne Ono (Les Beaux Jours)

1974 - Ponovo Bi Ruke Htjele
Ponovo Bi Ruke Htjele
Slobodna Sam

1974 - Suncane Fontane
Suncane Fontane
Otvori Prozore Sna

1974 - Tereza
Stani
Chitarra Romana
Monte Carlo
Stani, Stani
Zar Ima Nesto Ljepse Na Tom Svijetu
Poruka Mora
Tvoj Glas
Lijepa Janja
Bolujem Ja
Svidjas Mi Se
Pomrcina
Baka Magdalena

1975 - Njezne Strune Mandoline
Njezne Strune Mandoline
San Julske Noci
Zabranjena Ljubav
Mi U Cvijecu
Natanijel
Suncane Fontane
Dah Djetinjstava
Bez Tebe Bez Ljubavi
Obecan Grad
Otvori Prozore Sna

1975 - Njezne Strune Mandoline (LP)
Njezne Strune Mandoline (Split 75)
San Julske Noci (VSS 75)
Zabranjena Ljubav
Mi U Cvijecu
Natanijel
Suncane Fontane (Split 74)
Dah Djetinstva
Bez Tebe, Bez Ljubavi
Obecan Grad
Otvori Prozore Sna

1975 - San Julske Noci (Singl)
San Julske Noci
Natanijel

1975 - Tebe Majka Ceka
Tebe Majka Ceka (Armijski Festival '74)
Kad Porastes, Sine (Armijski Festival '71)

1975 - Zaboravi, Ako Mozes
Zaboravi, Ako Mozes (Zagreb '75)
Da Sam Te Prije Srela

1976 - Andjele Moj, Moj Andjele
Andjele Moj, Moj Andjele
Nitko Na Svijetu Tom

1976 - Moja Te Ruka Trazi (Singl)
Moja Te Ruka Trazi
Ne Skrivaj Od Mene Svoje Lice

1976 - Stare Ljubavi
Stare Ljubavi
Zar Ljubav Ti Ne Znaci Nista

1976 - Stare Ljubavi (LP)
Stare Ljubavi
To Moze Samo Zena Koja Voli
Ne Placi Materino Cedo
Voljela Sam Sve Sto I On Voli
Proci Ce Jednom Ovi Dani
Slusam Samo More
Zar Ljubav Ti Ne Znaci Nista
Zasto Sklapas Oci Kad Teljubim
Jos Jedan Dan
Da Sam Te Prije Srela
Strepnja
In Memoriam

1976 - Sviraj Mi, Sviraj
Sviraj Mi, Sviraj (Split '76)
Zivot Moj... Zivot Tvoj...

1977 - Forca Maestro
Forca Maestro
Voljela Sam Sve, Sto I On Voli

1977 - Poljubi Me S Obje Bande (Singl)
Poljubi Me S Obje Bande
Ispijmo Casu Sve Do Dna

1977 - Sve Se Vraca, Sve Se Placa
Sve Se Vraca, Sve Se Placa (Zagreb '77)
Jos Jedan Dan

1978 - Disco '79
Medley 1
Medley 2

1978 - Je Suis Ne
Je Suis Nee Ce Jour La
Dizzy My Love

1978 - Sto Je Ostalo Od Ljubavi (LP)
Sto Je Ostalo Od Ljubavi
Slijedi Me
Tvoje Su Ruke U Mojoj Kosi
Vjeruj Mi Duso Moja
Kokolo
Ne Trazi Me
Ima Nesto Jace
Malo Je Radosti
Shvatit Ces Me
Poskocica
___________________________________________
___________________________________________

___________________________________________
1978 - Kad Sam S Tobom
Kad Sam S Tobom
Kokolo

1978 - Mladosti Moja Lijepa Radosti (Singl)
Mladosti Moja Lijepa Radosti
Prijatelji...

1978 - Sto Je Ostalo Od Ljubavi (Singl)
Sto Je Ostalo Od Ljubavi
Miholjice

1978 - Sva Su Moja Proljeca U Meni (Singl)
Sva Su Moja Proljeca U Meni
Nisam Znala

1978 - Tereza (LP)
Sva Su Moja Proljeca U Meni
Tko Me Je Majko Budio
Pjevat Cu Ti Nesto Njezno
Marinero
Uz Gradele
U Te Sam Se Zaljubila
Moja Te Ruka Trazi
Prijatelji
Nemoj Da Od Drugog Saznam
Ne Skrivaj Od Mene Svoje Lice
Nisam Znala ...

1978 - Zlatna Ploca
Sva Su Moja Proljeca U Meni
Tko Me Je Majko Budio
Pjevat Cu Ti Nesto Njezno
Marinero
Uz Gradele
U Te Sam Se Zaljubila
Moja Te Ruka Trazi
Prijatelji
Nemoj Da Od Drugog Saznam
Ne Skrivaj Od Mene Svoje Lice
Nisam Znala

1979 - Disco '79 (Singl)
Disco '79 A
Disco '79 B

1979 - Mladosti, Moja Lijepa Radosti
Mladosti,Moja Lijepa Radosti
Prijatelji

1979 - Na Stradunu (Singl)
Na Stradunu
Necu Misliti Na Te

1979 - Poljubi Me (LP)
Poljubi Me
Ostali Smo Prijatelji
Nase Kolo
Oprostit Cu, Zaboravit Necu
Mladosti, Moja Lijepa Radosti
Na Stradunu
Vrati Mi Vjeru, Vrati Mi Srecu
Zivot Je Lijep
Necu Misliti Na Te (Snijeg)
Ljubomora
Voljela Bih, Da Te Nisam Srela

1980 - Moja Splitska Ljeta (Splitski Festival) (LP)
Nono Moj Dobri Nono - 69
Poljubi Me S Obje Bande - 77
Voli Me Voli Me - 71
Njezne Strune Mandoline - 75
Ispijmo Casu Sve Do Dna - 77
Sviraj Mi Sviraj - 76
Suncane Fontane - 74
Mladosti Moja Lijepa Radosti - 79
Rusticana - 72
Moje Suze - 68
Neka Idu Ladje - 73
Nima Splita Do Splita - 64

1981 - Sanjam
Sanjam
Sviraci
Malo Sunca, Malo Sna
Malo, Maleno
Cemu To
Kazanova
Ako Zelis To
Zivim U Uspomenama
U Mom Zivotu Sunce Bez Prestanka Sja

1981 - Tereza (LP)
Sanjam (Visions)
Sviraci (Le Bord Du Tage)
Malo Sunca Malo Sna (Give Me Your Hand)
Malo Maleno (Mamma)
Cemu To (Moi J`ai Mal)
Kazanova (Qu`est Ce Que Tu Attends De Lui)
Ako Zelis To (La Mer De Nos Amours)
Zivim U Uspomenama (Souvenirs)
U Mom Zivotu Sunce Bez Prestanka Sja (Amore Bello)

1982 - Ja Sam Pjesma
Ja Sam Pjesma (Split '82)
Na Suncanoj Strani
Arlecchino
Budi Sa Mnom
Nerodjeni Sine Moj
Jedan Dan Zivota
Valovi
Ti Si Moj Grijeh
Skoljka
Pastorala

1982 - Kad Porastes Sine (Tereza I Alan)
Kad Porastes Sine
Porastao Sam Majko

1983 - Na Kusinu
Na Kusinu
Ne Oplakuj Nas Ljubavi
Sreco Moja
Tece Voda Tece
Promenade
Moje Pjesme Moji Snovi
Bit Cu Jaca
Medaljon
___________________________________________
___________________________________________

___________________________________________
1982 - Sinoc Kad Sklopih Oci (LP)
Sinoc Kad Sam Ti Prosla
Zelena Naranca
Daleko Mi Je Biser Jadrana
Zbogom Ostaj Moj Cvijete Ljubljeni
Na Brijegu Kuca Mala
Sinoc Kad Sklopih Oci
Cvice Moje
Poletjele Bijele Vile
Pjesma O Anki
Nije Ovo Ljubav Prava

1983 - Hey! La Haut
Danse Avant

1983 - Na Kusinu (LP)
Na Kusinu - Split 83
Ne Oplakuj Nas Ljubavi
Sreco Moja
Tece Voda Tece
Promenade
Moje Pjesme Moji Snovi
Bit Cu Jaca
Medaljon

1983 - Spomenar (Engleska Verzija)
Songs Of The Wind
The Rainbow
Night Train Blues
Florence Goodbye
Ballerina
Yearbook
Broken Hearts
Broken
If I Could Have You Back Again
The Reason Why

1983 - Spomenar (Hrvatska Verzija)
Spomenar
Divlja Strast
Putujem I Pjevam
Zivot Je Lijep
Gledam Te
Svijet Iznad Duge
Kad Nema Ljubavi
Nas Je Zivot Samo Maska
Kad Bi Vratio Se Ti
Zasto Vrijedi Zivjeti

1985 - Pronadji Put
Ljudi
Pronadji Put (I Had A Dream)
Da Li Cu Moci
Sreco Moja
Sutra Je Novi Dan (Mesam '84)
Tajna Zivota (Split '85)
Tvoje Lice
Volim Te
Trebas Mi Nocas
Ogrni Me Salom
Ljubavi Nestaju
Izlazi Sunce (Charriots Of Fire)

1986 - Molim Te, Ostani
Vodi Me
Molim Te, Ostani (Split '86)
Ako Se Vratis
Sama
Reci Mi, Idi
Najljepsi Poklon Tvoj (L'amour En Hevitage)
Svora
Prvi Cvijet
Dalmatinko
Kad Jednog Dana Prisjetim Se Svega (Prospektiva Nevski)

1987 - Moja Posljednja I Prva Ljubavi (LP)
Moja Posljednja I Prva Ljubavi
Pozdravi Ga Vjetre
Ljubavi Mi Samo Daj
Bilo Je Lijepo
Con Sordino
Popevka Za Ljubav, A Suza Za Kraj
Balada O Zelenom Kralju
Pored Mene
Pomozi Mi Da Zaboravim
Nije Mi, Nije Lako

1988 - Moja Splitska Ljeta 2 (Splitski Festival) (CD)
Zapjevajmo Prijatelji
Molim Te Ostani
Promenade
Svora
Tajna Zivota
Jos U Meni Vatre Ima
Dalmatinko
Ja Sam Pjesma
Na Kusinu
Moja Mala Pjesmo

1989 - Lambada (Maxi Single)
Lambada (Original)
Lambada (Prepjev)
Lambada (Matrica)
Diz Pra Mim (Original)
Zbog Nase Ljubavi (Prepjev)
Diz Pra Mim (Matrica)

1989 - Nezaboravne Melodije
Padale Su Zvijezde
Prodavacica Ljubicica
Govori Tise
Svi Putuju Na Jug
Za Citav Svijet
Ja Slijedim Svoju Zvijezdu
Tebi Sam Vjerna
Johnny Guitar
Larina Pjesma
Siboney
Jer Ta Je Pjesma Sve
Sve Je Ljepse Kad Si Tu
Vaya Con Dios
Mama
___________________________________________
___________________________________________

___________________________________________
1990 - Ljubav Je Moj Grijeh
Ljubav Je Moj Grijeh
Svaki Dan
Ja Ne Zalim Dane
Nije Meni
Kada Odes
Ja Znam Da Imam Dom
Samo Ti
Ne Sanjaj Ljubavi Stare
Ljubav Je Svuda
Uvijek Vracam Se Tu

1995 - Gold Mix
Larina Pjesma
Prijateli Stari Gdje Ste
Marinero
Stare Ljubavi
Ima Nesti Jace
Nono, Moj Dobri Nono
Ja Sam Pjesma
Njezne Strune Mandoline
Poljubi Me S Obje Bande
Ljubav Je Moj Grijeh

1995 - To Sam Ja (CD)
Ja Cu Uvijek Biti Tvoja
Baila Me
Nisam Zena Bez Tebe
Da Li Su Me Voljeli
Dubrovacka Zvona
Za Jedan Tren
Nek' Zapjeva Stara Klapa
To Sam Ja
Prva Noc
Sutjeti

1997 - Kad Jednog Dana Prisjetim Se Svega
Con Te Partiro'
Ja Sam Tvoja Muzika (Mhj '97)
Kad Jednog Dana Prisjetim Se S
Pred Tvoim Vratima (Mhj'96)
Ne Sanjaj Ljubavi Stare
Izlazi Sunce
Za Ljubav Sam Dala Sve
Nikad Te Nisam Proklela
Ja Ti Samo Pjevat Mogu
Ljudi
Pozdravi Ga Vjetre
Con Te Partiro (Inst.)

1999 - Gdje Ima Srca, Tu Sam I Ja
Nono, Moj Dobri Nono
Njezne Strune Mandoline
Sviraj Mi, Sviraj
Pronadi Put
Ljudi
Moja Posljednja I Prva Ljubavi
Na Stradunu
Con Sordino
Prijatelji
Sva Su Moja Proljeca U Meni
Nima Splita Do Splita
Sutra Je Novi Dan
Suncane Fontane
Mladosti, Moja Lijepa Radosti
Gdje Ima Srca, Tu Sam I Ja
Dubrovacka Zvona

2000 - Samo Malo Intime (CD)
I Ni Me Stra
Ludi Dani Nase Mladosti
Potrazi Me
Sretan Rodjendan
Samo Malo Intime
Nessun Dorma (Turandot)
Tko Gubi, Gubi Sve (The Winners Takes it All)
Kristinka
Ljubavni Tango
Za Sve Vremena, Dubrovnik
Bit' Ce Bolje, Znam

2002 - Kronologija
Cakule O Siromajima
Cetiri Haljine
Golubovi
Ja Slijedim Svoju Zvijezdu
Jos Mnogo Jace
Larina Pjesma
Margellina
Moja Pjesma
Molim Oprostaj Tvoj
Ne Oplakujem
Nima Splita Do Splita
Nono, Moj Dobri Nono
Parkovi
Plavi Nocturno
Postao Si Navika
Rastanimo Se
Renato
Sjecanje Na Italiju
Tvoj Glas
Vrijeme Je Za Twist
___________________________________________
___________________________________________

___________________________________________
2003 - S Druge Strane Sna (Live)
Casta Diva (Live)
Pred Tvojim Vratima (Live)
Sjaj (Live)
Moderato Cantabile (Live)
Ti Si Moj Grijeh (Live)
Ni Me Strr (Live)
Ljubav Je Jaca Ud Samog Zivota (Live)
Demain (Live)
Con Te Partiro (Live)
Nessun`dorma (Live)
Et Si Demain (Sa Michael Legrandom) (Live)
Les Parapleuies De Cherborg (Live)

2007 - Olympia CD 1
Prijatelji Stari Gdje Ste
Nono Moj Dobri Nono
Suncane Fontane
Stare Ljubavi
Moja Posljednja I Prva Ljubav
Put U Raj
La Chanson De Lara
Zaustavite Vrijeme
Zivote Moj
Uzmi Ili Ostavi
Nauci Me
Je Suis Malade
Je Suis Nee Ce Jour La

2007 - Olympia CD 2
Tko Mi Je Kriv
Je Cherche Encore
Ti I Ja Smo Jedno
Ave Maria
Terra Mea
Pred Tvojim Vratima
I Ni' Me Stra'
Boze Kako Te Volim
Demain
Sviraj Mi Sviraj
Toutes Mes Lames
De La Ou Tu M'aimes

2007 - The Platinum Collection CD 1
Nono Moj Dobri Nono
Muzika I Ti
Put U Raj
Sve Se Vraca Sve Se Placa
Forca Maestro
Tvoj Glas
Zaboravi Ako Mozes
Ja Sam Pjesma
Ja Slijedim Svoju Zvijezdu
Kad Se Jednom Vratis Ti
Pred Tvojim Vratima
Srecu Cine Stvari Male
Tko Gubi Gubi Sve
Govori Tise
Uvijek Vracam Se Tu
Nije Mi Nije Lako
Sviraj Mi Sviraj
Uvijek Ce Biti Pjesma
Nisam Zena Bez Tebe
Zapjevajmo Prijatelji

2007 - The Platinum Collection CD 2
Nima Splita Do Splita (Feat. Toni Kljakovic)
Na Stradunu
Dubrovacka Zvona
Parkovi
Njezne Strune Mandoline
I Ni Me Stra
Prijatelji
Suncane Fontane
Stare Ljubavi
Sva Su Moja Proljeca U Meni
Mladosti Moja Lijepa Radosti
Larina Pjesma
Ljudi
Moja Posljednja I Prva Ljubavi
Pronadi Put
Cakule O Siromajima
Sutra Je Novi Dan
Na Kusinu
Con Sordino
Konavle Lijepo

2007 - Zaustavi Vrijeme
Zaustavi Vrijeme
Nauci Me
Ti I Ja Smo Jedno
Uzmi Ili Ostavi
Moja Bol
Boze, Kako Te Volim
Ostani Sa Mnom
Tko Mi Je Kriv
Mi Smo Stranci
Nekad I Sad
Zivote Moj
___________________________________________
___________________________________________
Category: Diskografija | Views: 2341 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Tereza Kesovija | Rating: 0.0/0
Total comments: 3
0
3 kiikii   [Entry]
Moze obnova linkova...Hvala!!

0
2 Nedjo   [Entry]
Molim vas ja bi poručio diskografiju TEREZE Kesovije.

0
1 Gabi 10   [Entry]
Hi please new links
Tereza Kesovija - Diskografija (1978-1983) 3.Deo Thanks Thanks

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  March 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2022 | Website builderuCoz |