Wednesday, 2020-08-12, 7:30 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » March » 26 » TAP 011 - Diskografija (1993-2002)
3:44 AM
TAP 011 - Diskografija (1993-2002)

____________________________________________
____________________________________________
1993 - Milenijum Posle [Misterija I] (Tapiri)
1995 - Novi Svet
1996 - Gace
1997 - Mozda Se Vrati Kao Lesi (Maxi)
1998 - Igra
2001 - Cudesna Suma
2002 - 5 Element
____________________________________________
1993 - Milenijum Posle [Misterija I] (Tapiri)
Tapiri
Tiki-Liki
Mogvaj
Svet
Funky Life
Vreme Radi Za Nas
Feel The Pain
Drama
Veliki Blek
Tapirs Nightmare

1995 - Novi Svet
Opasna Po Zivot
Bunda
Bez Tebe
Sume
Mama Tata
Novi Svet
Vojska
Hit
Ruzan San
Prevara
Srbija Sume
Pekara
Extending-Sume

1996 - Gace
Zbog Tebe (Gace)
Televizor
Zene
Vrapci
Tajne
Komsinica Mica
Vuk
Ovca
Ljubav Ne Gleda Na Sat
Sanjaj Me
Muzika Na Safir
Tvoja Mala Lujka

1997 - Mozda Se Vrati Kao Lesi (Maxi)
Mozda Ti Se Vrati Kao Lesi
Moda Od Labuda
Model Iz Sna
Lesi (Unplugged)
Lesi (Instrumental)

1998 - Igra
Jeti Sumadinac (Zlatiborac)
Okreni Broj 95
Lazi Me
Auto Strada
Sto Dana U Mesecu
Igra
Mentol
Dosadan Dan
Sta To Bese 'mozak'
Panika
Podigni Glavu
Ja Mogu

2001 - Cudesna Suma
Grad
Dan Po Dan
Plava
Reka
Kapetan Ladje
Sumnjivo Lice
Djokica
Ljubavna
Sram Te Bilo
Direktor

2002 - 5 Element
Jegulja
Playboy
Duda
Mister Pravi
Ultra Mega Giga Riba
Lajla, Lejlo
Nica
Fitnes
Djilkos
____________________________________________
____________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1048 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, TAP 011 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  March 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |