Tuesday, 2021-10-26, 10:56 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » November » 28 » Suncokret - Diskografija (1975-1979)
6:25 PM
Suncokret - Diskografija (1975-1979)

______________________________________
______________________________________
1975 - Karamustafa
1976 - Gde Ces Biti Lepa Kejo
1976 - Moj Djerdane (Uzivo)
1976 - Oj Nevene
1976 - Rec Titova
1976 - Rock'n'roll Duku Duku
1977 - Brigadirske Pesme
1977 - Moje Bube
1977 - Prvi Sneg (Uzivo)
1978 - Imam Pesmu Za Sve Ljude
1979 - Dlakavo Cudo
1979 - Moras Da Me Zaboravis
1979 - Svice Novi Dan
______________________________________
1975 - Karamustafa
Karamustafa
Moje Tuge

1976 - Gde Ces Biti Lepa Kejo
Gdje Ces Biti Lepa Kejo
Pusto More Pusti Vali

1976 - Moj Djerdane (Uzivo)
Moj Djerdane

1976 - Oj Nevene
Oj Nevene
Tekla Voda

1976 - Rec Titova
Rec Titova

1976 - Rock'n'roll Duku Duku
Rock N Roll Duku Duku (Zoran Modli)
Gili, Gili Blues (Zoran Modli)

1977 - Brigadirske Pesme
Ovog Leta Jedna Ceta
Balada O Lepoj Rosi

1977 - Moje Bube
Kara Mustafa
Ni Sam Ne Znam Kada
Moje Bube
Moje Tuge
Moj Djerdane
Moj Vuk I Moja Krava
Posalji Mi Pismo
Slucaj Raskopcanog Jeleka
Oglas
Uspavanka
Prvi Sneg

1977 - Prvi Sneg (Uzivo)
Prvi Sneg

1978 - Imam Pesmu Za Sve Ljude
Imam Pesmu Za Sve Ljude
Covek Koga Znam

1979 - Dlakavo Cudo
Dlakavo Cudo
Nocna Ptica

1979 - Moras Da Me Zaboravis
Moras Da Me Zaboravis
Zelim Da Se Vratis

1979 - Svice Novi Dan
Svice Novi Dan
Tvoja Mama Gundja Protiv Mene
______________________________________
______________________________________ 
Category: Diskografija | Views: 1350 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Suncokret | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0
1 Omer18   [Entry]
Zasto ove diskografije ne dodajete na MEDIAFIRE ili na MEGA?

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2021 | Website builderuCoz |