Monday, 2020-02-24, 2:52 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » June » 28 » Stidljiva Ljubicica - Diskografija (1981-2010)
5:43 PM
Stidljiva Ljubicica - Diskografija (1981-2010)

_________________________________________________
_________________________________________________
1981 - Osvrni Se Na Mene
1981 - Volim Te (Singl)
1982 - Jesenje Frke
1982 - Osvrni Se Na Mene (Singl)
1984 - Dodir Njeznosti (Promo)
2002 - Slika Vremena (Zlatko Djurasina) (EP)
2010 - 2 Na 1 Collection
2010 - Intervju (Turki Party)
2010 - Unplugged (Singl)
_________________________________________________
1981 - Osvrni Se Na Mene
Moderna Pepeljuga
Ti
Osvrni Se Na Mene
Plavi Dan
S Tobom Ljepse Je
Ne Budali
Djevojke Izlaze U Setnju
Obuci Bakin Kaput
Dok Svjetla Iznad Nas Se Pale I Gase
Jesenje Frke
Neka Crna Slutnja
Jucer
Nemam Nista Sredeno, Ni Sigurno
Olaksanje

1981 - Volim Te (Singl)
Volim Te
Moj Prijatelj Ide U Vojsku

1982 - Jesenje Frke
Tamo Negdje Daleko
Na Istoj Stazi
Ostanimo Zajedno
Djevojka U Plavom Tonu
Jos Koji Dan S Tobom
Crna Macka
(Bacam Novcic I Zovem) Tvoj Broj
Poklon S Neba
Nikad Nemoj Tuzna Biti
Preko Sedam Gora
Ne Idi
Nocni Program

1982 - Osvrni Se Na Mene (Singl)
Osvrni Se Na Mene
Ostajem Sam

1984 - Dodir Njeznosti (Promo)
Dodir Njeznosti

2002 - Slika Vremena (Zlatko Djurasina) (EP)
Slika Vremena
Tako Mi Nedostajes
Price Iz Davnina (Bozicna)

2010 - 2 Na 1 Collection
Moderna Pepeljuga
Ti
Osvrni Se Na Mene
Plavi Dan
S Tobom Ljepse Je
Ne Budali
Djevojke Izlaze U Setnju
Obuci Bakin Kaput
Dok Svjetla Iznad Nas Se Pale I Gase
Jesenje Frke
Neka Crna Slutnja
Jucer
Nemam Nista Sredeno I Sigurno
Olaksanje
Volim Te
Moj Prijatelj Ide U Vojsku
Ostajem Sam
Tamo Negdje Daleko
Na Istoj Stazi
Ostanimo Zajedno
Djevojka U Plavom Tonu
Jos Koji Dan S Tobom
Crna Macka
Bacam Novcic I Zovem Tvoj Broj
Poklon S Neba
Nikad Nemoj Tuzna Biti
Preko Sedam Gora
Ne Idi
Nocni Program

2010 - Intervju (Turki Party)
Intervju 1 Deo
Intervju 2 Deo

2010 - Unplugged (Singl)
Ti (Unplugged)
Jos Koji Dan S Tobom (Unplugged)
_________________________________________________
_________________________________________________
    
_________________________________________________
Category: Diskografija | Views: 779 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Stidljiva Ljubicica | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  June 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |