Monday, 2020-02-24, 3:02 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » June » 12 » Srebrna Krila - Diskografija (1978-2010)
1:28 PM
Srebrna Krila - Diskografija (1978-2010)
________________________________________
Srebrna Krila - Diskografija (1978-2010) 1.Deo - 2.Deo - 3.Deo
________________________________________
1978 - Ana (Singl)
1978 - Volio Sam Tanju (Singl)
1979 - Srebrna Krila
1979 - Zakuni Se Ljubavi (Singl)
1980 - Ja Sam Samo Jedan Od Mnogih
1980 - Ljubio Sam Nadu U Studentskom Gradu (Singl)
1980 - Sreo Sam Ljubav Iz Prve Pjesme
1981 - Kulminacija (Singl)
1981 - Sa-La-La
1982 - Julija I Romeo
1982 - Spremni Za Let (Live In Moscow)
1982 - Zadnja Ploca
1983 - Djevuska
1984 - Ciao Amore
1984 - Uspomena
1984 - Nek Zivi Ljubav
1984 - Poleti Golubice
1986 - 30 U Hladu
1988 - Mangup
1988 - Rascal (Singl)
1991 - Zasto Nisam Miljenica Sudbine
1995 - Ljubav Je Za Ljude Sve
1995 - Tamo Gdje Ljubav Stanuje
1998 - Nebo Vidi, Nebo Zna
1998 - Sanjari I Lutalice
2002 - Djevuska-30 U Hladu (1983-1986)
2002 - Ja Sam Samo Jedan Od Mnogih S Gitarom-Za Ljubav Me Ne Pitaj (1980-98)
2006 - Zlatna Kolekcija
2007 - The Platinum Collection CD 1
2007 - The Platinum Collection CD 2
2007 - Srebrna Krila
2010 - The Platinum Collection
________________________________________
________________________________________
1978 - Ana (Singl)
Ana
Reci Da Me Volis
 
1978 - Volio Sam Tanju (Singl)
Volio Sam Tanju (I Nocu I Danju)
Ja Nisam Kockar
 
1979 - Srebrna Krila
Prva Noc Sa Njom
Lili
Ako Te Zovem Ti Nemoj Doci
Otrove Moj
Julijana
Ja Nisam Kockar
Sanjar Lutalica
Crna Zena
Neka Me Nema Nikada Vise
Znao Je Lijepo Svirat Gitaru
Ana
Volio Sam Tanju (I Nocu I Danju)
 
1979 - Zakuni Se Ljubavi (Singl)
Zakuni Se Ljubavi
Bilo Mi Je Tesko, Bilo Mi Je Zao
 
1980 - Ja Sam Samo Jedan Od Mnogih
Ja Sam Samo Jedan Od Mnogih
Djavo
Kucni Tri Put Na Vrata
Prvi Slatki Grijeh
Pricao Bih Ti O Sebi
Non Stop
Gresnica
Ruku Na Srce, Vrazja Si Cura
Zvali Smo Je Ljilja
Ostani
 
1980 - Ljubio Sam Nadu U Studentskom Gradu (Singl)
Ljubio Sam Nadu U Studentskom Gradu
Sesnaest Godina
 
1980 - Sreo Sam Ljubav Iz Prve Pjesme
Sreo Sam Ljubav Iz Prve Pjesme
S Jeseni Sam Kacu Sreo
Pomozi Mi
Ja Igram Na Sve Ili Nista
Nek Zivi Ljubav
Sesnaest Godina
Samo Ti
Razredne Cure
Otvori Dusu
Mama Ti Ne Zna, A Tatu Nije Briga
Razglednica Iz Provincije
Ljubio Sam Nadu U Studentskom Gradu
 
1981 - Kulminacija (Singl)
Kulminacija
Razglednica Iz Provincije
 
1981 - Sa-La-La
Slomi U Sebi Svoj Bijes
Cha
Silvi
Mi Smo Vjerni Nasoj Ljubavi
Salio Se Ja
Dajem Ti Iz Ljubavi Pet
Brigadirska Pjesma
Fontana Sna
Ne Okreni Se
Reci Mi Istinu
 
1982 - Julija I Romeo
Julija I Romeo
Sesnaest Godina
Ja Nisam Kockar
Kulminacija
Volio Sam Tanju (I Nocu I Danju)
Nek Zivi Ljubav
Ljubio Sam Nadu U Studentskom Gradu
Romani
Kucni Tri Put Na Vrata
Lili
Ana
Sanjar Lutalica
Zakuni Se Ljubavi
Manuela Cha-Cha-Cha
 
1982 - Spremni Za Let (Live In Moscow)
Kucni Tri Put Na Vrata (Live)
Ljubio Sam Nadu (Live)
Razglednica Iz Provicije (Live)
Non-Stop (Live)
Mama Ti Ne Zna, A Tatu Nije Briga (Live)
Sanjar Lutalica (Live)
Kulminacija (Live)
Sesnaest Godina (Live)
Lili (Live)
Samo Ti (Live)
Ja Nisam Kockar (Live)
Nek Zive Ljubav (Live)
 
1982 - Zadnja Ploca
Dolina Naseg Sna
Kad Te Napuste Svi
Ljiljana, Cuvaj Se
Nema Vremena Za Nas
Prastam Ti
Pusti Da Ti Sviram
Reci Da Me Volis
Sezame Otvori Se
Toplo Ljeto
Volim Te Duso
 
1983 - Djevuska
Bongo Bongo
Dal Da Ti Ruku Dam
Di-A-De
Djevuska
Marinela Hvala Ti
Necu Suze Na Tvom Licu
Plavi Snjegovi
Sonja
Ti Mi Se Dopadas
 
1984 - Ciao Amore
Ciao Amore (Izolda I Vlado)
Memory
Reci Da Me Volis
Srest Cemo Se Opet
Evelyn
Ciao Amore (Izolda I Vlado Eng)
Da L' Da Ti Ruku Dam
Razglednica Iz Provincije
Gresnica
Kad Te Napuste Svi
 
1984 - Uspomena
Ana Marija
Cekaj Me
Da Nema Ljubavi
Dijana
Moja Dinastija
Oliva, Olivica
Oprosti Za Sve
Sretno Draga
Stari Moj
Vodim Te U Rio
Zabica
________________________________________
________________________________________
   
________________________________________
________________________________________
1984 - Nek Zivi Ljubav
Je T'aime
I Love You
Ich Liebe Dich
Io Ti Amo
Sagapo
Igramo Se
Nek' Zivi Ljubav
Mali, Mali
Secer
Zastave
 
1984 - Poleti Golubice
Vesna, Vesnice
Kako Ti Pada
Slovenska
Ljubavi Djetinje
Kesten I Papricica
Sudbino Prokleta
Hajdemo
Poleti Golubice
Tumba Tumbo-Bo
 
1986 - 30 U Hladu
Bosiljka
30 U Hladu
Ako Ljubav Opet Nadjem
Jos Ovu Noc
Natasa
Sinisa
Oci Djecaka
Livade
Laka Stvar
Pamti Samo Moje Ime
 
1988 - Mangup
A Ti Si Mangup
Jos Me Poljubi
Bilo Je Mnogo Djecaka
Gad
Losa Djevojka
Sta Ce Mi Oci Te
Ana
Idem Dalje
Prvi Put
Putnici Za Nikuda
 
1988 - Rascal (Singl)
Rascal
Mangup
 
1991 - Zasto Nisam Miljenica Sudbine
Cijeli Zivot Voljet' Cu Te
E Moja Sestrice
Marinero
Ne Igraj Se Vatrom
Ove Noci Zvijezde Blistaju
Sjeti Se
Sretan Ti Praznik Majko
Ti Si Sva Moja Istina
Volim Fanta Janeza
Zasto Nisam Miljenica Sudbine
 
1995 - Ljubav Je Za Ljude Sve
Ljubit Cu Te 8 Sati
Dugo Sam Te Cekala
Ljubav Je Za Ljude Sve
Sto Ce Mi Oci Te
Sve Bih Tebi Dao
 
1995 - Tamo Gdje Ljubav Stanuje
O, Kako Ludo Se Osjecam
Kiss My Body
Bit Cu Prijatelj Tvoj
Ljubi Me Jos
Ne Mogu Da Zaboravim
Prva Ljubav
Sexy, Sexy, Sexy Si Mi Ti
Vodi Me (Tamo Gdje Ljubav Stanuje)
Uvijek Radis Majmuna Od Mene
Bozic Dolazi
 
2007 - The Platinum Collection CD 1
Ana
Volio Sam Tanju (I Nocu I Danju)
Ja Nisam Kockar
Prva Noc Sa Njom
Lili
Sanjar Lutalica
Ljubio Sam Nadu U Studentskom Gradu
Ja Sam Jedan Od Mnogih S Gitarom
Djavo
Non Stop
Sesnaest Godina
Zakuni Se Ljubavi
Nek' Zivi Ljubav
Kucni Tri Put Na Vrata
Razredne Cure
Pricao Bih Ti O Sebi
Ostani
Gresnica
Prvi Slatki Grijeh
Ruku Na Srce, Vrazja Si Cura
Dajem Ti Iz Ljubavi Pet
S Jeseni Sam Kacu Sreo
Mama Ti Ne Zna, A Tatu Nije Briga
Slomi U Sebi Svoj Bijes
Mi Smo Vjerni Nasoj Ljubavi
 
2007 - The Platinum Collection CD 2
Ja Igram Na Sve Ili Nista
Kulminacija
Julija I Romeo
Salio Se Ja
Manuela Cha-Cha-Cha
Marinela, Hvala Ti
Sezame, Otvori Se
Da L' Da Ti Ruku Dam
Cao Amore (Izolda I Vlado)
Razglednica Iz Provincije
Reci Mi Istinu
Posalji Mi Jastuk Na Kome Sanjas
Sreo Sam Ljubav Iz Prve Pjesme
Necu Suze Na Tvom Licu
Plavi Snjegovi
Ljiljana, Cuvaj Se
Fontana Sna
Oprosti Za Sve
Otvori Dusu
Dolina Naseg Sna
30' U Hladu
Mangup
Na Modrom Nebu Iznad Zagreba
Ljubav Je Za Ljude Sve
Vodi Me (Tamo Gdje Ljubav Stanuje)
________________________________________
________________________________________
   
________________________________________
________________________________________
1998 - Nebo Vidi, Nebo Zna
Nebo Vidi, Nebo Zna
Kada Bi Svi (Verzija Dora)
Tako Malo Meni Treba
Mangup
Kada Mi Duso Dodjes Ti U San
Neka Bude Sve (Arena 97)
Kazi
Sada Znam
Hej, Gdje Su Dani Ti
Kada Bi Svi
Divno Je Znati (Dora 96)
Boli Me (Hrf 97)
 
1998 - Sanjari I Lutalice
Ana
Ja Nisam Kockar
Lili
Volio Sam Tanju
Sanjar, Lutalica
Vino Na Usnama
Znao Je Ljepo Svirati Gitaru
Prva Noc Sa Njom
Zakuni Se Ljubavi
Nek' Zivi Ljubav
Ja Sam Jedan Od Mnogih Sa Gitarom
Bilo Mi Je Tesko, Bilo Mi Je Zao
Ako Te Zovem Ti Nemoj Doci
Kulminacija
Ljubio Sam Nadu U Studentskom Gradu
Romani
Kucni Tri Put Na Vrata
Julija I Romeo
Sesnaest Godina
Manuela Cha-Cha-Cha
 
2002 - Djevuska-30 U Hladu (1983-1986)
Marinela Hvala Ti
Plavi Snjegovi
Di-A-De
Djevuska
Bongo Bongo
Ti Mi Se Dopadas
Sonja
Dal Da Ti Ruku Dam
Necu Suze Na Tvom Licu
Pamti Samo Moje Ime
Posalji Mi Jastuk Na Kome Sanjas
Bosiljka
30 U Hladu
Ako Ljubav Opet Nadjem
Jos Ovu Noc
Natasa
Sinisa
Oci Djecaka
Livade
Laka Stvar
 
2002 - Ja Sam Samo Jedan Od Mnogih S Gitarom-Za Ljubav Me Ne Pitaj (1980-98)
Ja Sam Samo Jedan Od Mnogih
Djavo
Kucni Tri Put Na Vrata
Prvi Slatki Grijeh
Pricao Bih Ti O Sebi
Non Stop
Gresnica
Ruku Na Srce, Vrazja Si Cura
Bila Bi To Super Stvar (Vlado Kalember)
Zvali Smo Je Ljilja
Ostani
Zaboravi Sve (Vlado Kalember)
Za Ljubav Ne Pitaj (Vlado Kalember)
Zena Uspomena (Vlado Kalember)
Mi Smo Prvaci (Vlado Kalember)
Snjezana (Vlado Kalember)
Pitas, Pitas (Vlado Kalember)
Srest Cemo Se Opet (Vlado Kalember)
Zlatni Saran (Vlado Kalember)
Pusti Mene, Lutalicu (Vlado Kalember)
 
2006 - Zlatna Kolekcija
Ana
Volio Sam Tanju (I Nocu I Danju)
Ja Nisam Kockar
Prva Noc Sa Njom
Lili
Sanjar Lutalica
Zakuni Se Ljubavi
Bilo Mi Je Tesko, Bilo Mi Je Zao
Ja Sam Jedan Od Mnogih S Gitarom
Kucni Tri Put Na Vrata
Ljubio Sam Nadu U Studentskom Gradu
Sesnaest Godina
Nek Zivi Ljubav
Kulminacija
Manuela Cha-Cha-Cha
Salio Se Ja
Julija I Romeo
Ljiljana Cuvaj Se
Dolina Naseg Sna
Posalji Mi Jastuk Na Kome Sanjas
Ciao Amore
Oprosti Za Sve
30 U Hladu
 
2007 - Srebrna Krila
Sreo Sam Ljubav Iz Prve Pjesme
S Jeseni Sam Kacu Sreo
Pomozi Mi
Ja Igram Na Sve Ili Nista
Nek Zivi Ljubav
Sesnaest Godina
Samo Ti
Razredne Cure
Otvori Dusu
Mama Ti Ne Zna, A Tatu Nije Briga
Razglednica Iz Provincije
Ljubio Sam Nadu U Studentskom Gradu
 
2010 - The Platinum Collection
Ja Nisam Kockar
Zakuni Se Ljubavi
Lili
Sanjar Lutalica
Volio Sam Tanju (I Nocu I Danju)
Ana
Prva Noc Sa Njom
Ljubio Sam Nadu U Studentskom Gradu
Bilo Mi Je Tesko, Bilo Mi Je Zao
Sesnaest Godina
Posalji Mi Jastuk Na Kojem Sanjas
Ja Sam Samo Jedan Od Mnogih Sa Gitarom
Julija I Romeo
Kucni Tri Put Na Vrata
30 U Hladu
Dolina Naseg Sna
Manuela Cha-Cha-Cha
Salio Se Ja
Nek Zivi Ljubav
Kulminacija
Ljiljana Cuvaj Se
Oprosti Za Sve
Ciao Amore (Izolda I Vlado)
________________________________________
________________________________________
   
________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1329 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Srebrna Krila | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  June 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |