Thursday, 2022-06-30, 1:00 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » November » 29 » Sladjana Milosevic - Diskografija (1977-2008)
2:40 AM
Sladjana Milosevic - Diskografija (1977-2008)

____________________________________________
____________________________________________
1977 - Au, Au (Singl)
1978 - Simpatija (Singl)
1979 - Gorim Od Zelje Da Ubijem Noc
1981 - Recept Za Ljubav (Singl)
1983 - Neutral Design
1984 - Princeza
1988 - Alexandra Sladjana Milosevic & Darko Kraljic
1998 - Harmony
2002 - Animal Tested
2002 - Metomorphosis I
2002 - Metomorphosis II
2002 - Metomorphosis III
2008 - Fantasticno Putovanje
____________________________________________
1977 - Au, Au (Singl)
Au, Au
Upali Svetlo

1978 - Simpatija (Singl)
Simpatija
Baby

1979 - Gorim Od Zelje Da Ubijem Noc
Ocigledno Nije Mi Svejedno
Pusti Neka Stvari Teku Svojim
Gorim Od Zelje Da Ubijem Noc
Amsterdam
Moja Cudna Putovanja
Cuvaj Me
Moj Brat Po Pesmi
Kontrolisi Se

1981 - Recept Za Ljubav (Singl)
Recept Za Ljubav
Srecan Ti Rodjendan

1983 - Neutral Design
Das Licht Von Kairo (Svetla Kaira)
New York
Hey, Little Boy
Klovn I Smrt
Miki, Miki
Neko Je Tu
Nad Tobom Andjjeli Imaju Moc
Ja Sam Neka Cudna Vrsta

1984 - Princeza
Princeza (Negde Izvan Planeta)
Starlight

1988 - Alexandra Sladjana Milosevic & Darko Kraljic
Ljubav, Ah Ljubav
Novela
Bez Nade
Tha Trill
Suvise Sam Tuzna
Oprosti
Ponekad
Two Of A Kind

1998 - Harmony
Harmony
Prvi Sneg (Dolazi Zima)
Moj Brat Po Pesmi
Jednom Ce Neko
Samsara
Das Licht Von Kairo
Ja Sam Neka Cudna Vrsta
Nad Tobom Andjeli Imaju Moc
Times Are Changing
Two Of A Kind
Ponekad
The Thrill (New Love)
Oprosti
Bez Nade
Ljubav, Ah Ljubav
Novela
Suvise Sam Tuzna
Princeza

2002 - Animal Tested
My Cross Is Bleeding
Purple
A View From The Balcony
U Mojoj Basti Raste Cudno Cvece
Sexy Dama II
Bori Se
Uniform
Detonatori
Legalize Freedom
Vojnik (Soldier Blue)
Ko Ce Reci Ljudima
Biodegradable
Karmic Illusion

2002 - Metomorphosis I
Fantasticno Putovanje
Baby
Upali Svetlo
Neko Je Tu
Nad Tobom Andjeli Imaju Moc
Ja Sam Neka Cudna Vrsta
Au, Au
Sexy Dama
Ko Ce Reci Ljudima
Pusti Neka Stvari Teku Svojim Tokom
Klovn I Smrt
Recept Za Ljubav
Srecan Ti Rodjendan
Amsterdam
Moj Brat Po Pesmi

2002 - Metomorphosis II
Moja Cudna Putovanja
Gorim Od Zelje Da Ubijem Noc
Ocigledno Nije Mi Svejedno
Das Licht Von Kairo (Svetla Kaira)
Prvi Sneg (Dolazi Zima)
Times Are Changing
No, No, No (Toy Boy)
Hey, Little Boy
New York
Specification
Drzi Me Za Ruku
Miki Miki
Sexy Dama II
My Cross Is Bleeding
Vojnik
Dosta Suza
Princeza

2002 - Metomorphosis III
Harmony
Prvi Sneg (Dolazi Zima)
Moj Brat Po Pesmi
Jednom Ce Neko
Samsara
Das Licht Von Kairo
Ja Sam Neka Cudna Vrsta
Nad Tobom Andjeli Imaju Moc
Times Are Changing
Two Of A Kind
Ponekad
The Thrill (New Love)
Oprosti
Bez Nade
Ljubav, Ah Ljubav
Novela
Suvise Sam Tuzna
Princeza

2008 - Fantasticno Putovanje
Fantasticno Putovanje
New York
Das Light Von Kairo (Svetla Kaira)
Recept Za Ljubav
Prvi Sneg (Dolazi Zima)
Au, Au
Simpatija
Sexy Dama
Moj Brat Po Pesmi
Ja Sam Neka Cudna Vrsta
Hey, Little Boy
Miki, Miki
Srecan Ti Rodjendan
Legalize Freedom
Amsterdam
Ko Ce Reci Ljudima (Istinu O Nama)
Times Are Changing
Dosta Suza
Bez Nade
Princeza (Duet With Dado Topic)
Pod Zlatnim Suncem Srbije (Bonus Track)
____________________________________________
____________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1628 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Sladjana Milosevic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2022 | Website builderuCoz |