Wednesday, 2020-08-12, 6:21 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » April » 9 » Sinobusi - Diskografija (2004-2010)
2:59 AM
Sinobusi - Diskografija (2004-2010)

_______________________________________________
_______________________________________________
2004 - Sometimes We're Travelling
2005 - Nekad Jurimo Kroz Polja, A Nekad Stojimo U Stanicama
2007 - Neki Noviji Klinci I ... (Obrade Djoleta Balasevica)
2007 - U Pravcu Jablanova
2010 - Vagon Za Provetravanje Tunela
Bonus Video
_______________________________________________
2004 - Sometimes We're Travelling
Lowlanders Blues
Early In The Morning
In The Bottle
It Hurts Me Too
Down By The Lake
Hellish Day
When Magpies Stare At Me
Catch The Chicken
Memories Of Srem
Defeated On My Feet
A White Spot

2005 - Nekad Jurimo Kroz Polja, A Nekad Stojimo U Stanicama
Lowlanders Blues
U Rano Jutro Opet Bude Me Dan
In The Bottle
Boli I Mene
Kraj Jezera
Pakleni Dan
Kada Svrake Bulje U Mene
Catch The Chicken
Secanje Na Srem
Porazen U Svom Kaputu
Bela Tacka

2007 - Neki Noviji Klinci I ... (Obrade Djoleta Balasevica)
Tizzies - Mirka
Tetrapank - Lepa Profina Kci
Piknik - Nikad Kao Bane
Djarma & Metkovi - Moj Stari Friend
Zbogom Brus Li - Jadna I Bedna 2007
Lost Propelleros - Pesma O Jednom Petlu
Drum'n'zez Feat Zagor & Piknik - Al' Se Nekad Dobro Jelo
Pero Defformero - Jaroslava
Cucuk Stana Hc Orchestra - U Razdeljak Te Ljubim
Super S Karamelom - Pa Dobro Gde Si Ti
Prolece - Oprosti Mi Katrin
Nekropolis - Ziveti Slobodno
Zivot Je More
Sing Sing Singers - Baby Blue
The Groovers - Predlog
Crosspoint - Devojka Sa Cardas Nogama
Lee Man - Limanska
Signum - D Mol
Mitesers - Plava Balada
Crash 2 - Crni Labud
Highway - Neki Novi Klinci

2007 - U Pravcu Jablanova
U Pravcu Jablanova
Moje Ruke Sad Su Ptice
Camac Na Tisi
Ladja
Bulevar Srece
Where Is The Freedom
Prasina
If I Had Possession Over Judgement Day
Jutro Je Sebi Prokrcilo Put
Bluez Je Djavo
Predosecaj
Cekanje

2010 - Vagon Za Provetravanje Tunela
Intro Tema Iz Filma Mala Pljacka Vlaka
Super Bejbe
Bluz Novog Dana
Obasjaj Nam Put
Svitac
Mirna Backa
Ravnodusna Pesma
Ja Moram Da Te Vidim Sto Pre
Wayfaring Stranger
Rasrksce
Nadomak Oka
Srebrna Strela
Beskrajna Pruga

Bonus Video
Ravnodusna Pesma
_______________________________________________
_______________________________________________
   
_______________________________________________
Category: Diskografija | Views: 900 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Sinobusi | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  April 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |