Saturday, 2019-10-19, 5:20 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » August » 1 » Sandi Cenov - Diskografija (1990-2012)
1:10 AM
Sandi Cenov - Diskografija (1990-2012)

______________________________________________
Sandi Cenov - Diskografija (1990-2012) 1.Deo - 2.Deo
______________________________________________
1990 - LP
1993 - Ljubav Za Sve
1994 - U Tvojim Mislima
1995 - Neka Trese, Neka Udara
1997 - Unplugged
1998 - Neke Pjesme Ljubavne
2000 - Navike
2001 - Sve Je Tu
2004 - Popravi Mi Dan
2007 - Sandiland
2010 - Sve Sto Imam (Best Of)
2012 - Remixi
2012 - To Je To
______________________________________________

______________________________________________
1990 - LP
Cokolada
Daj, Daj, Daj
Debeljuca
Valentina
Zasto Sam Plakao Nocas
Telefon
Tulum
Kome Zvona Zvone
Viki
Dija, Dija

1993 - Ljubav Za Sve
Nebo
Ljubav Za Sve (Feat. E.T.)
Svaku Noc, Kad Si Sam
We All Need Love

1994 - U Tvojim Mislima
U Tvojim Mislima
Kad Srce Kaze Da
Molitva Za Tebe
Kad Ostanes Sam
Pijana
Nikad Ne
Nebo
Ni Na Sjever, Ni Na Jug

1995 - Neka Trese, Neka Udara
Zena Budi Mi Ti
Jako Dobar Dan
Glava Boli
Lice
A Kad Dodje Proljece
Ljubi, Ne Diraj
Ostani S Njim
Propalo Je Sve
Malena
Ako Boga Znas

1997 - Unplugged
Vrijeme Novih Ljubavi
Ni Na Sjever, Ni Na Jug
Kad Ostanes Sam
Zadnji Romantik
Ako Boga Znas
Propalo Je Sve
Kao Nekada
Svaku Noc Kad Si Sam (Bivse Djevojke)
Molitva Za Tebe
Zena Budi Mi Ti
Nebo
A Kad Dodje Proljece (Ft. Gazde)

1998 - Neke Pjesme Ljubavne
Neka Zaborave Me Svi
Pjevaj Sve
Nije To Strah
Sunce Moje To Si Ti
Kuhinja
Malena
Tebe
Nema Sto Izgubiti
Lud Sam Za Tobom
Vrijeme Novih Ljubavi
Kljuc U Bravi
Zadnji Romantik
Malena (Instrumental)

2000 - Navike
Rano Je Za Kraj
Ne Diraj Mi Navike
Prava Priea
Sada Nakon Svega
Ako Me Ne Volis
Zima U Sarajevu
Zasto Se Ljudi Rastaju
Do Tebe Mi Nema
Zbog Jedne Lane
Reci Joj
E Da Mi Je
______________________________________________
______________________________________________
    
______________________________________________

______________________________________________
2001 - Sve Je Tu
Ipak Nazvat Cu Ja
Ajme!
Nikol
Gdje Si Bila Do Sad
Barbike
Doris Je Vozila Mini Moris
Hvala Ti
Mi Vodimo Ljubav
Sve Je Tu
Mami Za Rodjendan

2004 - Popravi Mi Dan
Popravi Mi Dan
Branka
Ajde, Idi
Svaku Tvoju Tajnu Znam
Naucila Si Me
1 Na 1
Zestok Momak
Sve Sto Imam
Kao Nekada
Za Mene Rodjena

2007 - Sandiland
Nemirna (Biti Lud)
Marija
Kako Cu Zivjeti Bez Nje (Ft. Leo)
To Si Htjela
Tamnica
Moja Ruza
Kad Mi Nije Sudjeno
Dovoljno Dobar
Ja Ne Znam Kako
Stranac
Sve Je Ona Meni (Hold On Rmx By Dj Pucko)
Branka (Club 2007 Rmx By Dj Pucko)

2010 - Sve Sto Imam (Best Of)
Sve Sto Imam
Malena
Marija
Zbog Jedne Lane
Zena Budi Mi Ti
Branka
To Si Htjela
Pjevaj Sve
Ja Ne Znam Kako
E, Da Mi Je
Presuti (Pijana Budalo)

2012 - Remixi
Vrijeme Novih Ljubavi (D.J. Mascho Remix)
Malena (Club Mix)
Covjek Bez Imena (Luca Del Mar Remix)
U Tvojim Mislima (D@D 2005 Remix)
Nebo (D.J. Strato Remix)
To Je To (D.J. Deni Extended Mix)
Nemirna (Dj Crny Remix)
Daj Mi Vina (D.J. Pucko Remix)
Malena (D.J. Crny Rmx 2010)
Da Je Srece Bilo (D.J. Pucko Remix)
Majko Stara (D.J. Pucko Remix)
Covjek Bez Imena Feat. D.J. Pucko (Club Remix)

2012 - To Je To
To Je To
Za Nas Ljude Izgubljene
Jelo, Jelena
Stoljeca Ne Menjaju Ljude
Vecera S Doruckom
Ja Nisam Tu
Da Mogu Biti Njen
Covjek Bez Imena
Gotovo Je S Nama
I Staro I Novo (Bonus)
Jelo, Jelena (Unplugged Symphonic)
______________________________________________
______________________________________________
    
______________________________________________
Category: Diskografija | Views: 887 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Sandi Cenov | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  August 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2019 | Website builderuCoz |