Saturday, 2022-06-25, 7:21 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » July » 17 » Ruz - Diskografija (1988-2003)
1:44 AM
Ruz - Diskografija (1988-2003)

___________________________________________________
___________________________________________________
1988 - Jos Jedan Ples
1989 - Nocno Kupanje
1992 - Cuvari Ljubavi
1993 - No 4
1995 - Kao Nekada
2003 - Trajem (Vuk Rosandic)
___________________________________________________
1988 - Jos Jedan Ples
Zubarka
Vetar
Dodji
Begunac
Sedam Okova
Oci Tvoje
Ne Reci
Zasto Me Ne Voli, Kad Sam Joj Najdrazi
Jos Jedan Ples

1989 - Nocno Kupanje
Nemica
Vino I Masline
Natasa
Amerikanka
Kraj Dunava
Devojka Sa Obale Slonovace
Nocno Kupanje
Ostrvo Secanja
Crveni Mesec

1992 - Cuvari Ljubavi
Debeljko
Ima Nesto U Tvojim Ocima
Malena
Kisa
Voditeljka
Irena
Citadela
Opasna Zona

1993 - No 4
Samo Za Nju
Usamljeno Srce
Sosana
Sta Dvoje Rade
Ja Znam
Moja Si
Kad Pogledam U Noc
Da Li Da Odem
Kao San

1995 - Kao Nekada
Daleko Od Tebe
Jednom Nedeljno
Kao Nekada
Ona Zna
One Noci
Pusti Da Te Ljubim
S Njom Bih Delio Bas Sve
Sizika

2003 - Trajem (Vuk Rosandic)
Trajem
Neka Bude Po Tvome
Volim Te
Svetlo Plavo
Ljubav
Ponovo
Kisni Dan
Zasto Me Ne Volis
Glupa Prica
___________________________________________________
___________________________________________________
    
___________________________________________________
Category: Diskografija | Views: 2223 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Ruz | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  July 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2022 | Website builderuCoz |