Monday, 2022-06-27, 2:01 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » November » 29 » Rezonansa - Diskografija (1975-2005)
8:15 PM
Rezonansa - Diskografija (1975-2005)

___________________________________________
___________________________________________
1975 - Nemoj Meni
1975 - Nemoj Meni Branit Moja Nano
1975 - Trci Cule
1976 - Eno Aviona
1976 - Hajde Duso Da Igramo Malo
1977 - Neka Svijet Bude Orkestar
1978 - Tamo Preko Dunava
1979 - Jedno Vece U Hotelu
1981 - Profesija Muzicar
1985 - Rezonansa
1991 - Hitovi
2005 - Spontana Pesma
___________________________________________
1975 - Nemoj Meni
Nemoj Meni Branit Moja Nano
Moj Tata U Deset

1975 - Nemoj Meni Branit Moja Nano
Sa Suncem Ranim
Ja Pripadam Njemu
Alaj Bi Se Zabavljala
Ganga O Prolaznosti
Ti Putujea Danas
Curica
Slikarka
Plug I Konje Ostavio Dika
Gradska Tema Sa Tramvajem

1975 - Trci Cule
Trci Cule
Gradska Tema Sa Tramvajem

1976 - Eno Aviona
Eno Aviona
Ne Znam Gdje Cu Sad

1976 - Hajde Duso Da Igramo Malo
Hajde Duso Da Igramo Malo
Slikarka

1977 - Neka Svijet Bude Orkestar
Neka Svijet Bude Orkestar
Saraj Poljem

1978 - Tamo Preko Dunava
Tamo Preko Dunava
Vjeruj Mi

1979 - Jedno Vece U Hotelu
Jedno Vece U Hotelu
Kad Cu Te Vidjeti Opet

1981 - Profesija Muzicar
Radni Dan
Sta Biva Sa Zivotom
Kad Te Napusti Neko
Mirno Idem Krivim Putem
Spontana Pjesma
Povratak U Bosnu
Brazil Tropical
Profesija Muzicar
Da Li Je To Ljubav
Republika

1985 - Rezonansa
Programiraj Me
Dan Za Kraj
Zaboravi Sve
Ne Budi Sjetna Budi Pametna
Usporit Cu
Promijenise
Lana
Jedan Korak Dalje
Mome Djedu
Pita Od Jabuka

1991 - Hitovi
Ganga O Prolaznosti
Curica
Slikarka
Plug I Konje Ostavio Dika
Sta Biva Sa Zivotom
Oj Devojko Janje Moje Malo
Daj Mi Snage
Ja Sam Vlast
Mirno Idem
Tamo Preko Dunava
Prolaz Molim Kuda To Vodi
Radni Dan
Republika
Hajde Duso Da Igramo Malo
Nemoj Meni Branit Moja Nano
Evo Aviona
Spontana Pesma
Saraj Poljem
Trci Cule
Alaj Bi Se Zabavljala

2005 - Spontana Pesma
Ganga O Prolaznosti
Curica
Slikarka
Plug I Konje Ostavio Dika
Sta Biva Sa Zivotom
Oj Devojko Janje Moje Malo
Daj Mi Snage
Ja Sam Vlast
Mirno Idem
Tamo Preko Dunava
Prolaz Molim-Kuda To Vodi
Radni Dan
Republika
Hajde Duso Da Igramo Malo
Nemoj Meni Branit Moja Nano
Evo Aviona
Spontana Pesma
Saraj Poljem
Trci Cule
Alaj Bi Se Zabavljala
___________________________________________
___________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1652 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Rezonansa | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0
1 grujic branislav   [Entry]
1991 - Hitovi

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2022 | Website builderuCoz |