Thursday, 2022-06-30, 0:49 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » November » 29 » Ranko Slijepcevic - Diskografija (1995-2012)
0:05 AM
Ranko Slijepcevic - Diskografija (1995-2012)

Ranko Slijepcevic - Diskografija
(1995-2012) 1 Deo - 2 Deo
___________________________________________
1995 - Ne Daj Mi Samom Kroz Noc
1995 - Pesme Iz Drezveja (Ivan Stipic)
2000 - Dani Od Samoce
2001 - Kad Tisina Govori
2002 - Azil
2003 - Nocna Ploca
2004 - Sum Nevidljivog Svijeta
2004 - Unplugged (Studio M, Novi Sad) CD 1
2004 - Unplugged (Studio M, Novi Sad) CD 2
2012 - Iz Ahive
___________________________________________
___________________________________________
1995 - Ne Daj Mi Samom Kroz Noc
To Nisi Ti
Vozovi Opet Jugom Putuju
Opet Je Na Tebe Noc Mirisala
Ne Idi Sad
Iznad Oblaka
Kad Oci Zatvorim
Harmonika Je Svirala
Bez Tebe
Ako Se Nekad ...
Snovidenje
Daleko Je More
Ne Daj Mi Samom Kroz Noc

1995 - Pesme Iz Drezveja (Ivan Stipic)
Galeb I Ja
Mladosti
Vjeruj Mi
Cesarica
Bezdan
Dodavola Sve
Lijepa Bez Duse
Stine
Ti Samo Budi Dovoljno Daleko
Da Li Znas Da Te Volim
Kljuc Zivota
Nokturno
Sto To Bijese Ljubav
Magdalena
Otkako Te Ne Volim
Romanca

2000 - Dani Od Samoce
Nostalgija
Prije No Utones U San
Molitva
Ako Se Nekada Bidemo Sreli
Sta Te Meni Vodilo
Dan Ljubavi
Znat Cu Da Si Ti
Izgubljeno
Ne Daj Mi Samom Kroz Noc
Noci Od Pjesme Od Samoce Dani

2001 - Kad Tisina Govori
Sklopi Oci
Kad Je Covek Sam
Beograd - Novi Sad
Kad Tisina Govori
Opet Je Na Tebe Noc Mirisala
Vozovi
Da Ti Cujem Glas
Jesi L' Svoju Srecu Nasla'
Slika Uljana
Molitva (Bonus)
Ne Daj Mi Samom Kroz Noc (Bonus)
Noci Od Pjesme (Bonus)

2002 - Azil
Cuo Sam Srce
Dodirljivi Snovi
Ponovo Kisa
Kad Se Jednom Rastanemo
Ljeto
Okretah Se Kradom
Presuda
U Ime Minulih Dana
Sjena Druge Sjene
Slika Uljana
Da Ti Cujem Glas
Dan Ljubavi
Znaci Otudjenja
Ako Svratis
Pismo Prijatelju
Vrijeme Neko Proslo
Otrgnuce
___________________________________________
___________________________________________

___________________________________________
2003 - Nocna Ploca
Vozovi Opet Jugom Putuju
Iznad Oblaka
Beograd - Novi Sad
Opet Je Na Tebe Noc Mirisala
Daleko Je More
Sklopi Oci
Slika Uljana
Molitva
Nostalgija
Snovidenje
Ne Daj Mi Samom Kroz Noc
Noci Od Pjesme Od Samoce Dani
Da Ti Cujem Glas
Kad Je Covek Sam
Ako Se Nekada Bidemo Sreli
Znat Cu Da Si Ti

2004 - Sum Nevidljivog Svijeta
Paspartu
Prvi Ples
Lena
Dobra Vijest
Tribunia
Zagubljeno Dvoriste
Rasklimani Alibi
Sum Nevidljivog Uma
Hamburg
Kocina Pesma
Ni Tu Ni Tamo
Perpetum Mobile
Izmaglica
Autoput Bg - Ns
Katarza
Tajna Sobe 347
Prije No Utones U San

2004 - Unplugged (Studio M, Novi Sad) CD 1
Prije No Utones U San
Ranko Prvi Put Prica
Opet Je Na Tebe Noc Mirisala
Ranko Drugi Put Prica
Iznad Oblaka
Znat Cu Da Si Ti
Sklopi Oci
Ranko Trici Put Prica
Autoput Bg - Ns
Ranko Cetvrti Put Prica
Molitva
Gost Prvi Pero Zubac
Harmonika Je Svirala
Ne Idi Sad
Ranko Peti Put Prica
Slika Uljana
Kad Je Covek Sam
Gost Drugi Vladimir Savcic Cobi
Nosena Vetrom (Cobi)
Sad Cobi Prica
Vreme Posteno (Cobi)
O Lola (Cobi)

2004 - Unplugged (Studio M, Novi Sad) CD 2
Ranko Sesti Put Prica
Za Nju Ne Pjevam Vise
Gost Dusko Trifunovic
Sve Ce Na Svoje Doci
Ranko Sedmi Put Prica
Ljubav Je Prokleta
Ranko Osmi Put Prica
Ornament
Ranko Deveti Put Prica
Jesi L' Svoju Srecu Nasla
Gost Ivan Stipic
Moj Galebe (Ranko & Ivan)
Vozovi
Nedaj Mi Samom Kroz Noc
Ranko Deseti Put Prica
Noci Od Pjesme

2012 - Iz Ahive
Zavedi Me
Izmedju Neba I Mora
Kome Da Verujem
Prije Ili Kasnije
Oprostio Sam Sve
A Ko Ce Znati
Povedi Me
Ti Si Ta
Ornament
Mostarske Kise 1 Deo
Mostarske Kise 2 Deo
___________________________________________
___________________________________________
MIRROR LINKOVI 1 Deo - 2 Deo
___________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1362 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Ranko Slijepcevic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2022 | Website builderuCoz |