Thursday, 2022-07-07, 7:34 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » March » 2 » Rambo Amadeus - Diskografija (1988 - 2009)
4:08 AM
Rambo Amadeus - Diskografija (1988 - 2009)

Rambo Amadeus - Diskografija (1988 - 2009) 1.Deo - 2.Deo
____________________________________________
1988 - O Tugo Jesenja
1989 - Hocemo Gusle
1991 - Psiholosko Propagandni Komplet M-91
1993 - KPGS (Live)
1994 - Izabrana Dela (1989-1994)
1995 - Muzika Za Decu
1996 - Mikroorganizmi
1997 - Titanik (Limited Edition)
1998 - Koncert V Kud France Presern
1998 - Metropolis B (Tour De Force)
1998 - Zbrana Dela 1
1998 - Zbrana Dela 2
2000 - Cobane Vrati Se
2000 - Don't Happy Be Worry
2002 - Bolje Je 1 Vruce Pivo Nego 4 Ladna
2005 - Oprem Dobro
2008 - Hipisizik Metafizik
2009 - Total Kontakt (Rambo & Darko Vlaovic)
____________________________________________

____________________________________________
1988 - O Tugo Jesenja
Vanzemaljac
Fala Ti Majko
Video
Gaudemaus
Zivotinjo Mikroskopska
Rambo Amadeus
Rambo Amadeus (Verzija II)
Pilot Babo
Manijak
Amadueus Kolo 
Beton

1989 - Hocemo Gusle
Balkan Boj
Santa Maria
Glupi Hit
Beton
Intelektualac
Pilot Babo
Sanela
Zdravo Damo
Samit U Buregdzinici Laibach (Case Lomim)
Sokolov Greben

1991 - Psiholosko Propagandni Komplet M-91
Nagib
Jemo Voli Jem
Nazif
Karamba Karambita
Ja
Tehnika Drzavnog Udara
Godine Kurcu Prolaze
Vrag Ne Spava
Halid Invalid Hari
Smrt Popa Mila
Manijak

1993 - KPGS (Live)
K.P.G.S. Oda Radosti
Bojler Protiv Bojlera
Karamba Karambita
Elektricno Oro
B-Ton
Hej Zivote Varalice Stara
Mala Jebo Te Ja...
Prijatelju (Mrs U Pizdu Materinu)
Mix No 2746-12
Kataklizma Komunizma
Opojne Droge Su Opasne...
Prdez U Kadi, Dim Na Vodi
H.I.H.
Kraj

1994 - Izabrana Dela (1989-1994)
Gongo
Djede Niko
Vanzemaljac
Ja
Case Lomim
Nagib
Vrijeme Tece
Smrt Popa Mila
Intelektualac
Glupi Hit
Jemo Voli Jem
Zene
Beton
Oksymoron
Loza Konjak

1995 - Muzika Za Decu
ABVGD
Popaj i Bazda
Kojot Kosta
Pera Detlic
Kapetan Kuka
Gargamel
Patak Daca
Hromi Daba
Tom i Dzeri
Dusko Dugousko
Braca Dalton
Sex

1996 - Mikroorganizmi
Mikroorganizmi
Alo Pozega
Smrt No. 2
Evribadi Dens (nau)
Mango Chutney Joungle
Ray Ban Protiv Linguafona
Linguafon Protiv Jona Knesija
Oklopno Rave Kolo Gucha 2001 GTLX
Ne Dozvoli Sudbo ...

1997 - Titanik (Limited Edition)
Zreo Za Penziju
Sakom U Glavu
Otis'o Je Svak Ko Valja
L.M. Hit
F.G.M.
Titanik
Sado Mazo (Idemo Dalje)
Kralj Nikotina
Ulizica
Jaje I Virsla

1998 - Koncert V Kud France Presern
Titanik
Penzija
Sakom U Glavu
Balkan Boy
I.M. Hit
Beton
Zganje Rave
Po Sumama (Of The Rising Sun)
Amerika I Engleska
F..... I Raja
Prijatelju
F.A.P. Masina
Pomladna Voda

1998 - Metropolis B (Tour De Force)
Andante Con Variazioni
Scherzo
Marcia Funebre (Sulla Morte D'un Eroe)
Quasi Una Fantasia
Attaca Subito
Adagio Malicioso
Senza Sordini
Grave Agitato
Moderato Ma Non Troppo
Vivace Gracioso
Legieramente
Con Fuoco
Largo Con Brio
Con Spirito
Con Moto
Allegretto Tranquillo
Grave Stirando Piacevole
Tres Modere
Triste, Sans Retenir
Largo Con Espressione
____________________________________________
____________________________________________

____________________________________________
1998 - Zbrana Dela 1
Smrt Popa Mila Jovovica
Vrijeme Tece
Video
Zivotinjo Mikroskopska
Santa Marija
Fala Ti Majko
Balkan Boj
Halid Invalid Hari
Prijatelju
Djede Niko
Intelektualac
Inspektor Nagib
Abvgd
Free Mandela
Sokolov Greben

1998 - Zbrana Dela 2
Vrag Ne Spava
Zdravo Damo
Kpgs
Loza Konjak
Ja
Vanzemaljac
Covek Sam, Zeno
Gongo
Oximoron
Manijak
Nazif
Amerika I Engleska
Glupi Hit
Jemo Voli Jem
Sex Jingles
Samit U Burekdzinici Laibach
Tehnika Drzavnog Udara
Didu Lidu

2000 - Cobane Vrati Se
Izadjite Molim (Variola Vera)
Moj Skutere
Don't Happy, Be Worry
Laganese
Svancwald Klinik
Hej Haj Barikade
Maroko, Zemljo Obecana
Tesko Gorko Lako (Svakom Ludom Mornaru)
Samrt Time (Djesi Djenis)
Kukuruz Za Moju Bivsu Dragu
Cobane, Vrati Se

2000 - Don't Happy Be Worry
Izadjite Molim (Variola Vera)
Moj Skutere
Don't Happy, Be Worry
Laganese
Svancwald Klinik
Hej Haj Barikade
Maroko, Zemljo Obecana
Tesko Gorko Lako (Svakom Ludom Mornaru)
Samrt Time (Djesi Djenis)
Kukuruz Za Moju Bivsu Dragu
Cobane, Vrati Se

2002 - Bolje Je 1 Vruce Pivo Nego 4 Ladna
Bolje 1 Vruce Pivo Neg 4 'Ladna
Predrasude
Maroko, Zemljo Obecana
Dje Si Djenis
Rambovo Normalno Kolo
Cobane Vrati Se
Kako Se Zapravo Pravi Hit
Variola Vera
Asik Mlaka Vodo Meraklijska
Otis'o Je Svak' Ko Valja
Prijatelju (Ispod Saca)
Prijatelju (Na Rostilju)
Kad Bi Sve Zene Na Svetu
Sega Mega
Evribadi Dens Nau
Ja Sam Robot U Srcu I Dusi
Motel Cernobil
Na Ovim Prostorima (Bend AID Za Rakiju)

2005 - Oprem Dobro
Komedija, Tragedija, Drama
Demode
Adrenalin
Ashik Mlaka Vodo Meraklijska
Turbo Folk
Hit Ljeta, Mega Remix
Plastik Fantastik
Dik Tu Kava
Regiment Po Cesti Gre
Bumbarov Let
Chokmude
Paparazzo
Ljubicica
Jos Jedno Vruce Pivo
Maroko, Zvanicna Verzija
Rasta Mana Kafu Przi
Ich Glaub Die Liebe
Predrasude

2008 - Hipisizik Metafizik
Biologija, Neurofiziologija
Hipisizik, Metafizik
Don Kihote I Sanco Pansa (Vetrenjace Vs. Auspusi)
Budala
Operater
Urbano, Samo Urbano
Onano Nano Grand Waltz Blues (Uvodno Francisco Tarrega Gran Waltz)
Fela Kuti, Druze Stari
Vatrogasci
Holesteroll I Rock 'n' Roll

2009 - Total Kontakt (Rambo & Darko Vlaovic)
DJ Domacica
MC Hip-Hop Hula-Hop
MC Penzioner
Siva Eminencija
Oranje Marka Kraljevica
Oroz Turpija
Mozzart
Desanko Levak
Afro
DJ Chika
Frenkie goes to Hollywood
Traktorinka Svimadalovic
Djanfranko Moda
Zvezdana Klonimirovic
____________________________________________
____________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1358 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Rambo Amadeus | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0
1 Pipo Picone   [Entry]
moze reupload od Rambo Amadeus Diskografija 1998-2009 2.deo
Hvala u napred

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  March 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2022 | Website builderuCoz |