Wednesday, 2020-08-12, 7:28 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » November » 28 » Perper - Diskografija (1992-2008)
8:02 PM
Perper - Diskografija (1992-2008)

__________________________________________
__________________________________________
1992 - Sa Gomile Velikih Oblaka
1993 - Bludni Snovi
1998 - Perper
2000 - Uzivo
2002 - Iz Dana U Dan
2008 - Tragovi
__________________________________________
1992 - Sa Gomile Velikih Oblaka
Golub Za 086
Montenegro Jazz
Sa Gomile Velikih Oblaka
Kise Za D.M.
Sve Je To Danas...
Ritmovi Za Nevjerne
Seansa
Za Laku Noc

1993 - Bludni Snovi
Dobrovoljac
Minut Poslije Ponoci
Medena
Dobre Noci Nek' Te Cuvaju
Oni Ne Daju (Cuvam Te)
Sanjaj Me
Vrijeme Za Psovanje
Tatjana
Dio Refrena

1998 - Perper
Jos Uvijek Te Volim
Goro Moja
Volis Dok Si Mlad
Perperi I Zlato
Na Svetoga Nikolu
Kome Dolazis U San
Oni Ne Daju
Golub Za 086
Cetiri Ljeta, Cetiri Zime
Sanjaj Me
Dobrovoljac
Dio Refrena
Medena
Montenegro Jazz
Dobre Noci Nek' Te Cuvaju (Sveti Petar Cetinjski)
Oni Ne Daju (Verzija Ii)
Goro Moja (Verzija Ii)

2000 - Uzivo
Najava
Dobre Noci Nek Te Cuvaju
Montenegro Jazz
Golub Za 086
Cetinjske Kise
Dobrovoljac
Samo Tebe Sam Volio
Cuvam Te
Za Laku Noc
4 Ljeta 4 Zime
Sanjaj Me
Kome Dolazis U San
Perperi I Zlato
Goro Moja (Igor P.)
Na Svetog Nikolu
Volis Dok Si Mlad
Goro Moja

2002 - Iz Dana U Dan
Ljubav
Sloboda
Sex
Duso Lijepa
Jutro
Sjecanja
Sa Dusom Od Kamena
Jugoslavija
Strasno Mi Se Svidjas
...Nisi Tu
Dolazim Kuci

2008 - Tragovi
Sebicna Pjesma
Zastave
Tattoo
Rodjeni U Tunelu
Udahni Svijet
Ako...
Bedem Strasti
Bella
Gorko I Slatko
Ruza Bez Trna
Tragovi
Sam
__________________________________________
__________________________________________
Category: Diskografija | Views: 996 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Perper | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |